Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

serkan abi bende aradım ankarayı buay sununa kadar %95 aralık ayı çıkacak dedi bayan

Tarihe " bir belgenin onaylanmasını 1 seneye yakın bekleyenler " olarak geçeceğiz.
Tarih bizi yazacak 🙃

2019 kasım
2020 tamamı pandemi kuşağı olarak tarihe adımızı altın harflerle işlemeli yazsınlar. :D

aynn onlardan ses çıkmıyor

5 gün sonra 2 yıllık raporumun 1 yılı bitiyor

Ağır uyku apnesi oranınız yüzde kaçtı devlet hastanesinde mi yattiniz özel hastanede mi

Dun yine cimere sikayet ettim heralde ondan bizim raporlar onaylanmiyor.allahindan bulsunlar.

Ankaraya süresiz giden raporum 1 sene süreli geldi,emekli oldum 3-4 ay maaş aldım tekrar rapor aldım oda süresiz ,geçen ay SGK raporu Ankara'ya yollamış ,şimdi Ankara ile görüştüm yeni yıl da. Şubattan sonra tekrar ararsın hemen çıkmaz dedi ,ilk rapor 6 ayda Ankara'dan geldi şimdi tekrardan aynı süreç Allah herkese yardım etsin

Benden sonra gelen olmadımı hiç
28.08.2020 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
17.12.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Slm arkadaşlar size haberim var 20/12/2019 tarihinde süresiz olarak 44 raporunun gittiği gibi süresiz olarak eviste onaylamış olarak gördüm darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlar gelsin

Üst Alt