Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

5,5 ay raporluydum evet bıraz sıkıntı oluyor ama telefon denilen bir şey var ordanda ıhtıyac halinde destek olabiliyorsun , ama boyle bir anda ben raporluyum diye terslerseniz tabiki dönüşü kötü olur . sirkete döndüğümün ertesi günü özlettiniz dediler bana ve hersey normaldi ...

slm. kocaelinde yasiyorum. eviss te sure belirtilmemis. suresiz olabilirmi?

Beyaz 19 Büyük ihtimalle süresizdir ama ev iste yazmaya bilir yinede emin olman için evrağının gelmesini bekle

Sizin ilk raporunuzmu bu eksik evrak dolayısıyla geri gelen rapor değil degilmi bu benimki ilk gönderdiğim rapor

Ben sağlık sektöründe çalışıyorum ve yerinize mutlaka açığınızı kapatacak birini almaları şart keşke her şirket sizin ki gibi olsa

Ilknur2010

Benden önce başlamış sgk girişin benim staj dönemi 1998 staj dönemini sgk başlangıcı olarak sayarlar belki sen çoktan hak etmişsin emekliliği hayırlı olsun sağlıklı mutlu yıllar diliyorum.

Helsinki

Cok tesekkur ederim arkadasim.emeklililkte yasa takilanlardanim.herkesin emekliligi hayirli olsun.iyi dileklerinize bilmukabele

ozlmasgr
Sen biraz sıkılmışsın iş hayatından yoksa rapor al dön kimse bir şey diyemez ameliyat olmuşsun yemişim işi yani ama sen sürekli haftada iki rapor alıp işe gelmezsen evet o zaman işveren ve çalışma arkadaşların söylenmeye başlar zırt pırt rapor alıyor diye neyse hayırlısı olsun çalışıp emekli olan ve ayakları üzerinde durabilen tüm engelli kadınlarımızla gurur duyuyorum.:eek:

Ilknur2010
yaşa takılıyorsan CHP ye bas oyunu AKP ek gösterge 3600 ile eyt seçimden sonra diyor yani yapmaz:mad:

yaşa takılan emekli olamıyor yaşın 35 üzerinde olan işe alınmıyor kötü bir durum ya 6 milyon eyt var az değil yani isteseler parti kurarlar:eek:

arkadaslar burda paylasımlarımızın sebebi belli raporlarımızın hangi asamada oldugu yeni katılan arkadaslarımızın nasıl bir yol izlemesi lazım bu tür konular burda siyaset yapmayalım siyaset yapmak isteyen cafe sayfası var orda yapabilirler lütfen orda yapın siyasetinizi

İlknur2010 sizin 18aralik raporunuz eksik evrak falan değil degilmi

20.11.2018 basvuru KEMER/ANTALYA
28.02.2019 ANKARADAN cıkıs
15.03.2019 sonuc KEMER/ANTALYA

TOPLAM 115 GUN ARKADASLAR.....

Yilmaztur

Sanmiyorum benim hakem hastane karari.itiraz etmistim ilkine .hakem hastane karari kesin karardir.zaten tip 1 diabetim ne evrak isteyebilirler ki

Cagricaylak hayırlısı olsun bu raporları gönderdiğimiz yerde bir tutarsızlık var benim tarih sizinkinden daha fazla oldu ve sonuç yok anlayamıyorum nasıl bir çalışma düzenleri var buranın

15.01 de rapor gitmiş ama hala bekleniyor diyor. yakın zamanda cıkanların gönderme tarıhi ne acaba

Yilmaztur ne gibi tutarsuzlık var anlamadım

20.11.2018 basvuru KEMER/ANTALYA KEMER VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

28.02.2019 ANKARADAN cıkıs T.C. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI

08.03.2019 ANTALYADAN cıkıs GİB-ANTALYA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

15.03.2019 sonuc KEMER/ANTALYA KEMER VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ

TOPLAM 115 GUN ARKADASLAR.....

hersey acık vede net yılmaz kardesim toplam 115 gün. senin anlamadığın nedir acaba?

Günaydın,
Bir süredir bu forumu takip ediyorum.
Hepinize sabır diliyorum.
Bende kalp kapak protezi (Aort) var. 1995 'te ameliyat oldum.
İzmir Vergi Dairesi başkanlığına başvurarak, heyete girdim. Bu yüzden üst yazı ile gittiğim için heyet raporunu göremedim. Ne oran çıktı bilmiyorum. Evis 'te evraklarımın maliyeye gittiğini görüyorum. Tarihlerim aşağıdaki gibi.

15.01.2019 Mükellef dosyası oluşturuldu.
15.01.2019 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
15.01.2019 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
30.01.2019 Hastaneden yazı geldi.
16.01.2019 Rapor alındı.
31.01.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Slm arkadaslar vergi indirimi geçen hafta aldım emekliligi de o hafta son günü cuma verdim size bekleme süreci stresli bunaltıcı geliyordur bende oldu kat ve kat fazlası ikinci sevkle 2018 7 ayında serüven başladı 2019 3 ayında son buldu sole anlatayım psikolojik olarak beklemek zor tedirginlik te öle oranlarla oran sonuçlarıyla alakalı benim vergiye baş vurduğum şirket gıda tavuk ilk girişim iç hizmetler temizlik sonrasında çay ocağına geçtim + temizlik sonrasinda 2 engelli daha yanıma verildi iş kolu yaptım denetlemesi fazla olan bir yer 3 günde denetleniyor o yetmiyor exra işlere ben gönderiliyor m yanımdaki tosunlar yatıyor sonra çay ocağı benden alındı başkasına verildi bende bunun kastı olduğunu biliyorum ama engelli indirim sonucu gelmesi lazım ikinci sevk işlemini çalıştığım yerden yazı ile baş vurunca ise mecburi devam ettim özürlünün ozurluye adaleti tahammülü yok başımdaki şerefsiz ekip lideri ozurlulukten emekli yani şimdi siz yüksek morali bozmadan sosyal takılın sosyalist genişletelim ise gitmekte halsizmisin ara amirinin üstünü durumunu sole gitme kafa dinle moral depolayin 3 günlük dünyanın 2 si bitmiş kimsenin merhameti bize başarı getirmez en büyük başarı saglik o yoksa emeklilik 10 bin olsa ne olur

Zaten sabretmekten baska yapacağimiz bir sey yok.ben hala bekliyorum insaallah bu hafta hallolur.sizden bir gun sonra sonucum cikmis ama hala vergi dairesine gelmemis

İstanbul yoğunluğu normal dediğim gibi beklemek orantısız bir güçle savaşmak gibi hele çalışırken bu pskloji farklı boyutlara taşıyor ama en önemlisi sizdeki bekleme adrenalini sistemin adaleti olmayısinden kaynaklanıyor günlük yaşanabilir kaliteli zaman böle heba ediliyor sole düşün ankaraya arıyor aynı adam cikiyo sonu 97 noldu tele adamda sistem dışında memur ayligi alıyor aylık yansıma köy işlem ne tür yapılıyor kendini donanımla arayan kişiye yararlı bilgi ver bu kişinin öz verisini bağlı yani madurken adam sanki kurulda dosya inceliyorum gibi insanlar saygı ile ararken klişe cevap aynı tekrar bu bilgiyi 1 kişi arasa forma yazsa yeterli

Üst Alt