Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaşlar yeni psg raporu için Türkiye randevu tarihi ortalaması 1-1,5 yıl. Mevcut psg raporu ile en az 5 yıl kullanabilirsiniz. Özellikle ağır osas tedavi edilen bir hastalık değil ömür boyu bpap veya cpap kullanmalı diye rapor veriliyor.
Onun için mevcut rapor ile tekrar heyete girebilirsiniz.

Mrb arkadaslar ben maliyede 2019 da sevk aldim raporum %33 geldi ..bir yil sonra raporu sevk almadan yukselttim 2 yillik %55 rapor verdi rapor baslangic tarihi ilk sevkmi yoksa ikinci heyet raporumun baslangic tarihimi kabul edilir ..butun hastaliklardan tekrar muayene oldumm..

angaraya git arsivden iste gitmisken maliyeye ugra onlarin eseginin suya kacmasini bekledigimizi ilet onlar anlar esek degilseler

Bence gitme ben gittim iki hafta önce yukarı bile çıkarmadılar telefon açıp gorusturuyorlar iki kişi var diyorlar yani senin anlayacagin bekleyeceksin diyorlar yinede sen bilirsin

Kimse yardımcı olmuyor ben gittiğimde benimle beraber iki kişi daha gelmişti danışma gelenlerden sıkılmış insan gibi muamele bile etmiyorlar yani Allah hepsini bildiği gibi yapsın hepsi nankör yediği ekmeği nasıl boğazından geçiyor bilemiyorum ama millete gelince borcunu zamanında ödeyeceksin diye baskı kuruyor birde üstüne faiz alıyorlar sen onlardan birşey istiyorsun onlar ise iş yapmaktan aciz insanlar helal değil aldıkları para bunu biliyorum

Bugünde boş hiç güzel haber alamadık.pandemide kritik 1 sene ortalama herkes kendini alıstırsın

Valla bilmiyorum sgk gittim emeklilik için oradaki bayan pandemi nedeniyle 2 ay içerisinde gelir dedi red gelme ihtimali varmi dedim var tabikide dedi günler giriş çıkışlar hepsi inceleniyor dedi ama red gelmezse içeri verdiğinizden itibaren para icerde birikir dedi sgk evrakdan takip edin dedi emeklilik kağıtlarını içeri verenlerin geldi mi onayı sgk dan

Mert009
gün ve yıl şartı tamamsa, dilekçeyi müteakip 1 Ekim itibarıyla maaşın işlemeye başlar. Muhtemelen Ekim ayının ilk 10 günü içinde telefonuna mesaj gelir birikmiş tutar ile ilgili. Gelmez ise Ekim 10 undan sonra e devlet sgk uygulamasından 4a emekli kaydı, ödeme bilgisi ekranından kontrol et.

Son düzenleme:
İkinci raporda maliyeden sevk almadan hastahaneye başvuruyomuşuz sanırım öylemi bilgisi olanlar bilgi verebilirmi tşk ederim

Evet sevksiz gittim yeni rapor cikardim fakat maliye isyerinden yeni evrak istedi onlari teslim ettim ..

Evet sevksiz gittim yeni rapor cikardim fakat maliye isyerinden yeni evrak istedi onlari teslim ettim ..

Arkadaslar %33 olan raporumu yukselttim %56 geldi fakat ikinci heyet sevksizdi ama maliye yine calistigim kurumdan evraklarimi istedi bende teslim ettim ..SORUM ŞU ankara ilk sevkimi rapor baslangici sayaca yoksa ikinciye sevksi,z evrak teslim ettigim tarihimi raporum e yillik..

49serkan
Bende korkmuyorum ama işte 9 ay bekleyince bir kağıt parçasını herseyden kuşkulanır olduk vergi indirim kağıdını alıp götürdüğüm zaman insanın eli titriyor bi aksilik çıkacak diye Seninde bu hafta İnşallah kağıdın gelir

Mrb arkadaslar ben gecen sene sevkli %33 rapor aldim ..ikinciye raporumu yukseltmek icin hastaneye gittim maliyeden sevk istemedi raporu yeniledim %56 2 yillik rapor verdi..maliyeye gittim raporu yukseltme yaptigima dair yeni dilekce imzalatti tekrar isyereinden evrak istedi bu evraklar ankaraya gitti ..sorum su ilk raporum 5 yillikti simdiki iki yillik..ankara benim rapor tarihimi ilk sevktenmi baslatir yoksa ikinci basvurumdanmi ikinciside sevk yoktu yukseltme yapildi ama tekrar butun hastaliklarimdan tetkik yapildi..rapor yenilendi cevap yazarsaniz sevinirim..

Agop45
İkinci başvuru evraklarını vergi dairesine teslim ettiğin günden itibaren vergi indirimi geçerli olur.

Evrak teslim tarihi baz alınır.

İkinci raporda maliyeden sevk almadan hastahaneye başvuruyomuşuz sanırım öylemi bilgisi olanlar bilgi verebilirmi tşk ederim

Birincide emekli olduysan ikincide 3 ay evvel bağlı bulundugun SSK gidip hastalığının devam ettiğini senin belirledigin hastaneye SSK aldığın yazıyla gidip basvuracaksin

Arkadaşlar evrakların neden geciktiğini öğrendim ankara dikmen sakatlar vergi dairesinde 60 tane personel covid19 çıkmış ondan dolayı evraklar gecikiyormuş cenabı Allah inşallah bizleri bıran önce bu illet covid19 hastalığından kurtarır

49serkan

Evet Serkan kesin bilgi sağlam bir yerden duydum ama verdiğim bu bilgi doğru zaten şuanda sadece 2 tane personel çalışıyor orada

Arkadaşlar bugün saat 4.30 da görüştüm Aralık aylari yazım asamasi bitmiş Ocak ayına geçmişler ama izinde olanların elindeki dosyalar kalmış onlarda birkaç güne gelirler ve onlarda tamamlanır dedi ama birde onay bekleyen dosyalar varmış evrakları eksik olup vergi dairesinden istenen evraklar varmış bunun dışında Ocak ayı başlamış ama Aralık izinde olanlarin masasında bekliyor Muş bilginiz olsun. Bu arada izmirlede görüştüm evrakların yazimlari iki üç günü bulacakmis yani sizin anlayacağınız bir hafta güzel haberlere hazirlikli olun İzmir Aralık ayı çoğu çıkmış yani İzmir vergi dairesinde

Yani aralik ayları il vergi dairelerine gönderilmiş arkadaşlar

Şuan yazım asamasinda

Arkadaşlar 60 kişi çalışmıyor Ankara'da bulunan şubelere yazması için verilen evraklar varmış yani bizim evraklar şubelerde yazılıp engelli servisinden onaylanıp yollanıyor Muş engelli servisinde dönüşümlü olarak ikişer kişi çalışıyormuş onlarda eksik olan dosyaların yazimiyla uğraşıyorlar mis yani herşeyi tam olanlar yazılmış Ocak ayına girenler başlamış gelmeyen Aralık aylarinki izinde olanların masasinda bulunuyormuş ama yazılmış bir sürü evrak var bu hafta çok yoğun olacak Perşembe ve cuma günleri haberlerin yoğunluğunu hepimiz göreceğiz umarım sanırım haftaya Aralık Kasım bitmiş olacak

Ama hala benimki yazılmamış ben bekliyorum yazılan çok kişi var haberiniz olsun

Biteeeer biter. Neler bitmedi.
İlk maaşımı alayım, gidip çatır çatır yiyecem. ;)

Benim cikmasada eminim çok kişiden güzel haberler alacagiz
P_A_L_A

Bence ilk maaşı sakla duvara as ne zorluklarla kazandığını hatırlarsın ben öyle yapacagim

Üst Alt