Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bende 31 kasimda verdim istanbul vergi dairesine 6 aralikta ankara ya gonderilmis 18 aralikta da ankaradaymis.5 marttada kuruldan cikmis. Siz 21 kasimda mi istanbula verdiniz raporunuzu

Arkadaşım geçmiş olsun cimerden şikayeti nasıl öğrendin bende emekliyim benimde bu üçüncü kontrolüm acaba benimkindedemi şikayet var benim raporum sürekli kronik olduğu halde üçüncü şikayetmi var acaba nerden ögrenebilirim

Engellilere engel çıkarmaktan vazgeçin artik bir vergi indirimi 4ay 5ayda sonuçlaniyor.vergiye tabii olunca anlık çalışıyor sistemler biz indirim cevabı için bekle babam bekle.O kadar yoğunluk var diyorlar ama kurulu haftada 2gün yapıyorlar.sisteminiz batsın böyle bir isleyismi olur 21yüzyılda

Ne bitmez aralık ayıymış arkadaş..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun ankaradaki saglık kuruluna bizzat gideceğim . rapor durumunu sormaya

Bugun için umudum var ama bakalım hayırlısı ile çıkar inşallah 24 Aralık Ankaraya gidiş 🙈🙈🙈😑

Sadece tıp 1 den %20 veriyorlar başka rahatsızlıkları varsa onlardan da oran alabilir

vergi indirimi ile emeklilikte başvuru tarihimi baz alınıyor?yani 4-5 ay onay için bekliyoruz. buda emekli maaşından gidiyor. sgk nasıl bir yol izliyor? kayıp ayları telafi ediyormu geçmişe dönük? bilgisi olan varsa cevaplayabilirmi?

Sadece kalp kapak protezin (aort) den %40 alan var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Niğde'den yazıyorum,
KOAH hastasıyım geçen yıl teşhis edildi ilaç tedavisi (raporlu)kontrol muayenesi vs başladı o ara bu forumu buldum engelli vergi indirimi vs haklar için çok şey öğrendim herkese çok teşekkür ederim.

Yine geçen yıl çalışıyor olduğum için işyerinden yazı ile vergi dairesine oradan sevk ile engelli emekliliği başvurusu için heyet raporu aldım yüzde 40 KOAH tan ve başka bir hastalık sebebiyle 6 ay kontrol muayenesi yani 6 ay süreli raporumla ,2018 Aralığın 2.haftası vergi dairem Ankara'ya evrakımı gönderdi.

19 Mart 'ta vergi daireme ve oradan isyerime ulaşmış gelen yazıda özetle ../.../ 2018 rapor tarihinden itibaren 3.Derece engelliler için uygulanan engellilik indiriminden yararlanması mümkün olup" denilmektedir.

Bilginiz olması ve bir an önce sizlerinde başvurularınızın olumlu sonuclanıp sizlere ulaşması dileklerimle.Sevgi ve saygılar tüm üyeler ve ailelerine.

Üst Alt