Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Haydaaa açıklama yok mu [emoji849] geçmiş olsun14aralık 53 ile giden raporum bugun itibariyle 35 olarak onaylanmış bu konuda bilgisi olan arkadas lar dan ricam neden bu sekılde kabul edilmemiş olabılır
İşte daha önceki mesajlarda var yazmıştım.Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]
Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]
Bunu kimse bilemez ki ne yaptılar isledilermi yoksa islemedilermi belli olur zaten
0312 415 33 15
Benimde raporum 42yle gönderdim fena tirsiyom sınırdayım valla
Eyvahhhhh bende 0 yok karşılığı boş kalmıştııı [emoji36][emoji36][emoji36] onların yüzünden bizler madur oluyoruzzzİşte daha önceki mesajlarda var yazmıştım.
Misal olarak raporda
KBB........ Herhangi bir bulgu bulunamamıştır %0 doktorun kaşesi imzası. Bunlar görünmesi lazım.
Ayrıca bunları bir oran olmasa bile bilgisayara girip işlemesi gerekiyor.
Dünkü mesajlarıma da yazdım heyete girdiğimde memur bey söylemişti her doktorda yazdır mutlaka bulgu bulunamamıştır diye ve mutlaka bilgisayara işlettir. Hatta yazılmayanlar vardı hemen gittim işletim bütün doktorlara ve bilgisayara sisteme girsinler.
Dünkü mesajlarıma da yazdım heyete girdiğimde memur bey söylemişti her doktorda yazdır mutlaka bulgu bulunamamıştır diye ve mutlaka bilgisayara işlettir. Hatta yazılmayanlar vardı hemen gittim işletim bütün doktorlara ve bilgisayara sisteme girsinler.
Eyvahhhhh bende 0 yok karşılığı boş kalmıştııı [emoji36][emoji36][emoji36] onların yüzünden bizler madur oluyoruzzz
Ankarayı arayarak bugun cıkmıs kuruldan
Yilmaztur raporunuz surelimiydi
Ben kendi isteğimle almıştım raporumu seker kalp kol kısıtlığı felan toplam 45 verildi .daha sonra böyle bir hakkım olduğunu öğrenince bende bu raporla basvurumu yaptım cahillik işte ne bileyim ben genel anlamda otobüsten yararlanayım ve diğer sosyal haklardan yararlanayım diye almıştım bilemedim işte bu kadar önemli olduğunu..birde kuruldakiler nasıl böyle şey yaparlar insanları süründürmekten başka bişey değil şimdi onca emek yazık günah yaaYani senin canını sıkmak istemem ama özellikle oran sıfır verilse bile mutlaka hem rapora hemde bilgisayara %0 yazılması gerekiyor
Bende bireysel başvuru yaptım hatta raporum çıkar çıkmaz serbest dolaşım kartını engelli kimlik kartımı aldım.Ben kendi isteğimle almıştım raporumu seker kalp kol kısıtlığı felan toplam 45 verildi .daha sonra böyle bir hakkım olduğunu öğrenince bende bu raporla basvurumu yaptım cahillik işte ne bileyim ben genel anlamda otobüsten yararlanayım ve diğer sosyal haklardan yararlanayım diye almıştım bilemedim işte bu kadar önemli olduğunu..birde kuruldakiler nasıl böyle şey yaparlar insanları süründürmekten başka bişey değil şimdi onca emek yazık günah yaa
Aynenn sonradan öğrendim böyle emekli hakkım olduğunu deneyeyim dedim hatta çalışmıyordum çok şükür ihtiyacımda yok ama işe girdim sırf kalan günlerimi tamamlayayım diye [emoji849]Bende bireysel başvuru yaptım hatta raporum çıkar çıkmaz serbest dolaşım kartını engelli kimlik kartımı aldım.