Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

%42 sürekli raporum 18ocakta ankaraya varış bu ay bekliyorum inşallah tüm arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum artik bizede bahar gelir biran önce

arkadaslar bu vergi dairesinin engelli vergi indirimi ile alakali biriminin dahili numarasi var mi?

BAŞVURU DURUMUNUZ
22.11.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor...

Evet arkadaşlar uzun bir bekleyişin ardindan bugün Ankara ile yaptğım görüşme sonucu ile raporum %76 olarak onaylanmış ve İstanbul vergi daire başkalığına gönderilmiştir. İstanbul vergi dairesi 1 ay sürer sonucunuzun elinize ulaşması dedi...

thinkpad 0312 415 32 18 bu numaradan ulaşabilirsiniz. Yardımcı oluyorlar...

Teşekür ederim arkadaşlar uzun bir süreç ve bekleyiş oldu benim için halada bitmedi bekleyiş istanbul ayağı en kısa zamanda halledilirse son bulacak.

Bugün saat 15.10 gibi ankarayı aradım geçen cuma aramam gerektiğini fakat unuttuğumu belirtip bilgi almak istedim.
Sorduğumda 9 ocak ankaraya varış ve şuanda kurulda olduğu söyledi raporumu 1 hafta 10 gün sonra tekrar arayın dediler. Merak eden arkadaşlara bilgi amaçlıdır.

İlknur indirim raporunun aslını teslim aldınmi arkadaşım

Shaky34

Shaky34 10 ocak benimki aynı zamanlarda İnşallah hayırlı haberlerle merakla bekliyorum bilgilendirme için çok teşekkürler

Ocak başladı demektir [emoji122][emoji122][emoji122]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

35tm35

Cuma gunu fotokopisini aldim bana 15 gün sonra gelin aslini alin dediler. Seninkin de bir gelisme var mi?

Bende aradım bugün ankarayi işlem devam ediyor dendi ben subatin 27 de verdim vergi dairrsine onbeş gün olmuş ankaraya gideli 15 gün sonra tekrar ara dendi öğlenden sonra

Selamun aleyküm cümleten hayırlı kandiller arkadaşlar benim raporun Ankaraya gidiş tarıhı 24 Aralık daha hala beklemede cumaya kadar sonuç çıkar diye tahmin ediyorum inşallah 🙏

rapor

yönetmeliğin tam metni https://www.mymemur.com.tr/d/file/20-subat-2019-carsamba.pdf
hastalıklar ve oranlar http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/02/20190220-2-1.pdf

Oranlarda bir değişiklik olmamış ilaveler ve kapsamlarda değişmelerin yanı sıra tanımlarda düzelmelerden ibaret

Arkadaşlar günaydın ankara ile yaptığım görüşmede üzülerek söylüyorum henüz ocak ayına daha başlamamışlar benim evrak 11-02-2019 tarihinde ankaraya ulaşmış bekliyoruz.....

Merhaba,
"23.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor " Hala bekliyoruz.

Herkese gunaydin. Biraz once aradigim 0312 415 32 18 nolu numara 3 ocak tarihli raporumun henuz cikmadigini ancak ocak ayina gectiklerini belirtti. Benim anlamadigim buradaki yetkililer arayan herkese farkli mi bilgi veriyorlar acaba. Yada insanlari gecistirmek icin mi boyle davraniyorlar anlayamadim.

Herkese günaydın hayırlı kandiller 0312 4153215 bugün aradım eksik evrakım sağlık kurulunda olduğu söylendi sonuç kaç güne çıkar

Bugün Görüştüm 11 Ocakta Evraklarım Ulaşmış Ankaraya Ocak Ayına Geçmişler Verdikleri Bilgi Bu Yönde

@Ertugrul Aydın

Sizedemi piyango vurdu, eksik evrak denilip o evrak istendi sizde teslim ettiniz kaç gün sonra kurula tekrar geldi,anladığım doğru ise.Kuruldaysa bu hafta çıkar ne zaman size ulaşır muallak....

Yani sizden istenen eksik evrak neydi ,hastane kaç günde gönderdi,kurula kaç günde gelmiş bende şuan hastanenin göndermesini bekleyenlerdenim....

ozlmasgr

İnşallah bakalım inşallah eksik evrak diye geri gelmez benim tek korkum bu. Kalp hastasıyım tekrar uğraşmak istemiyorum.

Arkadas lar herkese selam benim evrakımın ankaraya ulasma tarihi 14 aralık gectigimiz cuma gunu aradığımda halen islemde oldugunu soyle diler

Yilmaztur

[emoji15] yapmayın[emoji849]
tekrar arayın ocak başlaması lazım artıkk hesaplara göre

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar hayırlı kandiller.12 mart Ankara kuruldan çıkan raporum bugün Aydın vergi dairesinde işlemde .Yarın maliyede olur dediler.Rapor oranlarında değişiklik yok.%48 aynen onaylanmış.

Az önce aradım. 25 Aralıkta Ankara’ya ulaşan raporum kurulda sırada bekliyor arkadaşlar

Su saat itibariyle tekrar aradım kurulda oldugu soylendi 14 aralık dosyamın

Arkadaşlar hayırlı kandiller.12 mart Ankara kuruldan çıkan raporum bugün Aydın vergi dairesinde işlemde .Yarın maliyede olur dediler.Rapor oranlarında değişiklik yok.%48 aynen onaylanmış.

Hayırlı olsun. İnşallah tez zamanda emekli olursunuz.

Herkesin Miraç kandili mübarek olsun.

Arkadaşlar birşey soracam. Kuruldan geçen hafta Perşembe yazım çıkmıştı. Ankara vergi dairesine yazım ne kadar sürede gönderilir bilen yada tecrübesi olan yazabilir mi? Maliyeden yazımı direk alıp işyerine ve SGK'ya verebiliyormuyuz? İnsan bir an önce olsun istiyor :)

Üst Alt