Kardesim tecrübe yazıyor burda. 9aydır bekliyorum. Arayın kanser hastaları ve siroz hastaları. 1.ve 2 evreleri öne cekiyolar tabi ulaşabilirseniz
tlf no paylasabilirmisiniz lutfen ariyalim
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Kardesim tecrübe yazıyor burda. 9aydır bekliyorum. Arayın kanser hastaları ve siroz hastaları. 1.ve 2 evreleri öne cekiyolar tabi ulaşabilirseniz
03124153259 sonuna 94/92 yide arayabilirsiniz.
Hassas bir konu biliyorum. Kimseyi kırmak üzmek istemem. Ama bu söylediklerimi bir düşünün. Erkek veya kadın. Kanser ve 1.2 evrede. Yani kurtulması mucize. Sirozda keza kalp hastasıda beyin tümörü. Agır hastalar. Aynı bu insanlar diğerlerine nazaran daha zor durumdalar. Diğerleri değilmi tabiki hayır. Onlarında durumları zor. Ama ülkemiz şartlarını düşünürsek hepimizin aynı anda sonuçlarının gelmesi lazım. Hemde biran önce. Lakin görüyoruz durumu. Işin içinden cıkılmaz bir haldeyiz. Durumu agır olanlar arasın. Bence en dogrusu bu. Yanlış düşünüyorsam uyarın
hic one cekme duymadim var mi gercekten nasil oluyor
03124153259 sonuna 94/92 yide arayabilirsiniz.
Hassas bir konu biliyorum. Kimseyi kırmak üzmek istemem. Ama bu söylediklerimi bir düşünün. Erkek veya kadın. Kanser ve 3.4 evrede. Yani kurtulması mucize. Sirozda keza kalp hastasıda beyin tümörü. Agır hastalar. aynı bu insanlar diğerlerine nazaran daha zor durumdalar. Diğerleri değilmi tabiki hayır. Onlarında durumları zor. Ama ülkemiz şartlarını düşünürsek hepimizin aynı anda sonuçlarının gelmesi lazım. Hemde biran önce. Lakin görüyoruz durumu. İşin içinden cıkılmaz bir haldeyiz. Durumu agır olanlar arasın. Bence en dogrusu bu. Yanlış düşünüyorsam uyarın
Ender soyadını ne yapacaksın kendisi başkan sekreteri. İyi niyetli biri ama imkanları kısıtlı. Yani tam yetkisi yok. Bikgisayarda herseyi göremiyor. Memurlar daha cok yetkili. Emine hanım çok yardımcı olamıyor. Dediğim gibi onun görevi farklı. Yazım işlerini yapmıyor. Ekranına düşerse onu söylüyor. Sanırım herseyi göremiyor.tülay hanım var sanki o biraz daha görebiliyor
Bu meşhur emine hanımın soyadını bilen var mı? ve tam olarak görevi nedir?
Evet. Ara kardesim.