Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

03124153259 sonuna 94/92 yide arayabilirsiniz.

Hassas bir konu biliyorum. Kimseyi kırmak üzmek istemem. Ama bu söylediklerimi bir düşünün. Erkek veya kadın. Kanser ve 1.2 evrede. Yani kurtulması mucize. Sirozda keza kalp hastasıda beyin tümörü. Agır hastalar. Aynı bu insanlar diğerlerine nazaran daha zor durumdalar. Diğerleri değilmi tabiki hayır. Onlarında durumları zor. Ama ülkemiz şartlarını düşünürsek hepimizin aynı anda sonuçlarının gelmesi lazım. Hemde biran önce. Lakin görüyoruz durumu. Işin içinden cıkılmaz bir haldeyiz. Durumu agır olanlar arasın. Bence en dogrusu bu. Yanlış düşünüyorsam uyarın

har zamanki gibi degalarca aradım ama malesef açan olmadı

Bugün ankaraya görüştüm Emine hanımla benim rapor en az bir ay daha sürermiş benim rapor ankaraya varış 28 02 2020 Kasım aralık bitmek üzere imiş bekleyen arkadaşlara duyrulur

Bu meşhur emine hanımın soyadını bilen var mı? ve tam olarak görevi nedir?

Bu arada emine hanıma sonsuz teşekkürler gerçekten ilgilendi

Vala soyadını bilmem ama çok dürüst yardımcı oluyor Allah razı olsun

03124153259 sonuna 94/92 yide arayabilirsiniz.

Hassas bir konu biliyorum. Kimseyi kırmak üzmek istemem. Ama bu söylediklerimi bir düşünün. Erkek veya kadın. Kanser ve 3.4 evrede. Yani kurtulması mucize. Sirozda keza kalp hastasıda beyin tümörü. Agır hastalar. aynı bu insanlar diğerlerine nazaran daha zor durumdalar. Diğerleri değilmi tabiki hayır. Onlarında durumları zor. Ama ülkemiz şartlarını düşünürsek hepimizin aynı anda sonuçlarının gelmesi lazım. Hemde biran önce. Lakin görüyoruz durumu. İşin içinden cıkılmaz bir haldeyiz. Durumu agır olanlar arasın. Bence en dogrusu bu. Yanlış düşünüyorsam uyarın

ben de beyin tm luyum son evre

emine hanim hangi numaradan ulasiliyor.

Ender soyadını ne yapacaksın kendisi başkan sekreteri. İyi niyetli biri ama imkanları kısıtlı. Yani tam yetkisi yok. Bikgisayarda herseyi göremiyor. Memurlar daha cok yetkili. Emine hanım çok yardımcı olamıyor. Dediğim gibi onun görevi farklı. Yazım işlerini yapmıyor. Ekranına düşerse onu söylüyor. Sanırım herseyi göremiyor.tülay hanım var sanki o biraz daha görebiliyor

Teşekkürler bilgi için...

Arkadaşlar işiniz gücünüz yokmu ilginç belli bir kesim kadının soy ağcına düşmüş çok ilginç :)

erdem.77
soyağacına düsmedik birader. bir sekilde ulasabilmenin yollarını arıyoruz. İlginç olan bir insanın soyismini istenildiğinde SOYAĞACININ pesine düstügümzü sanman.

iş inada bindi az önce 59 la biten numarayi 59 defa aradim açan yok kimin umrunda 6 aydir arıyorum kimse açmadi

Aslinda yapılan hareket yanlış hiç bir kurum sağlık rapor sonucu söylemez söyleyemez bu bir suçtur ama pandemi nedeniyle söylüyorlar şahsen benimkini söylemedi yasak dedi ve kamu personelinin iş telefonu dışında ulaşılmasıda suçtur sosyal medyadan ulaşmaya çalışmayın bence taciz ve kamu personeline ibrazdan suç başlatılır haklısınız herkes sonucu bekliyor elden birsey gelmiyor bende umudu kesmiştim ama ansızın beklemediğim anda elime geldi kağıtlar 8 9 ay sabrettiniz kuyruğuna gelmişken idari işlerle başınız belaya girmesin derim herkese acil şifalar

2.derece vergi indiriminden faydalanıyordum, özür oranının değişmesi üzerine 1.dereceden faydalanmak için başvuru yapmıştım. Başvurum olumlu sonuçlandı ve 1.derece vergi indiriminden faydalanmaya başladım ancak gelen evrakta başvuru tarihinden (13.11.2019) itibaren 1.derece vergi indirimi geçerlidir yazıyordu ben de bunun üzerine geriye yönelik 2.derece ile 1.derece vergi indirim farkını talep ettim bir dilekçe göndererek. Dilekçeye gelen yanıtta ise şu yazıyordu :"bağlı bulunduğunuz işveren tarafından ilgili muhtasar beyannamelerin düzeltilmesi ve talep edilmesi halinde değerlendirilecektir."

Ancak, bu sürede 18 Mayıs itibari ile işyeri değişikliği yaptım. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Başına gelen veya bilgisi olan var mı?

Not: Vergi indiriminden 18 yaş altı çocuğumdan dolayı faydalanmaktayım.

Bence artik raporlari endise etmiyelim onun icin yazişmayalim emine balami merak edelim emine hanim bekarmi acaba dulmu evlimi boyu kac saclari ne gece kacda yatar nerden alis verir
parfumumun markasi vallahi bu bilgilere daha cabuk ulasiriz Ankarada oturanlar varsa gitsinler resimini ceksinler

nissaca

Benim cevap yazmama gerek kalmadı içimden geçenleri yazmıssınız teşekküler yarın da Emine hamım nereli nerde oturuyor konuları başlar boş muhabet yapan gitsin başka platforma biz diyoruz rapor grup olalım birlik olalım neyse :)

ne kadar kendini bilmez insanlarsınız sizler yaa.. İnsanlar bir sekilde umut arıyorlar. ulasmanın yollarını arıyorlar. Bundan mana çıkartan art niyetli mahluklarsınız. Bu ne terbiyesizlik. Bu ne vurdumduymazlık. Fikrinizi zikretmissiniz resmen, irin akmış zihinlerinizden

Ne zamandır takip ediyordum bu formu dün üye oldum bugün bir haller olmuş şaşkınım,ve bu konuşmalar hiç yakışmadı bu guruba çok çok ayıp gerçekten lütfen silin o yazılanları,memurların ne suçu günahı var kul hakkına giriliyor gerçekten çok saçmalanmış konuşmalar yazık olmuş,ben utandım okurken Allah hepimizin sabrını deniyor,Allah hepimize akıl fikir versin sağlık versin inşallah .ben prensip olarak (erkekler tarafından yapılanSözlü veya sözsüz KADINLARA yapılan hertürlü kulağa hoş gelmeyen durumları kınıyorum.hiçbir bayana da kötü veya alaylı Cümleler kullanılmaz.kaç yaşında adamlarız hepimizin annesi ,eşi ,kızı ,bacısı,torunu mutlaka vardır .işte kendimize yapılmasını istemediğimiz davranışları lütfen başkalarına yapmayalım.(duyarsız kalamadım kusura bakmayın bende böyleyim haklıyı savunmayı vazife edinmişim kendi yok allahı var aramızda o herşeyi görür duyar,Allah’ın sopası yoktur derler...yazıktır günahtır,biz nelerle uğraşıyoruz her işimiz bitti bayanlara mı geldi sıra.yazık gerçekten...

Kartal34

Aynen 1 haftayı tamamlıyoruz 25 sayfa yazısma var sadece 2-3 kisi müjdeli haber 2-3 bilgi sorma mesajı var gerisi boş
Boş muhabbet yazmayın lutfen

Endereren

Güzel kardeşim bu ne ego biz eleştiri yaparken senin yazdıklarını yazmadık neyse ne haliniz varsa görün bazı kişiler gerçek engelli ama BAZILARI BEYİN ÖZÜRLÜ BUNUDA NOT ALIN

Üst Alt