Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Klingbeil
[emoji15][emoji15] yemin ederim beklerken yaşlandım..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar herkese merhaba forumda okuduğum kadarıyla 5 marttan bu yana fazla bir gelişme olmadı en son 5 martta 18 aralık raporları çıkmış diye yazılmıştı daha ileri tarihli raporu çıkan arkadaşlar varsa paylaşabilir mi ben her aradığımda 15 gün sonra ara diyorlar başka bilgi alamıyorum.

5 marttan sonra 3 kurul geçti 20 aralık raporları çıkmadı birisi bana izah edebilir mi acaba? Biz nasıl kendi raporumuzun kuruldan çıkacak olduğu tarihi hesaplıyacağız acaba

Bunu hesaplama şansımız yok. Ben de 5 Mart’tan sonra bir paylaşım görmedim..bu stresten 10 puan daha ilave etmeli kurul herkese🙃

Evis üzerinden kontrol ettiğimde 24 Aralık ta Malıye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor diye yazıyor Ankarayı aradığımda bu tarıhın vergi dairesinden çıkış tarıhı olduğunu üzerine 1 hafta 10 gün daha koymamı söylediler şu an Aralık ayı içinde gelen raporlar inceleniyormuş Yani benim raporun Ankaraya gidiş tarıhı tahminim Ocak 5 ila 10 u arası sanırım 1 ay daha sürecek bu bekleyiş 🙈🙈🙈🙈😑

Arkadaşlar bende bugün aradım öğleden sonra benimde raporum islemdeymis benim raporumunda Ankara'ya gidiş tarihi 14aralik eğer bu tarihten sonra sonucu çıkan arkadaş varsa paylassin lutfen

Malesef şaka gibi aynen yıl olmuş 2020 daha hala posta yolu ile evrak gidip gelsın diye beklıyoruz 🙄🙄🙄🤐🤐🤐😳😳😳

(13.12.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECEDEN ENGELLİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIYOR) evisste yazan. sureli olup olmadigini nasil anliyoruz

slm.raporum süreliydi. bugun eviss e gelen mesaj sadece bu.(13.12.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECEDEN ENGELLİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIYOR) sureli olup olmadigini nasil anliyoruz. %52 ile göndermistim oran ayni.
cevap icin simdiden teşekkürler

Arkadaşlar 20 Aralık ta Ankara ya ulaşan vergi indirimi dilekçem dün itibariyle sonuçlanmış.Bakalım ne zaman elime geçer sonuç

Eviss te gorukmez ankarayi arayip bil gi aldin aldin şansina artik yada bekliyecen gelmesini

Yok işyeri muhasebecisine baktırdım.E tebligat varmı diye

Sağolun arkadaşlar ama sonuç onaylandımı bilmiyorum yine bekleme süreci İnşallah sizinkiler de hemen sonuçlanır.

eviss e gelen sonusta sure belirtiliyormu? sure bilgisi yoksa suresiz anlamimi tasiyor?

Nillllgünnn

Benim daha yeni gitti itirazdi ayni dosya numarasiyla ankaraya gitti 4ay sure verdi ilk rapor ankaradan 3ayda gelmisti hayirli lisi artik

Beyaz19 Eviss te vergi indirim belgesini görüntüleyebiliyor musun yani içeriğine girebiliyormusun

abdul1970

İlk raporunuz onaylanmadı yani oran düşürüldü sizde itiraz ederek tekrar rapor alıp verdiniz,benimde aynı bende aynı durumdayım ve bundan dolayı kuşkularımda var.Merkez sağlık kuruluna iki rapor verenlerin raporlarına bakılır tanı ve bulgular aynı ise rapor değerlendirilir değilse hakem hastaneye gönderilir diye maddeleri var,sizdede böyle bir durum var mı ya da başına böyle birşey gelen arkadaşlarım cevap verirse herkese tecrübe olur...

24 nisan
aciklama:13.12.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECEDEN ENGELLİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIYOR

Benim ilk rapor kalp den 30 cild 5 plastik cerrahi 5olmak uzrre 40 aldim ve ankara biyle gitmiş oldu tabi balthazarla 37 duşdü bende sizin dedigiz gibi itiraz ve tecrube ikinci hastahane ve hakem hastanesi ordanda kalp 30 kolostrol 10 picak yarasi ameliyat dan dolayi cildiye 5 toplam 45 olmak üzere hesapla 40 olarak mart 7 sinde tekrar ankaraya gitti benim olay bu ama insan baya bir tecrube ediniyor bunu anladim ben baypast gecirdim 4damar hayata yeniden tutuldum

[FONT=sans-serif]Şimdi bende arkadaşlara sircagim bir konu var benim raporda raporun kullanim amaci olan yerrler işaretsiz acaba yeni cikan yasaya gore mi hazirlandi bunu merak ettim bilgisi olan arkadaslar varsa bu konuda sevinirim tşk ler[/FONT]

vergi indiriminden yararlanıp sakın erken emekli olmayın.
abo : %30 kadar düştü.
Bugün 3500tl maaş alan kişiye 1050tl emekli maaşı bağlanıyor. Geçinemezsiniz bu maaşlarla sağlığınız el verdiği sürece çalışın.

Helsinki emekli olup çalışmaya devam edilebilir ancak benim acil olmam gereken 2 ameliyatım var hiç bir özel şirket 2 ay beklemez yani anlayacağın mecbur emeklilik bekliyoruz keşke sağlıklı olmakta bunlara hiç gerek kalmasa

Benim maaş belli zaten .hesaplattim 1580.prim gunum doldu sadece yasi bekliyordum.bi 5 senem var bu arada maas alirsam karliyim

ozlmasgr
Bekler mecbur bekleyecek seni raporluyken işten çıkaramazlar. Korkma ameliyatını ol raporlu sayılacaksın ve 6 ay sonra bile iş başı yapabilirsin yeter ki doktor rapor versin sana

Ilknur2010
Senin sgk girişin 2000 yılında önce o zaman

Helsinki ben zaten yasal haklarımı kanunları çok iyi biliyorum ama gerçek hayat maalesef sizin söylediğiniz gibi değil 6 ay rapor al dön bakalım o iş yerinde huzur
neyse inşallah Allah hayırlısını nasip etsin

Helsinki

1994 yilinda sigorta baslangicim.18 yasindan beri bifiil calisiyorum.emekli olmamin zamani gelmistir insaallah

Üst Alt