Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ocak ayı başlarsa buralar şenlenir [emoji16]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar geçen hafta cuma günü vergi indirimi için müracaat ettim.Şu anda aralık ayında olduklarını ve 3 ayda sonuçlanacağını söylediler.
Haziran gibi arayın dediler.

@Ilknur2010
İnşallah tesekkür ederim..

@scorp06
Ocak ayında verdim bende tahmini nisan gibi sonuçlanır diyorum..hayırlı haberlerimiz tez zamanda gelir inşallah..

galiba öyle haftasonu diye sessiz evet deniz insallah ocak ayı sonuclansın senlensin buralar

Ocak18 ankaraya varış sabırsızlıkla bekliyorum is yerimde ki arkadaşlar emekli olmami bekliyorlar tatlı ni yiyecez diye insallah bu ay cevaplanirda ramazan â girmeden tatlımızı alırız inşallah tüm arkadaslar â hayırlı cevaplar dilerim.

arkadaslar önümüzdeki hafta sonu aralık biter büyük ihtimalle herkese bol sabırlar bizim ankara serüveni bitti simdi istanbulu beklicez hayırlısıyla

3 ocakta ankaraya gonderilen rapor icin vergi dairesini aradim. Calisan memure hn. Beni tersledi. 4 aydan once sonuc cikmaz dedi. Benim raporum % 43 2 yil sureli. Biz bukadar umutla beklerken malasef vergi dairesi calisanlari nekadar bezgin. Cuma gunu 04.04.2014 yilinda raporu onaylanan bir tanidik gununu yeni doldurdugu icin ssk ya muracaat etti. Gel gorki Ankara 04.04.2013 olarak onaylamis. Saka gibi. SSK seni emekli edemeyiz evragin ve rapor uyusmuyor demis. Saka gibi. Corlu vergi dairesinden dilekce yazdirmislar....Umarim tum bekleyenler muradina erer.

mimihlya

Gecmiş olsun böyle olumsuzlukları duyunca üzülüyorum ama yine maalesef beklemekten başka çare yok..[emoji87][emoji86][emoji85] işte bir an önce evraklara bakılsa ne eksik varsa tamamlayalım nerde yalnışımız var düzeltelim diyecem oda yine sil baştan..
İnş.emeklerimizin karşılığını alırız..
Nerden geldi aklıma bilmem ama el elin eşeğini türkü cığırarak ararmış [emoji849]

denizmm

Maalesef. Benim de en büyük korkum eksik evrak var diye geri dönmesiydi. Sükür öyle olmadi ve onaylandi.araliğin 18 inde ankara da olan raporum 5 martta onaylandi ve suan istanbulda. Eviste gözükür gözuÄ·mez oradan alip sskya basvuracağim

Ilknur2010

Sükür [emoji122]sizin adınıza seviniyorum..bir yazınında yazılmasıı nasıl bir işse artık 1 ayda onu bekliyorsunuz..demekki sistem böyle öldürme süründür..ama az kaldı rabbim saglıkla afietle yemeyi nasip etsin..
umarım bizimkilerde onaylanır ve gelir biran önce [emoji849]

Arkadaşlar iyi bir pazar günü diliyorum. Bekleyenlere sürecin tahmini açısından bilgileri tekrar tazelemek istedim. Vergi indiriminde bu kadar sürecin uzaması büyük kalabalık şehir olmasındandır.
Sonuçlananlara tekrar hayırlı olsun. Sonuç bekleyen herkese sabır dilerim. Ben şuan emeklilik için SGK (emekli sandığı) nın sonucunu bekliyorum. 15-20 gün süren de varmış 6 ay süren de😐

04.03.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( dereceye girdiniz )

27.02.2018 vergi indirimini elden aldım.

25.02.2018 vergi dairesine posta ile gelişi

15.02.2018 posta ile gönderilmesi

13.02.2018 Bakanlık yazısı

20.11.2018 Bakanlığa ulaşmış

09.11.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

19.09.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

River plate

Benimde 31 Ocak Ankara varış.sabır ve umutla bekliyorum süreci.inşallah tez zamanda alırız haberlerimizi

Memur olanlar emekli onaylanırsa işinden ayrılabşliyor.Emekli onaylanma tarihine kadar görevden ayrılmak söz konusu değil normal maaşım devam ediyor.

Ssklı olanlar için durum farklı tersine işten ayrılmak mecburiyeti vardır.Vergi indirimi alınca işyeriniz muhasebesi sgk çıkışınızı yapıp ayın 30 una kadar da sgk daki tüm işlemi bştirmşşseniz maaş başlar bitmemiş ise 1 ay sonra birikmiş olarak alırsınız. SGK maaş bilgilerinizi işler E devlette 4a emekli maaşı sorgusunda görürebilşrsin.

İş yerinden ayrılmaz, yada ayrılıp sgk daki işlemleri yapmazsanız o süre içinde maaş diye bir şey söz konusu değil emekli maaşına dahil olmaz maaş bağlanmaz. Sgk daki işlemler sorunsuz bitince, prim sayısı ve yılı da tamam ise maaş hakkı başlar

Geldiğini tel öğrendin mi gelmiş ise rica edersin. Yoğun sayıda bekleyen varsa biraz bekleyip söylersin sonuçta işi yetiştirmeye çalıştıklarından hatasız yazmaları önemli bu nedenle yoğunluk vakti stres yapmaları normaldir.

Kederli303

Öğrendim telefonla persembe gelmiş.carsamba haftasi olacak heralde gidip alabilirim diye düşünüyorum. Amacim nisan ayi girmeden sgk ya basvurup emekli olmak .1 ayim bosa gitmesin

57]Dediğim gibi rica edin verirler.[/QUOTE]

Tamam tesekkur ederim arkadasim

Ilknur2010

Tamam tesekkur ederim arkadasim[/QUOTE]İknur hanım bu hafta mutlaka almaya gidin merakımızı yenelim ayrıca gelişmeleride bizimle paylaşın lütfen..[emoji122]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süreli olan raporlari maliye suresiz onayladiginda nasil bir yol izleniyor acaba?
Diyelimki 2 yilin sonunda raporu yeniletmeye gidince oran duserse emeklilik iptalmi oluyor? Yoksa sadece engelli haklari mi iptal oluyor?

Üst Alt