Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yakın bir zamanda çağrı merkezi oluşturulacakmış. Daha kolay bilgi akışı sağlayacağız diyorlar.

Ben evraklarımı ilk Eylül ayında vergi dairesine verdim. Belge olarak çalıştığıma dair işyeri belgesi, hizmet dökümü nüfüs kağıdı fotokopisi istediler. Aralıkta raporum çıktı ve kurula 21 Aralıkta gitti.

slm

ilknur2010
bir sorum olacakti. ankaradan gelen yazida (23.12.2018 TARİHİNDEN İTİBAREN ÜÇÜNCÜ DERECEDEN ENGELLİ İNDİRİMİNDEN FAYDALANIYOR)yazmakta. baska herhangi bir tarih yok. yazi ile birlikte gelen ek raporumda ankarada vurulmus bir damga var ( 2 yil sonra kontrol sartı ile ) bu damga sizin raporlardada varmi? onemli olan yazımı rapormu?
simdiden cvplar icin teşekkürler

Beyaz 19 raporunda psikoloji varsa süreli vermiş olabilirler psikolojik raporlara genelde kontrol şartlı oluyor

Denizim hayırlısı olsun arkadaşım. Bu arada bugüne aradım raporun işlemde dediler tahminen nezaman çıkar bilgisi olan varmı acaba cevap yazan olursa sevinirim hepimizin hakkında hayırlısı inşallah

Kaya bey raporun ankara gidişinin üstüne 3 4 ay sayın anca cıkar benim 16 ocak tahminen nisan ortası bakılır ay sonundada sonucu görürüm diye tahmin ediyorum

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün aradım şu an işlemde dediler bu arada benim bu 3.cü raporum ben %60la ekmekli oldum sürekli raporum olmasına rağmen üçüncü kez kontrole gidişim 11.ayda maaşım durduruldu halen cevap bekliyorum 23 ocakta heyete girdim bugün aradığımda şu an işlemde dediler nezaman sonuçlanır acaba bu sefer çok uzun sürdü.

Kaya poyraz

[emoji15] gecmiş olsun inan hiçbir fikrim yok süresizse raporunuz nasıl olur da tekrar yeniden rapor isteniyor ki [emoji853][emoji87][emoji86][emoji85]
Belki arkadaşlar yardımcı olur ?

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beyaz19

Benim de kendi raporum 2 yillikti fakat ankara süresiz onaylamis herhangi bir süre yok ve kutucuklarada suresiz diye imza atmis.

Arkadaşlar benim sorum şu olacak.
Ben 9 ocak Vergi dairesine başvuru yaptım. Bireysel olarak.
Evrak okarakta
İşe giriş bildirgesi
Heyet raporu
Kimlik fotokoposi
Resim
Ve orada doldurulan form verdim.
AMA hizmet dökümü filan istemediler yanımda bütün evraklarım vardı.
Sadece bu evraklar yeterli denildi.
Acaba EKSİK EVRAK olarak geri gelirmi?

%51 den 1 yillik aldigim vergi indirimi den emeklilik icin basvuru yaptim 7 ay 10 gun sureniz da var dediler yastan prim tamam dediler.bende askerlik yatirsam dedim o zaman 3 yatirman gerekiyor dediler emekliye cikabilirsi n 2460 aylik yatirarak islemleri baslattim.bilginiz olsun diye yazmak istedim

3 aylik fiyat 😊😊

Bende raporda 1 yillik kontrol ile yaziyor

arkadasım eksik evrak dedikleri bunlar deyil hastanelerin yetersiz raporları

rist53

Eyvallah teşekkür ederim bilgi için.
Çünkü hastanedeki sekreteryadaki bayan beni uyardı Abi mutlaka raporda her doktora bilgisayara işlet ve yazdır oran vermese bile.
Ben hepsini yaptım.
Vergi dairesinde bütün evraklarım yanımdaydı.
Benden sadece
Heyet raporu
Kimlik fotokoposi
Resim
İşe giriş bildirgesi ve orada doldurulan formu aldılar tamam dediler 3,5-4 ay sonra gel dediler.

Shaky34

Doğru başvuru evraklarınız tamam..
Eksik evrak dedikleri hangi hastalıklarınıza rapor aldıysanız hastanede hastalıklarınızla alakalı yapılması gereken muayene yada onlarla ilğili eksik ne varsa işte..
Bunun eksik olmasıda tekrar herşeye sil baştan başlamak demektir..
Düşünmek bile istemiyorum [emoji22]

denizmm

Ben ilaçta kullanıyorum hastalığım kronik kalp yetmezliği ilaç raporum da var ama onu istemediler bir sıkıntı çıkmaz inşallah. Çünkü hiçbir gelirim yok işsizlik maaşı alıyorum oda mayıs ayında bitiyor

Sunu da belirteyim cok onemli ise girisim 01.11.2000 tarihinde idi asker den sonra sigortam basladi.engelli lik icin gun yetmeyince aakerlik borclanmasi yaptim.3 ay odedim...ilk giris tarihimi 25.02.1999 geri cekmis...benim icin Bomba bir sonuc oldu....manyak oldum😂😂 2000 giris tarihinde hesapladigim zaman 900 tl cikiyordu.aimdi ise 1400 tl gorunuyor...insallah 🤗🤗🤗🤗

Kalyon

Ooo harika olmuş [emoji122] birde sonuçlansaa hayırlısıyla hepimizinnn maaşımızı afiyetle sağlıkla yesek [emoji4]

Sizler de insaallah hayirlisiyla indiriminizi alip emeklı olursunuz arkadaslarim.benim istanbulla sgk arasi tam 4 ay sürmüş

Ilknur2010

arkadaşım benim raporum Ankaradan 13 mart ta kuruldan çıktı. Ama sonuç yok henüz. senin süreçte raporun onayından ne kadar sonra vergi dairesine ulaştı gün olarak?

Nillllgünnn

5 martta cikti 21 martta istanbula gelmiş. 29 martta elden teslim aldim ama sadece fotokopilerini asillarini 15 gun sonra gel al dediler

İknur hanım fotokopilerlede sgk ya başvuru yapabiliyoruz demek kii bunu öğrenmemiz iii oldu [emoji4]

Ilknur2010

İlknur hanım hayırlı olsun.siz sanırım çalışmıyorsunuz emekli olur,kıdem tazminatı alır yazısını almadan direk başvuru yapmışsınız,şuan bende başvuracaktım ama eksik evrak diye geri geldi ki daha hastane göndermedi evrakları bekle dur....

Üst Alt