Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Valla bende istemiyordum,üçbuçuk ay bekleyip başa dönmek,birde hastane oyalar bir ayda ancak göndeririz demesi,birazda restleştik beni zorla muayene olmaya zorluyo,benim işim yok desemde ısrar edince ister,istemez sesin yükseliyor,yani sıkıntı yaratacak gibi...

18 aralik elden basvuru tarihim daha hala bekliyorum. %48 surekli raporum var 2017 yilinda alinmis.

Aşamalar:
Herhangi bir aşama kaydı bulunamadı.

boyle yaziyor

Ankara da iseniz direk gidip sorun,değilseniz telefonla ulaşıp sorun şimdiye kadar açıklanması lazımdı bence...

thinkpad
Ankara da iseniz direk gidip sorun,değilseniz telefonla ulaşıp sorun şimdiye kadar açıklanması lazımdı bence..benim 17 aralıktı ama eksik evrak diye geldi...

thinkpad

Ankara il dışındakilerden bahsediliyor mesela ben istanbul vatandan 8 ocak da başvurumu yaptım 16 ocakta ankaraya varış ..
Bunun üstüne 3 5 ay beklenecek demektir buda [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

thinkpad

Ben Ankaradayım kendimiz gidip öğrendik.Eksik evrak dediğimiz yapılan tetkikler ve dokrorun tanı ve bulguları bilgisayar ekranına yazdığı epikrizi istediler ve ilaç raporunu,Ankara dışındaysanız verdiğiniz vergi dairesini yada telefonla gelir idaresine ulaşıp sorun,evrakları hastane kendisi üst yazıyla gönderiyor tekrardan....

Umityalcin

arkadaslar forumda yazilanlara bakilirsa bu tarz reddeilenler eski raporu olanlar. 2017 2018 raporlarinda sorun cikacagini sanmiyorum. devlet hastanesi bir suru tetkik yapip bu raporlari kurulla degerlendirerek veriyor.

thinkpad

Benim 8aralık 2018 tarihli eski yeni fark etmiyor,Ankaranınki biraz işgüzarlık doktor özürlülük ölçütüne göre oranlamış ama diyor ki neye göre bu oranı verdin diyor,dediğim gibi işgüzarlık....

En korktuğum olay onca bekle ve hop bişey eksik çıksınn [emoji87][emoji86][emoji85]
Tekrar başa dön..

Benim gibi ocak raporlu lar bu ay içinde hayırlı haberler diliyorum tüm arkadaşlara.Ocak raporlular kurul dan çıkan sonuçlarını paylaşsın

Slm arkadaşlar ben yeni katıldım hastalıkların itb dalak alındı hıpertansuyon kalp bel fıtığı var yüzde kırksekiz raporum var ankaraya gönderdim aralık 26 gitti sunuc ne olur ve nezaman gelir t9

Miko 34=bu günlerde kurul dan çıkmış olması gerekir.Bu numarayı ara bilgi al 0312 415 33 15 bazen cevap vermiyolar sık sık ara

Teşekkürler

Acaba yüzde kırksekiz düşermi bilgisi olan varmı

Acaba yüzde kırksekiz düşermi bilgisi olan varmı

Arkadaşlar herkes elindeki raporuna oranlarına sahip çıksın.Oranlar yeniden belirlenmiş yani düşürmüşler...

Miko34
Raporun ölçüte göre hazırlandı,detaylı açıklama yapıldıysa düşmez...

Umityalcin

Nasıl yanii nerden aldınız bu bilgiyi ??daha millet mesaiye başlamadı da [emoji849]

Cetvel mademki yeniden hazirlandi ise neye sahip cikacaz

denizmm

Eksik evrak diye beni hastaneye gönderdiler ya oradaki doktor dedi şuanda rapor vermiyoruz oranlar değişti diye sanırım 29 ocakta değişmiş....

denizmm

Hayır bunun şakasımı olur.Tekrar rapor için hastaneye gönderilirseniz o oranlara tabisiniz sizin raporunuz var kazanılmış bir hakkınız var ona göre yani alınış tarihine göre değerlendirilecek...

Ben 2017 de aldım %45 oranım ocak ayında istanbuldan başvurumu yaptım bakalım bende kötü bir süprizle karşılaşırmıyım acaba diye merakla bekliyorum [emoji20]

Hayırlısı olur inşallah herkes için elsiğiniz yok ölçüte göre verildiyse raporunuz onaylanır...

Umityalcin

Saolun benim kronik hastalıklardan raporum var ssk girişim 96
Genelde psikoloji olanlarında sanırım süreli ve sıkıntı cıkarıyorlar umarım bizler bu zorluklarla uğraşmayız ..
Hakkımız olanı alırız ne fazla ne eksik olsun yeter..

Arkadaşlar herkese günaydın 29 ocakta değişen 20 şubatta resmi gazetede de yürürlüğe giren yeni cetvelde o tarihlerde forumda geriye dönük yorumlar yapmıştık incelerseniz yeni oran cetvelinde engelliler adına fazla değişen birşey yok oranların hemen hemene tamamı aynı hatta bazı yeni oranlar eklemişler yeni hastalıklar eklenmiş yani daha avantajlı olmuş panik yapmayın rahat olun ben %42 raporunu Ankara'ya 7 Ocakta gönderdim yeniden girsem %67 alırım yeni cetvele göre rahat olun rahatsızlıklarınız için yeni cetvel daha avantajlı sadece psikolojik rahatsızlıklarda biraz değişmeler var bilginiz olsun diye paylaşma gereği duydum.

Üst Alt