Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Esimin raporuda bugun itibariyle onaylanmis. Yuzde 43 olan orani yuzde elliye yukseltilmis.

Raporu cikanlara hayirli olsun.cikmayanlarinda biran once olumlu sonuclansin insaallah

Ocak ne zaman başlayacak acaba nerdeyse Nisan ayının yarısına gelcez.en uzun Aralık raporları sürdü herhalde!

Esimin 25 Aralikta ulasmisti ankaraya benim ise 3 ocakta. Umarim ocak baslar bir an once

Son düzenleme:
Hadi hayırlısı inşallah bende yarın arayıp öğrenecem benimde ankaraya ulaşım tarihi 9 ocak geçen hafta aradığımda birkaç güne çıkar demişti.

arkadaşlar selam. benim ankara ya gidiş oranım %75 emekli olabilirsem eğer sistemde hesaplanan maasım engelli oluşumdan dolayı ne kadar değişir.
teşekkürler.

Engellilik oranı maaşta değişklik yapmaz,Sadece prim gün sayın ve yaşını erkene alır

mimihlya

HAngi şehirden başvuru yapmıştınız acaba siz?

İnşallah bakalım benim en büyük korkum birşey çıkartıp eksik evrak diye geri dönmesi tek korkum bu. Her şeyi eksiksiz ve tam teslim ettim. Özellikle hastanede bile oran verilmeyen bölümlerde bilgisayara %0 diye ve herhangi bulgu bulunamamıştır diyede işletim.

Eksik evrak bildiğim kadarıyla sağlık raporu alınırken bulgu bulunamayan ve herhangi bir oranın dosyaya değil bilgisayarlara işlenmemesinden eksik evrak diye geri geldiğini biliyorum.

Evet en korktuğumuz olay bu bu sefer eksikleri tamamlamak için tekrar kaç ay ileri atar rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Shaky34

Eksik evrak diye geri gelmesi ilaç raporu,film,kan tahlili,röntgen,mr,eeg,emg vs birde bu oranı neye göre vermişler karar veremedik diyerekten doktorun düştüğü tanı ve tedavi bilgilerini istiyorlar bana vurdu piyango hastanenin göndermesini bekliyoruz şuan....

MKeriman engelli olarak emeklilik.servisine basvurdugunuzda aylık bağlanma oranlarınız yükselecek ve sistemden çıkandan fazla bağlanacak

Umityalcin

İlaç raporu zaten sistemlerinde görünüyor benim bildiğim

Bilgisayara işliyorlar işte. Eğer bilgisayara işlenmediyse tekrar evrak eksik diye geri gönderiyorlar sonra o rapordaki bilgileri bilgisayara işletmen gerekiyor

bycinaris54

Hayır istedikleri evrakları tamamladım üst yazıyla hastane gönderecek.Benden emg,ilaç raporu,doktorun yazdığı tanı ve tedavi bilgilerinin olduğu çıktıyı alıp verdim...

Shaky34

Gittiğin poliklinikte ilaç raporu görünüyor evet ama gelir idaresi senden giden rapor ve evraklara bakıyor yani sistemden onlar göremez...

Anladim 1100 ssk cikiyor ama yuksekten yatiyor ondan sordum 2001 baslangic ondan galiba

Umityalcin

Anladım şimdi. İşte sıkıntı burada arkadaşım
Ben Vergi dairesine evrakları vermeye gittiğimde bütün evraklarım yanımdaydı aynı zamanda raporda tanı yazıyordu. Ben kalp krizi geçirmiştim bütün evraklar yanımdaydı ilaç raporum EKG eko filan hepsi. Benden sadece
Engelli heyet raporu
Kimlik fotokopisi
2 resim
İşe giriş bildirgesi
Ve orada doldurulan formu aldılar.
Özellikle sorduğumda elimde kalan evrakları memur onlara gerek yok bunlar yeterli diyip geri verdi. 4 ay sonra gelip sonucu buradan alabilirsiniz dedi okadar.
Bende işte bundan korkuyorum.
Raporum %50 süresiz
Sigorta başlangıç 1996

Bendende sadece raporumu istediler hakem hastanesi raporu arti ve 40la gitti ikinci raporum yani ben nde kalp

arkadaşlar merhaba, ben rapor için başvurumu bireysel olarak yaptım daha sonra çıkan raporumu verg dairesine mart 15 i gibi teslim ettim, evraklarımı teslim alan memur bana sonucunuz 3-4 ay içinde işyerinize gönderilecek dedi ancak herhangi bir alındı numarası vs vermedi.
eviss ten sorguladığımda hiç bir şey çıkmıyor tc kimlik numarası ve soyadımı giriyorum gene aynı ekran geliyor, bu durum normal mi sizce? 3-4 ay sonra sonuçlansa bile evisse ne zaman yansıması gerekir?

Allah hepimize sabır, sağlık versin gönlümüze göre olsun hayırlısıyla. cevaplarınız için teşekkürler.

denizmm
Yalnis yazmisim pardon esimin 25 aralik benim 3 ocak.
Hala ocak onaylanan yok malasef😢😢😢
Umarim bu hafta hepimiz hayirli haberler aliriz. Benimde 1 yasinda bebegim var. Son 1 yildir calisamiyorum malasef. 17 subatta kanserden annemi kaybettim. Engelli vergi indiriminden ve bu sekilde emeklilikten de bu site sayesinde haberim oldu. Iznim bitince kriz bahanesiyle gorev yerim degisecekti. Bende buradaki arkadaslarin yatdimiyla basvurumu, saglik kuruluna girme islemlerinin hepsini dogum iznindeyken yaptim. Dogum iznim bitincede 3600 dan emekli olur yazisiyla tazminatimi alip ayrildim. Umarim hayirlisi ile emekli olurum. Ve tum bekleyen arkadaslar olur. Paylasimlar sayesinde haklarimi ogrendim.

Volkano80

Bende 5 Nisan'da verdim.Evis'te hiçbirşey gelmiyor.Kendim muhasebeci olduğum için biliyorum.Vergi indirim raporu e-tebligat olarak çalıştığınız şirkete elektronik olarak gelecektir.Arada muhasebeci ile görüşerek e-tebligata bakmasını isteyebilirsiniz.

abdul1970

Anladım sizin onaylandınımı peki?
Ben bireysel başvuru yaptım yani üst yazı filan yoktu. Hastane yollamadı ben istanbul pendik Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden raporumu aldım Sakaryadan Vergi dairesine başvurdum.

Mart 7fatih vergi dairesine teslim ettin ayni 4ay sonra işyerine gelir bilgi dendi ilk rapor 3. Ay. icinde gelmisti 2018deki bu da ayni dosya numarasiyla gitti

Shaky34hastenenin en pisine düşmüşsün ben pendikte oturuyorum gebzede rapor çıkardım.orası arkadaşımi1sene süründürdu rapor vermek için.ben aynı günde öğlene kadar hazırladım öğleden sonra kurula girdim 1hafta sonra raporumu aldım

abdul1970

Siz ikincikezmi gönderiyorsunuz. Sizinde eksik evrakmı? Eksik evraksa hangi evrağı istediler?

Siz arkadaşlar sakın ha çevrenize pendik marmara eğitim araştırma için sağlık kurulu randevusu almayın gebze fatih devlet hastanesinde1gunde bitiyo bilginize

Üst Alt