Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Merhaba arkadaşlar,bugün eksik evrak olduğunu bizzat giderek öğrendim,nörolojinin bulgularını ilaç raporunu,emg sonucunu istiyorlar vergi dairesinde üst yazıyı bekliyor ordan sevk alarak hacettepeye tekrar gidecem.Başına gelmiş arkadaşlardan sürecin nasıl işlediğini,ne zaman aonuçlandığını birde onaylanıp onaylanmadığını bilgi verirlerse sevinirim...
Maaleseff [emoji87][emoji86][emoji85] işte sistem nasıl işliyorsa gidiş geliş cevaplar uzun sürüyoo maliyedeki arkadaşlar detaya kadar inceliyor demekki [emoji853] ben de sadece raporu gönderdim başka hiçbirşey göndermedim banada eksik meksik evrak derlerse kesin bayılırım artıkk..şeker allah bilir kaça fırlar [emoji20] düşünmek bile istemiyorum..
insanların uğraşlarını gördükçe okudukça üzülüyorum... çabamızın hakkını alabilsek ne mutlu bizee Allah yardım etsin hepimize..
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten çabaladıkça birşeyler olsun diye uğraştıkça bir sorun çıkarıyorlar,işin aslına bakarsan istediklerinede hiç gerek yok hastane onlara bakıp raporunu düzenliyor onların mantığını anlamak gerçekten çok zor,en az üç ay geriye attı,13
Aralıkta vermiştim 19unda çıkmış kuruldan...
O zaman kurumların birbirine güveni yok desenize..olan yine bizlere tabikii ..
Hoş annem bile malulen emekli olduğunu öğrenmeden 1 gün önce vefat etti hatta 3 sefer başka başka hastane sevklerinden sonra kadıncagızın hastalığını kabul ettiler ki oda kalp ki tam 3 kere ameliyat olmuştu.. neyse bu kurumların hiçbir şeyi şaşırtmıyor beni sadece bu kadar uzun süreç olması geriyor beni..biran önce haberdar etseler de en kısa sürede işlemlerimizi halletsek başka derdimiz yok hakkımız olanı istiyoruz sadece..
Başınız sağolsun.Malesef yok.Olan size bize bir ümit olacakmı diye bekleyen insanlara oluyor,bizde olmuş bitmiş işi başa döndürdüler bekleyip duracaz..
Bence bu Ankara kurul karisik bakiyor evraklara. Neye gore bur siralama mantigi var anlamadim. Esim benden sonra muracaat etti. Evragi benden once gitti. Bu yazisma posta trafigi ilginc ve ilkel. Rapor tarihi yalnis yazilan arkadasada 3 ay surer demisler. Kendi hatalari olmasina ragmen hersey sil bastan. Zaten adi ustunde engelli varandaş ozuru var arkadas. Al tum tedbirleri, en kisa surede sonuclandir. Kacinci yuzyildayiz. Gereksiz yerlerde bir suru eleman calistirirlar is doktora ogretmene gelince atamazlar. Koy saglik kuruluna yeteri kadar doktoru memuru. Tum Turkiye nin isini tek merkez haftanin 2 gunu goruyor. Tabi sira gelmez
Arkadaşlar benim raporum eksik bulgu ve evrak yüzünden geri geldi,böyle sorunla karşılaşan bu işlerle uğraşan arkadaşlar süreç nasıl işliyor bilgi verebilirlermi acaba...
arkadaşlar merhaba
vergi indirim belgem onaylandı olumlu % 46 evamlı diye evisiten görüyorum vergi dairesine gittim çıktısını istedim bize daha ulaşmadı
dediler sormak istediğim şey şuan işyerinden çıkışımı yaptırıp vergi indirim belgemi eklemeden emeklilik müracatında bulunabilirmiyim sonuçta sistem üzerinde vergi indirim onaylandığı görünüyor
3 gün evet o kadar bekledik yine bekleriz sorun yok .
Adamlar bizi emekli etmemek icin ellerinden geleni yapiyorlar ee biraz yardimci olum isinizi hizlandirin oraya kadar gitmisim uskudardan simdi cuma tekrar o kadar yolu cek
Bulunamassin ssk vergi indirimiyle dilekçenin kabul ediyor yani kısa bir süre bekle çıkış işlemi 1 günde halledilir ssk girince 5 dakikada emeklilik işlemi sürüyor
https://www.engelliler.biz/forum/members/122660.html
Benimkiside eksik evrak veya raporun yeniden düzenlenmesi şeklinde geldi.Vergi dairem raporu aldığım hastaneye sevkimi yaptı .Kurul başkanı baktî eksik olan evrakları arşivden çıkarıp gònderdiler.Kimi hastane yeniden gerekli evraklar için muayne ve labaratuar bulgularını icin tahlil yapar, Kimi kurula sokup yeniden rapor düzenler.