Evrak takibini öğrenmek için tel bilen varmı arkadaşlar varsa yazabilirmi
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Hadi hayırlı haberlerin gelsin rist [emoji122][emoji122] darısı bizearkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs ama icerik bilgisi vermediler 24 aralıkta ankaraya gitmisti icerikle alakalı bilgi nerden ve nasıl bilgi alabilirim bilgisi olan varmı bekleyen arkadaslara sabırlar diliyorum hayırlısı olsun insallah herkes icin
18ocak ankaraya varış nisan ayının ortasında arayın dediler
arkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs ama icerik bilgisi vermediler 24 aralıkta ankaraya gitmisti icerikle alakalı bilgi nerden ve nasıl bilgi alabilirim bilgisi olan varmı bekleyen arkadaslara sabırlar diliyorum hayırlısı olsun insallah herkes icin
1.yatış sonuçlarını dün aldım tanı: ağır osas yazıyor 2.yatış haziran sonuna gün verdiler benim uyku problemi dolayısıyla beklemek istemedim.medikalciye danıştım otomotik cpap cihazı hangi basınç değeri teşhisini ķoysa işimi görüyormuş beklemek istemedim.bende otomotik cpap cihazı aldım nefes kesilmesine göre ayarlıyormuş.kurumu karıştırmak istemedim.cihaz için 700 tl ödüyor fakat cihaz senin olmuyormuş sana zimmetli oluyormuş devlet senden geri alıyormuş cihazı
arkadaslar biraz önce aradım ankarayı raporum kuruldan sonuclanmıs