Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankarayı aradım 04 ocak ankarada olan evrağım için , aldığım cevap henüz işlemde olduğu, hangi aya bakılıyor soruma ise aldığım cevap kasımdan da var ocak ayından da var şeklinde , karışık bakılıyor diye bir cevap aldım

Bu gün ankarayı aradım. 20 aralıkta ankaraya ulaşan raporum. Halen kurulda işlemdeymiş. Haftaya bir daha ara dediler.

Buradan bilgi almayı bekleyen arkadaşlara duyurulur

[emoji87][emoji86][emoji85] aralık ayııı bitsin artıkkk

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erol_krglmz
Nasıl bir karışıklık sa ONAY landığını duyduğumuz tek OCAK ayı yok payşalımlarda....;)

Merhaba 03 Ocak 2019 tarihinde başvuru yaptım evis te 08 Ocak 2019 da maliyeye gönderildi cevap bekleniyor diyor. 3 ay olmak üzere neden bu kadar gecikti ve nasıl nereden öğrenebilirim vergi indirimi kazanıp kazanmadığımı teşekkür ederim

Artık ocak başlasınn güzell Allahım..

Ömür törpüsü resmen.Çok yavaşlar çok.Kendi işleri olsa jet hızıyla işleme alırlar.

scorp06

2017 raporları 25 günde aonuçlandırdılar,2018 aralık 13 de verdik üç ay yedi günde sonuçlandırdılar ama ne varki eksik evrak diye gönderdiler,bugün hastaneye gittim sevki yaptırdıktan sonra,hastaneye gidince herkes ne yapacağını bilmediği için bir çıktı alıp teslim edemedim 8de başlayıp 14te zor bela teslim ettim tabi sert çıkarak tersleşerek niye diyceksiniz bana git randevu al muayene ol diyor ısrarla velhasıl teslim ettim gönderirmi atar bir kenara beklermi bilmiyorum.Diyeceğim bekle,bekle en başa dön...

Benim Ocak 15 te ellerine ulaşmış olur tahminimce nisan gibi gelir cevap...hiç aramadım...
arasam benim şansımı biliyorum evrağa bakerken benim evrağı kaybedecek ömrümün sonuna kadar sonra emeklilik bekyeceğim... :D

kadmaster

Benim 16 ocak rapor gidiş tahminen 15 nisan gibi bakılmış olur diye düşünüyorum sonucda nisan sonunu bulurr..iyi haberler gelsin dee az daha beklerizz el mahkum..

Benim ayin 5inde kuruldan cikti ay sonu oldu hala elime gecmedi .elden almaya gitmesem en az bir 15 gün daha beklemek zorundayim düşünün

Ilknur2010

İknur hanım siz mutlaka yarın gidin cumanın hürmetine belki insaflı davranırlarda evragınızı teslim alabilirsiniz.

Arkadaşlar Merhaba bugün aradım ankarayı ilk kez telefonumu açtılar Biz o bşştm değiliz ama dedi Bi bakayım bneşm raporum sağlık kurulunda imiş ne zamana çıkar biliyor musunuz dedim bilmiyorum ama bir ay beklersin dedi. 03 Ocak başvuru 8 Ocak maliyeye gitmiş. İnşallah bir an evvel hepimizin olumku sonuçlanır..

Merhaba uyku abnesi ve kalp delik ameliyatı sonucu %42 sürekli raporum var. Acaba maliye sağlık kurulunda oranımı düşürürler mi 40 İn altına iner mi bilginiz var mı acaba teşekkür ederim 🙄

Benimde 40la gitti hastane hesaplayip yoladiysa sikinti olmaz sanirim
Baybecerikli Avatarı

Baybecerikli

Bende 14 şubatta verdim acaba durumu nedir bi numara verdiler takip numarasıymış ama nereden bakılıyor bi bilgim yok yardımcı olurmusunuz banada

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eviss de tc kimlik no ve sotadı ile bakılıyor bana verdikleri numara ile nereden bilgi alınıyor acaba çünkü eviste böyle bir kayıt görünmüyor diyor

selam arkadaslar benım raporum yaklasık 3 ayı gectı hala bakanlıktan rapor beklenıyor yazıyor ne yapmam lazım ..

@Ilknur2010 hanım merhaba,

vergi dairesine gidince eviste gözüken sonucun interaktif vergi dairesinde ne zaman görüleceğinide sorarmısınız.
teşekkürler.

Arkadaşlar henüz Aralık ayı bitmemiş. Haftaya belki bitebilir. Belki

denizmm

Hadi inşallahhh hepimizin ortak sevinci bu [emoji122]

Selamlar , bugün aradım 25 Aralık raporum sonuçlanmamış durumda. Rapor derecesine göre de değişebiliyormuş süre. Bilginize

Bilgi aldığınız tekefon numarası nedir acaba bende bi arayıp bilgi almak istiyorum

Çok teşekkür ederim sağolun

Üst Alt