Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

15 ocak ... sabırrr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 aralik beklemede ankarada dayimiz yok.bunlarin yapacagi sistemin icine edeyim adiler

Aynen aralik 3 beklemede

Captan gusto Kontrol muayenesi yapılırken hastane bütün tahlil, ilaç rapor, psg vb. istiyor zaten, yoksa hastane kurulundan döner. Eklerine koymanız lazım, benim o sekil de oldu. Oradan üst yazıyla hastane SGY gönderiyor.

Herkese acil şifalar...

Merhaba arkadaslar 27.11.2009 tarihli maceramiz bugun sadece 2 dakkalik bir basvuruyla sgk kurumunda son buldu. Insan vay be diyor 12 aylik bekleyisin ardindan sgk daki memurun evraklari 30 saniyede alip tamam gidebilirsin demesi. İnsan farkli bir duygu yasiyor.
Bekleyen her abi abla ve kardesime oncelikle sabir ve sifa dilerim darisi sizlerin basiniza..

Umityalcin

benim başıma boyle birsey gelse, tüm evrakları heyete girdiğim hastanede aldılar. ve elimde yedekleri yok :))))) super dimi

Cemdemirtas41
Aklıma Semiha Yankı geldi.
"Vergi indirimi almak bir ömür boyu
Sgk da emeklilik 1 dakika" 😀😀😀

Hayırlısı olsun tekrardan, Allah ağız tadıyla sağlıklı yemeği nasip etsin.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar inşallah en kısa zamanda herkesin raporu sorunsuz gelir 🙏

atilla3500 egeli35 tesekkur ederim sagolun verdiginiz bilgiler icin fatih dalma hayirli olsun darisi basimiza kasim itibariyle heyet islerim biticek insallah beklemeye devam

Endereren bey siz ironi yapmışsınız ama benim başıma geldi. Bir güç bela geri topladim tüm dökümanları

noktacom
gercekten mi? yanarız oyle birsey olursa. kaç tane ameliyat kaç yıl geçti. nasıl bulcaz... allah gostermesin

12 temmuz beklemede yılbaşına gelirmi aceba 🤔 vergi indirimi

1 yılda Ankaradan gelemeyen rapor

18.10.2019 tarihinde başvuruda bulunduk babam için hala cevap gelmedi.EVİS İZMİR de bu şekilde
18.10.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
10.10.2019 Dilekçe / VD Gelen Yazı alındı.
27.09.2019 Rapor alındı.
18.10.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Ankara için verilen numaralara ulaşamıyorum.Bana yardımcı olur musunuz ? Nereyi aramam lazım,hangi numara ve ya ne yapmam lazım.

Engel sorun mu?
inşallah gelir hayırlısı olur inşallah 3 ay gibi bir sürede gelirse herkes hızlandığını anlar

Postman
ulasamiyor iseniz bilgi edinme kanunu kapsaminda cimer üzerinden bilgi edinebilirsiniz bilgi edinme başvurusu yapın siz calisiyormusunuz bence gönderilmiştir
işyerinize
veya vergi dairesine hangi vergi dairesi izmirde oraya uğrayın telefon ile ulaşamazsınız

Üst Alt