Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
izmir evis sisteminde sonuç yok daha .ilk mesajda yazdığım gibi yazıyor evis de .izmir vergi dairesini arıyorum evis de ne görüyorsanız o diyorlar.Ankarayı arayın diyorlar arıyorum ama ulaşamadım hiç bir şekilde.
bence sizin işte bir karışıklık var belkide evis e girmeyi unuttular calismayi unutuyorlar calismamaktan sizinki çok geç kalmış rapor çokmu %90 üzerimi
Postman
Sizin ki Turkey izmir arkadaşın dediği gibi çoktan olumlu veya olumsuz gelmeliydi. Siz yarın İzmir vd gidin yüz yüze görüşün yarın 366 gün olacak.
@atilla3500 telefon ile görüşüyorum izmir vergi dairesiyle doğru dürüst bir şey bildikleri yok .sizin ki bayağı geç kalmış biz aralıkları işliyoruz vs diyorlar not alıp araştıracağız diyorlar tc alıyorlar ama tekrar aradığımda yine aynı durum evis de neyse bizde aynısını görüyoruz diyorlar. turkey izmir
rapor hastahaneden vergi dairesine kapalı zarfta gitti o yüzden tam yüzdesini bilmiyorum.doktorun dediğine göre 80 nin üzerindeymiş.Başvurudan sonra akciğer kanseri yle mücadelemiz başladı kemoterapi vs falan tabi onlar raporda yok .
rapor hastahaneden vergi dairesine kapalı zarfta gitti o yüzden tam yüzdesini bilmiyorum.doktorun dediğine göre 80 nin üzerindeymiş.Başvurudan sonra akciğer kanseri yle mücadelemiz başladı kemoterapi vs falan tabi onlar raporda yok .[/QUOTE]
çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin
atilla3500
E DEVLETTEN BAKTIM SÜRESİZ %66 YAZIYOR.SGK daki bir tanıdık bizim için %45 yeterli %45 de olsa %85 de olsa aynı maaş bağlanır demişti bu doğrumu acaba ya da rapora ek yapılabilirmi yeni ameliyat epikriz raporu vs kemoterapi tedavisi vb gibi
turkey izmir
E DEVLETTEN BAKTIM SÜRESİZ %66 YAZIYOR.SGK daki bir tanıdık bizim için %45 yeterli %45 de olsa %85 de olsa aynı maaş bağlanır demişti bu doğrumu acaba ya da rapora ek yapılabilirmi yeni ameliyat epikriz raporu vs kemoterapi tedavisi vb gibi
Onay gelirse 2.vergi dilimi %66 ile vergi indirimi alırsın. Emekli maaşında sgk uygulamasında yada Google da ne kadar emekli maaşı alırım uygulamasındaki maaş tutarının bir miktar üstünde alırsın. Max %5 gibi.
sonuçlanmadı ise vergi dairesi aracılığı ile gönderirseniz rapor oranınızın yükselme olasılığı var 40 ta alırsanız 100 de alırsanız maaş aynı olabilir .
calisiyor iseniz fakat vergi indirimi 1.2.3.derece olarak farklılık gösteriyor 50 lira öle 250 lira arası siz 12 ay beklemişiz 3 milyar gibi rakam maximum 600 milyon gibi bir rakam minumum vergi indirimi geriye dönük alırsınız tabi bu rapor derecesine göre belirleniyor
benim kanımca sizin babanızın emekliliği garanti siz sağlığını korumaya bakın
cok geçmiş olsun
evrakları gönderin evrakları kabul etmek zorundalar Endereren
gerçek soru mu yoksa makara mi
bilemedim e nabız da sağlık bakanlığının e devletteki de sağlık bakanlığının aslında ikisindede gözükmesi gerekiyor sizinkidede devlet memuru mağdurluğu olabilir ben genelde bakmıyorum ama benim 3 tane rapor varmis şimdi baktım 3 ü de gözüküyor
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için zaman ayırdınız Allah razı olsun.Evrakları gönderin derken rapora ek olacak ameliyat epikriz rapolarınımı kast ettiniz ve nereye göndermem gerekiyor.
aynen evraklari birer kopyasini kendiniz alin vergi dairesi araciligi ile gonderin Endereren
tum raporlar gozukuyor fi tarihinde benim %24 raporumu bile goruyorum ben
tabi en son alınan rapor geçerli
Bugun ilk güzel haberi bakalım kimden gelecek. Birde Ankara ya ulaşabilen şanslı arkadaşlar kurul hangi aya bakıyor hangi ay yazımda onun bilgisini de sorup paylaşabilir mi ?
Arkadaşlar selamlar, son çıkan yönetmelikte 1 göz yok hiç görmüyorsa %32 veriliyor sağlam olan gözde 0.4 oranla görüyor 2 sinin toplamı nedir yorum yapan varmı
buldum Bir gözün 0.4, diğerinin 0 görmesi %60 veriliyormuş