Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

artık vergi indirim yazısı postayla gelmiyor.mail.üzeri geliyor çıkınca 1 günde vergi dairesinde oluyor.

benim ocakda giden raporun geldi aynı oranla emekli basvurusu yaptım 2 hafta önce oda geldi.artık emekliyim darısı basınıza

ocak da yolladıgım rapor martda geldi .emekli basvurusu yaptım allahın izniyle 24 nisanda ilk maaşımı alacagım darısı basınıza

Ocak ayının kaçında ankaraya gönderdiniz hayırlı olsun

Savcı ben hafta ici aradım 18ocak ankaraya varış raporum 15gün sonra kuruldan çıkar denildi kuruldan çıktığı denilipte vergi dairenize gönderildi derlerse 1gün sonra alabilirmiyiz diyosun vergi indirim yazisini

Hayirli olsun baglanan miktar ne gozukuyor
River plate
Eviss ten gordun mu orani hemen git al vergi dairesinde bekleme gelsin diye

evet mail.üzeri yolluyorlar oradan arıyolar ıyı bırıne denk gelirsen geldi diye maaş ek ödemeyle beraber 1375tl

Hayırlı olsun allah güle güle yemeyi nasip etsin.bu arada kaç gün ve prime bu maaş bağlandı

Hayırlı savcı3 sızın rapor yüzde kaç prim nekadar

Benimde42 bekliyorum primim suan4612 vergi indirimini bekliyorum.bu arada primler asgaridenmi yattı toplam ödemem primin ne kadardi

DOSYA HAREKETLERİ

Evrakın Tarihi Yapılan İşlem

21.12.2018 Mükellef dosyası oluşturuldu.
21.12.2018 Başvuru belgesi/dilekçesi alındı.
21.12.2018 Hastaneye sevk edildi, rapor bekleniyor.
02.01.2019 Rapor alındı.
11.02.2019 Hastaneden yazı geldi.
13.02.2019 Maliye Bakanlığı'na yazı gönderildi, cevap bekleniyor.

Benimde sistemde böyle gözüküyor.demek ben daha bekleyeceğim anlaşılan.Belki bu ay gelir sonuç, okuduklarımdan anladığım bu bilgi verirseniz.yinede sevinirim.Teşekkür ederim.herkese hayırlı olsun.

ocak da yolladıgım rapor martda geldi .emekli basvurusu yaptım allahın izniyle 24 nisanda ilk maaşımı alacagım darısı basınıza
sizin 2 ayda rapor sonuçlanmış 3 .ayda maaş ödenecek.çok şanslısınız birçok arkadaşın sonucu 4 aya yakın zamanda sonuçlanıyor başvurunun 6 belki 7 ayında maaş bağlanıyor.daha Aralık gönderileri sonuçlanmayan arkadaşlarımız var .

Aynen benim aralık 26 daha kuruldaymış çok şanslısın kardeşim hayırlı olsun

Şehir ler arasında fark olabiliyor kalabalık illerin cevabı daha geç geliyo sanirim

artık vergi indirim yazısı postayla gelmiyor.mail.üzeri geliyor çıkınca 1 günde vergi dairesinde oluyor.

benim ocakda giden raporun geldi aynı oranla emekli basvurusu yaptım 2 hafta önce oda geldi.artık emekliyim darısı basınıza

Kaç tl maaş bağlıyorlar bu sene arkadaşım...

Ortalama 4 - 5 ay kadar sürüyor. Hastaneye sevk ile vergi indirimi elime ulaşması 168 gün sürmüştü. Vergi dairesine verdikten 4 ay sayıp bekleyin. 20 gün kadar merkez kurul onay vergi dairesine gelene kadar süreyi bekleyin. Ondan sonra her an vergi indirim yazınız elinize ulaşacaktır

herkese selam öncelikle ben yeni katıldım aranıza %41 oranım var vergi indirimine başvurdum sanırsam her ilin işleyiş farlı 13 mart 2019 da ankarya gönderilddi evraklar bu cuma aradığımda malatya ya gönderildi dedile pazartesi gidin alın dediler Allah hepinizin yardımcısı olsun özellikle istanbuldaki arkadaşların çünkü çok uzun bekleyiş süreleri var benimkisi 20-25 gün sürdü

yagız44 her ile göre farklı olduğunu sanmam ben aydın didimden yolladım 10 ocakta sonucu gelmeyen tel benim didim vergi dairesine

benimkisi 20-25 gün sürdü bende burdaki yazıları okuyunca öyle bir kanıya vardım 3 ay 4 ay bekleyen arkadaşlarn olduğunu okudum

Bazı arkadaşlar karışık bakıyorlar diyorlardı demekki doğru olabilir

evet oda oalbilir. Allah herkesin biran önce cevap almasını nasip etsin

Merhaba Benim 6300 iş günü pirimim var tahmini ne kadar maaş alırım sigorta girişi 1994 bilgisi olan paylaşabilirimi

tayfun476 benim bi arkadaş 2 ay önce emekli oldu 3.derece vergi indiriminden toplam aldığı1280 lira onunda girişi1996

teşekkürler bende şimdi hesapladım sgk dan 1600 lira görünüyor umarım öyle kalır

Tayfun eğer sgk sitesinden o dediğin rakam görünüyorsa engelli olarak aylığının fazlası bağlanacak

İnşallah ankaradan rapor eksilmeden gelirde görürüz o günleri..

Üst Alt