Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aylık maaş 1274 tl
Aylık ek ödeme 50.98 tl
Yuzde 60 ila rapor Ankaradan geldik kismetse nisanın 24 odeme olacaktır ınsallah tez zamanda sizinde cevaplar gelir.

semihugur

Amin insaallah

Normalde ssk sorgulamasinda ne kadar cikiyordu maas

TALUSAHM

Haklisiniz 2.derece engelli degilde 3.derece engelli sayılıyorsunuz 2 puanla saçmalik.ne sebeble düşürmüsler oraninizi ki .hastaliklariniz sonuçta belli

abdul1970

Sizin verdiğiniz benim gibi 2.raporunuzmu,ne zaman teslim ettiniz son raporu benim 13 aralık hala bekliyoruz.Birde maliyeye birden fazla rapor ulaştıranlarda 2 rapora bakılır tanı ve bulgular aynı ise değerlendirilir yoksa hakem hastane diyor sizdede böyle bir durum olursa ya da başına gelen varsa bizleri bilgilendirirse seviniriz....

Umityalcin

Benim vergo indirimine başvurmadan önce basima geldi.ilk rapora yanlis teşhis yazıldığından itiraz ettim il sağliga.beni 2.bir hastaneye sevk ettiler.buranin orani 1. Den farkli oldugu icin tekrar baska nir hakem hastanesine gittim ordan aldığım raporla vergı indirimine basvurdum

Mart 7verdim daha yeni elden vergi dairesine dosyada eksik yok bildigim kadar ve hakem hastanesi kesin karar olmasi lazim

Benimde ayni ama bana duşuk puandi

Vergi indirimi

15 martta cevap gelmiş arkadaşlar. Engel oranım ne gittiyse o geldi. Bi düşüş vs yok.

05.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
05.12.2018 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
31.01.2018 Rapor alındı.
06.12.2018 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.
15.03.2019 Olumlu sonuçlandı, yazıları hazırlanıyor.

yaklaşık 3 ay kadar sürdü işlem şimdi vergi dairesinden evrakımı alıp iş yerime teslim edeceğim. Hayırlısı

Son düzenleme:
13/1/2019 eksik evrak nedeniyle sağlık kuruluna girdim 8/2/2018 eksik evrağı tamamlayıp Ankara gönderildi dosya numaramı öğrenemiyorum sonuç ne zaman gelir

Ben 13 aralık vergi dairesine verdim,17 aralık maliyeye ulaşması ama ben hala bir sonuç alamadım,tellerede cevap veren yok açıklanmışmıdır arkadaşlar....

Ankarada heyet salı ve cuma günleri mi oluyor sadece bilgisi olan var mı arkadaşlar

Arkadaşlar bugün hiç mi ulaşan yok Ankara ya nerelerdeler,hangi gündeler.Aradıö defalarca açılmıyor telefonlar net cevabı 17_18le biten telden alırmışız onlarda bakmıyor,33 15 kayıt numarası verdi,kayıt numarası verilince kurula girmiş anlamınamı geliyor,başkada bilgi alacağımız cevaplanan telefonlar yok sanırım...

Bugün ulaştım ankaraya 12.ay daha bitmemiş benim raporum18 ocak 12019 ankaraya varış. nisan başında yüne arayın dendi ama tahminim nisan sonuna doğru kuruldan çıkar

Benimde 24 Aralıkta Ankara ya gönnderildı cevap bekleniyor diyor evis te 6 Aralık giden onaylandıysa bu hafta yada haftaya sonuç alırım diye düşünüyorum bende hayırlısı ile 🙈🙈🙈🙄

30 ekim 2018 de ankara vergi dairesi başkanlığına raporumu verdim ankara dikmendeki sağlık kuruluna 13 kasımda raporum ulaşmış hala kurula girmemiş benim gibi uzun bekleyen arkadaşlar varmıdır

25 aralık. Bugün aradım işlemde

yani girmiş mi kurula yoksa girecek mi

Sümer35
Evet standart. Herkes anlıyor bence ama senin için açıklayayım. 25 aralık raporun Ankara’ya ulaşma tarihi. İşlemde bekliyor. Kurula girmemiş yani..

Üst Alt