Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
İlknur tebrik ederim gözün aydın allah yolunu açık etsin arkadaşım sevindim inşallah sayfayı takip eden tüm arkadaşlarda sevincini yaşar asker gibiyiz şafak say babam say hayırlısı olsun herkes icin
Ssk emeklilikte evis takibi sonucu vergi indirimi gibi takip ediliyor yazışma msjlari geliyor evis sonrasında müdürlük sanırsam e devlete giriş yapiyor
Sevinç kursağımızda kalmasın sen sevin hayırlı uğurlu olsun dua edelim darda sıkıntıda olana inşallah herkesin nasibi kısmeti tez zamanda gelir hayırlısı sevinmek hakkın herkes sevinsin arkadaş lar hak ediyorsunuz inanın benim şirkette 100 üzerinde engelli var iş dağılımı adaletsiz ekip lideri adaletsiz yani pskloji si ağır ortamda çalışıp hak eden tüm engelli kardeşlerim ana sütü gibi helal kazıyor ekmeğimizi ....
Merhaba
1. yatış zaten hastalığınızı teşhis etmek içindir. Eğerki raporunuzu üniversite yada devlet hastanesinden aldıysanız ahi değerinize göre + %35 oran verirler. Doktorlar 2. yatış raporuna bakmazlar zaten.
2 yatış size verilecek olan cihaza girilecek değerlerle ilgili.Yaptırmanızda fayda var.
Öncelikle hayırlı olsun siz artık rahatlamışsınızdır bekleme stresinden kurtulduldunuz darısı bizlere.Ankara da aralık 13de vergi dairesine verdim,17 aralıkta maliyeye ulaşmış ama hala bekliyoruz...