Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

@SERŞEN hayirli olsun kardesim sgk ya vergi indirim raporu ile basvurup emeklilik dilekcesi dolduruyorsun @atilla3500 dedigi gibi vergi indirimi basvuru tarihinden itibaren 2 yil sure bitiminde kontrol muayesine gideceksin sevk alarak sgk dan benim sansim saglik kurullari kapandi 2 ay sonra vergi indirimim bitecek magdur oldum surec uzayacak anliyacagin😣😣😣 senin hastaliklarin neydi kardesim? Allah hepimizin yardimcisi olsun isimiz zor.

1001 oldumu görünmüyor ona bakıyorum 😁

Mobilden görünmüyor evet

Anladığım kadarıyla ülkemizdeki 40-50 yaş grubumuzun bir çoğu ne yazikki engelli adayı.bu adaylarında büyük çoğunluğu yüzde 40 i alamayınca defalarca başvuruyor.yine bir kısmı sureliyi suresize çevirmek için tekrar başvuruyor.dolayisiyla kabarık bir dosya oluşuyor.memurlarimizinda maasallah hiç aceleleri olmayınca maalesef aylarca beklemek zorundayız görünen bu

49serkan

İyi akşamlar o zaman bende sana birşey soyliyim ben kalp hastasıyım kalpte büyüme var bununla birlikte tansiyon ve damar genişlemesi var bana doktor dolaylı yoldan sen kalpten öleceksin ne zaman olur bilemiyorum dedi yani bir açıdan ani bir kalp krizinde yaşamimin sonu olacak heyecen yasak zorlama yasak uzun yürüyüş yasak her yemeği yiyemiyorum daha yazmak istemedim yasakları şimdi sen söyle sen hayatını sevdiklerinle onlarla beraber sureceksin ama ben ve benim gibi bir sürü insan sevdiklerine doyamadan yaşlanmayı göremeden öleceğiz bu sence dogrumu?
Birde şu açıdan düşünelim ben 25 yıl SGK li olarak çalıştım günüm dolu yaşım dolu bir yasa yüzünden 15 yıl beklemek ne kadar doğru ben devlete herşeyimi fazlasıyla feda ettim veya ettik bu yasada hakkı olani talep ediyor insanlar sadaka istemiyor buradakilerin çoğu çalışırken hammallik yaparak çalışırken sağlığını kaybetmiş insanlar yargılamak veya
sorgulamak bence yanlis. Seni anliyorum ve bularida dusunmeni isterim sende bana kızma fikrimi söylemek istedim

Birşey söylemek daha istiyorum benim arkadaşım emekli oldu sadece iki ay maaş aldı ve vefat etti bir diğeri vergi indirimi gelmeden öldü 6 sene önce şunu anladimki herşeyin zamanı varmış insanlar için bizim siramizda geleceği günü bekliyoruz herşey Allah'tandiyorum beklemek zor ama öncelik kimin belli olmuyor

Kızma olurmu....

Arkadaşlar merhaba
Burada üye olarak kayıtlı olmayan Az önce İzmir de göz ve kulak rahatsızlığı olan tanıdığımın Evisten %55 sürekli olarak onayı geldi. Kendisi 08.01.2020 tarihli ankaraya gidişli rapordu. Bilgi vermek istedim. İyi akşamşar

Koca oglan

Aynı olay kocaelidede oldu adam kanser hastası 10 ayda adamın vergi indirimi geldi ama vergi indirimi gelmeden 1 önce adam vefat etmiş vergi dairesinde çalışan bayan söyledi bizim olacağımız o ben kendimde koah hastasıyım vergi indirimi gelmeden bizde ölürüz devletin istediğide bu zaten

Arkadaşlar herkes kendince haklı.bu konuyu açma sebebim sürecin niye bu kadar yavaş işlediğini kendimce tespitimdir.kimseye suclayamam.sasece bu kadar yoğunluk hastanelerde randevu almaktan başlayıp her bir adimdaki aşırı kalabalık bitmek bilmeyen işlemler sonucu nerdeyse normal emekliliğe yaklasmamizi isteyen bir düzen gibi adeta.ben 35 yaşımda kalp krizi geçirdim.gecen 14 yıl içinde defalarca ölümden döndüm.emeklilihine 33 ay var.engelli emekliliği ile bu gidişle aynı zamana gelecek

Bu arada Ocak ayından sonuç gelmesi sevindirici

prestige7171

Arkadaşım 42 yaşında kalp ve tansiyon hastasıyım dışarıdan bakılınca sağlam görünüyoruz. Ama bu hayatı anlık yaşıyoruz. Kardeşim de benim gibi kalp ve tansiyon hatasıydı 9 ayda sonucu geldi ve 2.maasini alamadan vefat etti. Bende 13 aydan fazla oldu eksik evraktan bekliyorum.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar 7 Ocak ank varışlı raporum 45 sürekli bugün 94 dü düşürdüm bayan bana bu ay sonuna kadar Aralık biter sizin 15 ekim de gelir dedi... bana söylenen bu ama 8 Ocak evis e düşen arkadaşlar var ben çözemedim bu işi

Demek ki hastalığa göre değişiyor.
Bazı hastalıklarda başvuru sayısı az demek ki.
Bazı hastalıklarda ise çok yoğun başvuru var.
Tabi kaç doktor veya personel bu işlere bakıyor, meselesi de var.

Arkadaşlar herkese selamlar. Uzun süredir takip ediyorum forumu. Emeği geçen bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Maliye dosya teslim tarihim 2 Şubat 2020

Bel fıtığı ve boyun fıtığı yüzde 38 rapor alıyor kalp hastasina yüzde 40 rapor veriyorlar adaletsizlik var mi evet baya var sistem hastalığın iyileşme ihtimalini baz alarak çalışıyor kalp hastasina ameliyat ile kurtulma ihtimali ile bel fıtığınin ameliyat sonrası sakat kalma ihtimali gibi oranlar var sağlık çalışanı olduğum için söylüyorum. Kardiyoloji bölümünde çalıştım kalp hastalığı hastanedeki en yoğun ve en stresli bölüm idi hastalar normal hastalar gibi değil en önemli vücuttaki parça arızalı sinir stres en üst kademede Allah herkese acil şifalar versin Allah herkesin raporunu hayırlısıyla en erken biçimde versin benim raporum geldi o mutluluğu Allah sizede yaşatsın kalan günleri Allah bilir belki 1 gün belki 100 yıl oradan gelecek 3 5 lirayı güzel bir biçimde harcayın mutlu olmaya çalışın kimin ne zaman öleceğini Allah bilir herkese acil şifalar diliyorum.

Gunaydin hayirli cumalar
415 32 59 disinda baska arayabilcemiz bir bumara bilen varsa paylasirsa cok sevinirim beyin melign neoplazmi teshisiyle engelliyim kocaelinden yaziyorum felcli oldugumdan dolayi surekli vergi dairesine gidemiyorum bu numaradanda kimseye ulasamadim kocaeli eviss sayfasi zaten calismiyor yol gosterenlere simdiden cok tesekkur ederim

Arkadaşlar lütfen isteklerinizi cimere açık bir şekilde yazın Allah rızası için yazın korkmayın cimer bu tür istekler için kurulmuş bir devletin sitesi aynen burda yazdığınız gibi yazın bekleme sürecini, yaşadığınız sağlık sorunlarını ben yazdım sizde yazın teşekkür ederim Allah hepimize yardımcı olsun

Amin allah razi olsun ben surekli yaziyorum cimere ama bir sonuc yok basvuru tarihim 27,11,2019 engel oranim 94 kocaeli vergi dairesinin solemesi pandemi dolayi 3 haftada bir kurul toplanmakta doktor ve memur yok elimizden bir sey gelmiyo demekle gecistiriyolar
49serkan
Sagolasin ariyacam ulasirsam burdan paylasirim

Arkadaslar 415 32 94 irtibat numarasiyla simdi gorustum konustugum bayan sagolsun kibarca yardimci oldu noroloji doktoru gelmis sadece bir hafta burda yoktu dedi.. mudurun verdigi bilgiye gore 2019 yili 10. Ve 11. Aylara donus yapilip bu ay sonuci sonuslandiracagini soyledi.. ulasmak isteyenler bu numaradaki bayanla gorusebilirler

Bende simdi ulastim emine hanimla gorustum benim aralik 3 araliklar bitti diyor muhtemelen kurulda yazilmayi bekliyor diyor.aralik 3 u ile 4 unde bi sorun var ama cozemedik diyor ne dedigini kendide bilmiyor oyalama taktigi kardesim 4 bin tl maastan 7 ay kaybim var yazik gunah dedim haklisiniz diyor baska bisey demiyor

Bende az önce ulastim 26.12.2019 Ankaraya gidis..onkoloji hastasıyım.. Dosyam imza mühür kaşe hersey hazır son doktor imzasıda varmış.. ama sonuç göremiyorum diyor Emine hanim..Masa üzerinde yazılması bekleniyor diyor ..

Bizim gibi sessiz bir millet daha gelmez dunyaya vurdukça daha vur diyoruz sessiz kaldikca uzerimize geliyorlar aslinda ankara maliyenin onune tv kanallarini cagirip eylem yapmak lazim ama terorist derler iceri atarlar.allahindan bulsunlar her seyi goren allah var bunlarinda hesabini sorar mutlaka.

Merhaba,
Dün süresiz giden evrağım 2 yıl süreli geldi Allah herkesin yardımcısı olsun inanın sevinemedim bile bu geçen süre herkesi çok üzdü.
25/11/2019 gidiş.

Hayırlı olsun sersen..uyku apnesi psg raporlarını göndermismiydin .yoksa sadace engelli raporumu gondermistin. Tekrar hayırlı olsun.

captan gusto selam kardeşim,
uyku apnesi ağır osas cihaz kullanıyorum. 3 bel fitiği - 3 boyun fitığı %48 ile süresiz gitti 2 yıl süreli geldi.
Ne yapalım sağlık olsun hakkımızda hayırlısı artık

Üst Alt