Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Kötü düşünme inşallah güzel haberler gelecek ve çok mutlu olacağız....

@Shaky34

salihözgan
11.ayda maaşım kesildi öğünden beri almadığım maaşlarıda toplu ödeme yapıyor onun için almadığım maaşlarim diye söylüyorum.benim bu 3. Kontrolümdü hersene aynı şey .

Ferit1978
Teşekkürler darısı sizin başınıza hayırlısıyla inşallah.

Umityalcin
28/2/2019 bakırköy ruh sinir hastanesinde evrakları verdim sağlık kuruluna Giriyorsunda oran düşürülmüyor sadece evrakları veriyorsun içeri giriyorsun ne için olduğu soruyorlar eksik evrakları için dedim ama rapor oranlarını düşürmüyorlar

@Umityalçın 10 güne vergi dairesine geliyor

Ertugrul Aydın

Bana nisanın sonunu bulur dedi biraz tersleştik sanırım ondan bekletiliyor evrak,iş bilmeyene laf anlatmak zor,söylüyosun anlamıyo bende biraz sert çıktım aklınca oda evrağı bekletiyor...

8/3/2019 ankaraya gitti raporum vatan engelliler servisine verdiğimde bana da 4ay bulur dediler ankaradan gelmesi ben geçenlerde 0312 415 3215-18 aradım kurulda dendi

Arkadaşlar merhaba;

Yaklaşık 10dk önce ankara Maliye Bakanlığından Mehmet bey ile görüştüm.Çok nazik bir beyfendi kendileri yaklaşık 5 dk konuşma fırsatım oldu benim evraklarım 26/03/2019 tarihinde izmirden gönderildi şuan ellerinde yaklaşık 2,5 ay sonra geri dönüş olur dedi.
Şuan 20.000 evrak varmış bakılması gereken.

snr1976

Suan hangi aya bakılıyormuş sorabildiniz mi [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm ay olarak sorgulamadım fakat anladığım kadarıyla karışık bakılıyor.
0312 415 32 18 nolu teli arayabilirsen Mehmet Bey var sorabilirsin.
20 bin bakılması gereken evraktan bahsetti :(

İyi günler

snr1976

Tamam çok tesekkür ederim 20 bin çokmuş cidden [emoji20]

Son zamanlarda vergi indiriminden emekli olanlar oldumu acaba. Son engellı tüzüğünden sonra sgk emeklilik işlemleri sürecinde bir zorluk çıkarıyormu diye merak etmiştim.

bycinaris54
Ben emekliligimi verdim iceri .hic bir zorluk cikarmadilar yeter ki vergi indiriminin onaylansin.sadece vergi dairesiyle yazismalari olacak

Arkadaşlar sabretmekten başka birşey gelmiyor elimizden iki dudaklarının arasından çıkacak kelimelere kaldı işimiz bu ay çıkacağını öngörüyorum benim gibi ocak raporlu lar. %,42 süresiz raporum için vergi indirimi aldığım an emeklilik servisine vereceğim evraklarimi

Hamz06

Şimdi görüştüm ankarayı aradım 9 ocak ankaraya varış evrak işlemde görünüyor dediler. Sakaryadan yolladım evrağım.

Arkadaşlar şimdi ankarayla görüştüm aralık 26 daha kuruldaymış

Aralık duymak istemiyorum nisan geldi yaa.yövmiyelerini biz verelim de bizimkileride alsinlar kurul â artik bu ne ağırdan alma yaa

Moral bozmak gibi olmasın ama benimde 24 Aralık hala beklemede (Ama yarın için umudum büyük hayırlısı inşallah) 🙈

Hayırlısı olsun tez zamanda cevap döner inşallah,bende İstanbul'dan yollamıştım,aradım bir ay sürer dendi,kuruldaymış şimdi.

River plate

Aralık ayı nasıl bu kadar uzadı bu işi bende anlamadım ..
Belki haftada 2 gün en fazla 4 5 saat çalışıp dosya inceliyorlarsa normaldir uzaması [emoji22]
Normalde aralık bitip ocak başlaması lazım dı .. en azından umut ediyordum bu haftada böyle bitti desenize..

Haftada2gun kurul olurmu yaa hem20bin Rapor var diyolar hem kurul û arttirmiyolar. Onlarda haklılar devlet bu şekilde istiyo ne kadar fazla kurul o kadar fazla emekli maaşı demek.

Valla arkadaşlar saat 14.30 gibi 0312 415 32 18 nolu numarayı aradığımda bilgi almak istedim. Sakarya Vergi dairesinden başvurumu yaptım ve 4 ay süre geçtiğini söyledim bilgilere giriş yapıp onayda olduğunu söyledi EVRAKLARA karışık bakıldığı ve önümüzdeki hafta kuruldan çıkar diye bilgi verdiler.
Başvuru tarihim ocak 7
Ankaraya varış ocak 9
Bilginiz olsun diye bu paylaşımı yapma gereği duydum.

Ilknur2010

İlknur hanım maaşınız bağlandımı

Karışık bakmaları çok saçma tam Ocak başladı derken Aralık gönderileri sonuçlanmamış.

İlknur hanım hesaplama yaptınızmı maaş kaç tl çıkıyor ya da size bir fikir verdiler mi şu kadar bağlanır diye.

Üst Alt