Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Selam arkadaşlar
aranızda yeniyimmmm
rabbimm hepimizinnn yardımcısı olsunn
benim 11/08/2020 fatih vergi dairesi
04/09/2020 ankaraya gönderme

Merhaba hayırlı olsun siz eldenm i verdiniz yoksa hastane kanalı ile mi ulaştı evraklarınız

Kartal 34

Merhaba herkese, Raporlarını Aralık ve Ocak Aylarından bekleyenler var. Diğer taraftan Şubat ve Mart Aylarından raporları gelenler var. Sanırım bölgesel olarak belirli bir aralıkta inceleniyor raporlar. Ben Mart Ayına ulaşıldıktan sonra Nisan, Mayıs ve Haziran Aylarınının çok daha hızlı değerlendirileceğini düşünüyorum. Çünkü pandemi nedeniyle kurullar ya kapalı idi. Ya da çok kısıtlı çalıştılar. Yani özetle Mart raporları seri olarak gelmeye başladığında Temmuz ve sonrası için bekleme süresi 5 aya kadar düşecektir. Sağlıcakla kalın.
Bir de sorum olacak. Evsis olmayan illerde internet vergi dairesinden raporun Ankara'ya ulaştığı tarih görülebiliyor mu?

@alpertuncer

Merhaba sağolun teşekkür ederim 🙏 Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah.bugün 4 buçuk gibi Ankara’yı aradım telefono çıkan bayan tc den isim soyisimden baktı onaylanmış süresiz dedi .o şekilde öğrendim arkadaşım.bakalım vergi dairesine ne zaman gelir evrak bilmiyorum artık bundan sonraki süreçte

@Demir35 evet bütün raporları göndermiştim.

49serkan

Allah gönlüne göre versin inan çok üzüldüm sana çok bekledin ama her şerde Bi hayır vardır hayra yoralım Allah büyüktür bu günlerde gelir geçer

Geçmiş olsun üzüldüm senin adına inşallah hayırlı haberler alırsın allah yar yardımcın olsun 49serkan

49serkan

Valla ben de çok üzülmüştüm ilk okuduğumdan beri. Herşey iyi olur inşallah. Herşeyden önce hayırlısı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese selamlar , 12.05.2020 de sakarya vergi dairesine evrağı verdim işitme kaybı ,kronik kalp rahatsızlığı ve bel fıtığı ile süresiz %48 rapor aldım. Sonuç bekleyen herkese şimdiden hayırlı olsun, sabırlar diliyorum . Sakarya da eviss gibi bir sistem olmadığı için takip edemiyorum. interaktif vergi sisteminde evrak gözüküyor , ama sorgulama yapınca işleminiz sonlandı diye bir yazı çıkıyor ne iş anlamadım .Çarşamba vergi dairesine gidip soracağım .

Kralthor34
Bende de öyle yazıyor. içerikte bir bilgi olmadığı için eylemin tamamlandı bilgisi o. Vergi indirimi sonucunu ifade etmiyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım engelli adayı olarak Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bunlar adam degil serefsizler 1 gun maas almasinlar sarayi basar hepsi 11 aydir bekliyoruz allahinizdan bulun 7 ceddiniz rahat yuzu gormesin serefsizler

Rapor onaylanan arkadaşların hayırlısı olsun darısı bekleyen arkadaşlar

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar.inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımızın raporları onaylanıpta süresiz olarak gelir inşallah.serkan kardeşim inşallah seninde raporun biranönce düzenlenir bu sefer süresiz olarak onaylanır.onay alan tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun Allah yemeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla.hepimiz bekleye bekleye zor bir süreçten geçtik ve halen o zor süreçleri atlatmaya devam eden herkese allahım sabırlar versin inşallah.sabrın sonu selamettir Allah’ın izniyle inşallah hayırlı geceler işiniz gücünüz rast gelsin inşallah hayırlısıyla

mrb arkadaşlar uzun zamandır sizi takip ediyordum bende aranıza katılmaya karar verdim.
19/12/2019 rapor tarihi 17/01/2020 ankaraya varış henüz herhangi bir haber yok hala.
ankarayı günlük 50 60 sefer arıyorum bakmıyorlar telefona allah hepimize sabır versin..

Şubat mart sonuçlar gelirken seviniyoruz.araliklar beklediğini duymak bizi karamsarlığa itiyor.cok yavaş bir süreç.

Allah belalarini verecek

Arkadaşlar bende diyarbakırdan allah hepimiz yardımcısı olsun

49serkan

Hakem hastane işi uzatır, istediğin en doğrusu takip edildiğin hastaneye sevkini iste yeni rapor al,raporunda sanırım otomatik hastane merkez sağlık kuruluna gönderecek e rapor olarak,bir nüshasınıda alabiliyorsun.40 ı geçebiliyorsan tek hastalıktan al psikiyatriyi karıştırna yetmezse kırka o zaman karıştır.

Üst Alt