Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Evet arkadaşlar vergi dairesinden yazımı aldim iş yerime bilgi verdim çıkışım verilsin ssk ya gidip emeklilik işlemlerim başlamış olacak eviss de henüz görülmüyor gittiği gibi geldi %54 düşmedi oran herkez muradına erir inşallah yarın ssk insallah

@Sardonyx hayırlı olsun öncelikle. Olumlu cevabını hangi tlf öğrendiniz paylaşır mısınız. Teşekkürler
Sümer35
Selam. Aynı yolun yolcusuyuz. Boşver bunları. Gelişmelerden haberdar olmak için buradayız. İnşallah hepimiz için olumlu yönde bir cevap gelir. İyi akşamlar

@abdullah1970
27/9/2018 bakanlığa gönderildi
17/1/2019 eksik evrak olarak geldi
13/2/2019 sağlık kuruluna girdim
18/2/2019 vergi dairesine geldi
8/3/2019 ankaraya gönderildi
ne zaman gelir

arkadasım ankaraya varıs tarihinin üstüne yüz 100 gün ekle ve bekle ve burdan takip et burda senden önce gönderen arkadasların güzel haberlerini aldıkca onlarla mutlu olup umudunu kaybetmessin

Merhaba. Süreli %52 olarak gönderdiğim raporum gittiği gibi geldi ve süresiz. Herkez muradına erer inşallah

Vergi indirimi için ilk raporunun oranı düşürülüp tekrar yani Ankaraya birden fazla rapor gönderipte hastaneye ya da hakem hasteneye gönderilen oldumu arkadaşlar....

alikemal82

Koroner arter ve kalp yetmezliği hastalığı konusunda size yardımcı ola bilirim.Kendi tecrübeme dayanarak..0538 402 48 44

bycinaris54

Aynı hastalıktan bende rapor aldım galiba sizde sakaryadan yolladınız bende sakaryadan yolladım. Ne kadar sürede so uçlandı Ankaradan acaba?

4 ayı buldu. Eksik evraktan geri geldi.28.02 2019 da eksik evrak Ankaraya tekrar ulaştı.Beklemedeyim.

bycinaris54

Peki aksik evrak neydi mesala ben 7 ocakta verdim 9 ocakta Ankaraya ulaştı. Ben verdiğim evraklar.
Resim
Kimlik fotokoposi
Heyet raporu
İşe giriş bildirgesi
Ve orada doldurulan form.

Başkada birşey istemediler sende ne eksikti acaba?

BAŞVURU DURUMUNUZ 20.03.2019İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi*(*Dereceye girdiniz*)*21.11.2018Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor eviss deki görülen yzai

Ben raporumu 2017 de şahsen almıştım.Vergi dairesine sizin verdiğiniz evraklar ile baş vurdum.Eksik evrak olarak eko vs istediler. Hastane arşivinden evrakları çıkarıp gönderdiler.

Üst Alt