Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

0312 415 32 17 18 fakat cok zor düşürmek açmıyorlar..0312 415 35 97 nolu telefon acıyor fakat oda çıkıp cikmadigini söyleyip oran sòylemiyor

Arkadaşlar Aralık ayı itibariyle rapor teslim edenlerden sonuçlarını alanlar ayın kaçı gibi....Sanki Aralık hiç bitmedi ;)

arkadaşım benimde aynı gün 10 ocak aydından şehirlere göre farklılık gösterir demişlerdi ama aynı süreç seyrediyor inşallah umduğumuz gibi olsun

Herkes yaptığı işe göre yoğundur.Ama İnşallah hakkıyla yapıyordur ve Bizleri boşuna bekletmiyorlardır.
Birkaç kişi daha istihdam edilerek süreç kısaltılamaz mı? Sorgulamak gerek....

Herkese merhaba arkadaşlar %42 rapor ile 7 ocak tarihinde raporunu maliyete teslim ettim.Sorum şu ben geçen hafta uyku testine girmiştim dün sonucu aldım ağır osas teşhisi yazıyor AHİ:45 CPAP cihazı yazdı doktor 2.yatışı beklemeden otomotik Cpap cihazını kendi ücretimle aldım ben şimdi elimde 5 sayfalık 1.yatış raporu var Ağır osas tanısı yazıyor cpap cihazını kullanmaya başladım osas raporu için sonraki raporuna ek oran alabilirmiyim.2.yatışa haziran ayına gün vermişler 2.yatışa girmeden oran alabilirmiyim. 1.yatış raporlarıyla teşhis Ağır osas yazıyor AHİ 45

arkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs ama icerik bilgisi vermediler 24 aralıkta ankaraya gitmisti icerikle alakalı bilgi nerden ve nasıl bilgi alabilirim bilgisi olan varmı bekleyen arkadaslara sabırlar diliyorum hayırlısı olsun insallah herkes icin

arkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs ama icerik bilgisi vermediler 24 aralıkta ankaraya gitmisti icerikle alakalı bilgi nerden ve nasıl bilgi alabilirim bilgisi olan varmı bekleyen arkadaslara sabırlar diliyorum hayırlısı olsun insallah herkes icin
Hadi hayırlı haberlerin gelsin rist [emoji122][emoji122] darısı bize

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18ocak ankaraya varış nisan ayının ortasında arayın dediler

Arkadaşlar aradığınız numaradan detaylı bilgi verilmiyor ben geçen hafta aradığımda ocak ayına başladılar diye bilgi verildi. Daha öncede burada aradığım gün paylaşmıştım. Bence karışık bakılıyor şuanda Aralık ve ocak tahminimce. Banada 15 gün sonra Cuma günene gelecek şekilde arayın demiştiler geçen hafta.

Hayırlı olsun arkadasim.bende icerigini öğrenemedim maalesef.istanbula da geç geliyor rapor ordan da bilgi alamadim hayirlisi artik

herkese iyi dilekleri icin tesekkür ederim tüm hepimiz icin mutlu son olması dilegiyle

Uyku apnesi 2. yatışda Sizin burun veya ağız maskenizi ve basınç değerinizi ayarlıyorlar diye biliyorum .Bu aşamadan sonra bölüm dr. sağlık raporu düzeniyor ve sağlık kurulu raporu çıkıyor. Sizin işlem biraz karışık gibi olmuş sanki...Biraz daha bilgi verebilir misiniz?

1.yatış sonuçlarını dün aldım tanı: ağır osas yazıyor 2.yatış haziran sonuna gün verdiler benim uyku problemi dolayısıyla beklemek istemedim.medikalciye danıştım otomotik cpap cihazı hangi basınç değeri teşhisini ķoysa işimi görüyormuş beklemek istemedim.bende otomotik cpap cihazı aldım nefes kesilmesine göre ayarlıyormuş.kurumu karıştırmak istemedim.cihaz için 700 tl ödüyor fakat cihaz senin olmuyormuş sana zimmetli oluyormuş devlet senden geri alıyormuş cihazı

Slm biz ailesi isim bitti forma yazmıyor demeyin takipteyim arkadaşlar 2019 oranları dusermi yada sevkle geri tetkikler dönermi endişesi tasimayin stresli bir durum yok 2018 ağustosta %46 raporum ankaradan 20.11.2018 de tekrar sevkle ankaraya kulak testi gitti 5.3.2019 %66 onaylı geldi stres beklemek zor süreç zaman uzunluğu dünyada yasadigimi😑z sürede alın terimiz bizim biz yokken çoluk çocuk eş faydalanacak yani bu çok önemli kimseye minnet etmeden aileler için sabır yani devletten ben hiç bir zaman engelli haklarım peşinden gitmedim öle olsa torpille rapor alır araba alır kredi alır ama minnet etmem kişilik insan onuruna aykırı bir yol seçmedim sizleri beklemek konusunda anlayışım sonsuz hayat felsefem 3 günlük dünyanın 2 si bitmiş . 1 günü mutluluk için yaşamaya değer allaha emanet olun sabırda güzeldir hastalık nasıl bir nimete sağlığın kıymetini ole

rist53 hayırlısı olsun benimde 24 Aralık Ankaraya gidiş inşallah hayırlısı tekrardan

slm.ankaradan gelen vergi indirim yazisinda herhangi bir sure yok. sadece baslangic tarihi var. Ancak ekteki raporda (2 yil sonra kontrol kaydi ile) damgasi var. sgk ya gittigimde bizim icin gecerli olan yazi dediler. is yerimden ilisigimi kestikten sonra,bu konuyla ilgili problem cikar diye endiseliyim. cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

Beyaz19 hayırlı olsun ssk kontrol istemiyecekmi yani 2 yıl sonra doğru mu anladım.

Şimdi görüştüm Ankara ile işleminiz hala devam ediyor haftaya cuma tekrar arayın dediler

1.yatış sonuçlarını dün aldım tanı: ağır osas yazıyor 2.yatış haziran sonuna gün verdiler benim uyku problemi dolayısıyla beklemek istemedim.medikalciye danıştım otomotik cpap cihazı hangi basınç değeri teşhisini ķoysa işimi görüyormuş beklemek istemedim.bende otomotik cpap cihazı aldım nefes kesilmesine göre ayarlıyormuş.kurumu karıştırmak istemedim.cihaz için 700 tl ödüyor fakat cihaz senin olmuyormuş sana zimmetli oluyormuş devlet senden geri alıyormuş cihazı

Bildiğim cihazınız ne olursa olsun Size verilen basınç değerlerini ayarlamaları lazım olduğu..
Maskeniz burun ise verilen basınç değeri ,Ağız maskesi olduğunda yükseltiliyor...
Kaçaklar ile baş edebilmek için....Neyse süreç uzun sağlık versin Rabbim....

24 nisan
ssk emekli bölümu bizim icin gecerli olan ankaranin engelli indirim yazisi dedi. iki yil sonra kontrol vs demedi. ( umarim kontrol istemezler)

Arkadaslar raporum aynen onaylanmis.sureli raporum suresiz olmuş.bir hafta sonra alip raporumu ssk ya başvuracagim insaallah.sizlerinde raporunuz en kisa zamanda onaylanir ve emekli olursunuz rabbimin izniyle.cok tesekkurler iyi ki varsiniz.hepiniz destek oldunuz

[FONT=Verdana]
arkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs

@rist53 öncelikle hayırlı olsun , bende 14 kasımda vermiştim 11 şubatta gönderildi dedi
o vakit bu vakit ne eviste nede interaktif vergidairesinde ses yok :)
vergi dairesi bana uzak gidersen benimkinide sor sana zahmet :) [/FONT]

Üst Alt