Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bu nisan çok karmaşık geçecek belli oldu aralıktan kalmalar bi bitmedi

14aralık 53 ile giden raporum bugun itibariyle 35 olarak onaylanmış bu konuda bilgisi olan arkadas lar dan ricam neden bu sekılde kabul edilmemiş olabılır

14aralık 53 ile giden raporum bugun itibariyle 35 olarak onaylanmış bu konuda bilgisi olan arkadas lar dan ricam neden bu sekılde kabul edilmemiş olabılır
Haydaaa açıklama yok mu [emoji849] geçmiş olsun

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Israrla sordum ıcerıgını goremedıgını gonderdıklerı yazıda acıklamasını bulacaksınız dediler

Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]

İşte daha önceki mesajlarda var yazmıştım.
Misal olarak raporda
KBB........ Herhangi bir bulgu bulunamamıştır %0 doktorun kaşesi imzası. Bunlar görünmesi lazım.
Ayrıca bunları bir oran olmasa bile bilgisayara girip işlemesi gerekiyor.

Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]

Dünkü mesajlarıma da yazdım heyete girdiğimde memur bey söylemişti her doktorda yazdır mutlaka bulgu bulunamamıştır diye ve mutlaka bilgisayara işlettir. Hatta yazılmayanlar vardı hemen gittim işletim bütün doktorlara ve bilgisayara sisteme girsinler.

Dünkü mesajlarıma da yazdım heyete girdiğimde memur bey söylemişti her doktorda yazdır mutlaka bulgu bulunamamıştır diye ve mutlaka bilgisayara işlettir. Hatta yazılmayanlar vardı hemen gittim işletim bütün doktorlara ve bilgisayara sisteme girsinler.

Vergi dairenizden evrakınızı alıp 1ay içinde mahkemede dava açmalısınız

Uyku apnesı %35 hipertansiyon%20 psikiyatri%10 baltazaara gore %53 giden rapor %35 e dusmus

Bunu kimse bilemez ki ne yaptılar isledilermi yoksa islemedilermi belli olur zaten

0312 415 33 15

Rapor elinde doktor doktor dolaşıyorsunya heyet için o zaman işte hangi doktora gittiysen zaten reporda yazar. Nasıl gönderileceğini bilsem buradan raporu gönderecemde cep telefonunda

Benimde raporum 42yle gönderdim fena tirsiyom sınırdayım valla

Evet var mahkemede dava açmış maliyenin oran düşürme yetkisi olmadigindan hastanenin verdiği oran kesin sonuç diye mahkeme sonucunu götürmüş sgk ya paşa paşa emekli olmus

Hayırlısı artık yazı gelsin ona gore bir yol haritası belirlemek lazım arkadaşlardan ricam birikimlerini benimle paylasırlarsa bende en kesin yoldan bunu netıcelendırmeye calısırım

Shaky34 herşey beklenir şuan çalıştığım işyerinin yanındaki işyerinde arkadaşımız 45le gönderdi 6ay önce aynısı onaylanmış

Yılmaztur evrakını vergi dairendeyse al hemen sen nerden öğrendin olumsuz oldugunu

İşte daha önceki mesajlarda var yazmıştım.
Misal olarak raporda
KBB........ Herhangi bir bulgu bulunamamıştır %0 doktorun kaşesi imzası. Bunlar görünmesi lazım.
Ayrıca bunları bir oran olmasa bile bilgisayara girip işlemesi gerekiyor.

Eyvahhhhh bende 0 yok karşılığı boş kalmıştııı [emoji36][emoji36][emoji36] onların yüzünden bizler madur oluyoruzzz

Ankara kurul sonucunu soyluyormu olumlu veye olumsuz diye bazı arkadaşlardan duyduğum kadar söylemeyip vergi dairenizden ogrenebirsiniz diyorlardı

Eyvahhhhh bende 0 yok karşılığı boş kalmıştııı [emoji36][emoji36][emoji36] onların yüzünden bizler madur oluyoruzzz

Yani senin canını sıkmak istemem ama özellikle oran sıfır verilse bile mutlaka hem rapora hemde bilgisayara %0 yazılması gerekiyor

Telefonu açan memurun insafiyetine kalmış

Yani senin canını sıkmak istemem ama özellikle oran sıfır verilse bile mutlaka hem rapora hemde bilgisayara %0 yazılması gerekiyor
Ben kendi isteğimle almıştım raporumu seker kalp kol kısıtlığı felan toplam 45 verildi .daha sonra böyle bir hakkım olduğunu öğrenince bende bu raporla basvurumu yaptım cahillik işte ne bileyim ben genel anlamda otobüsten yararlanayım ve diğer sosyal haklardan yararlanayım diye almıştım bilemedim işte bu kadar önemli olduğunu..birde kuruldakiler nasıl böyle şey yaparlar insanları süründürmekten başka bişey değil şimdi onca emek yazık günah yaa

Yilmaztur önünde iki seçenek var.ya 6ay bekleyip tekrar kurul â gireceksin yada sonucunu alıp direk mahkemeye vereceksin

Ben kendi isteğimle almıştım raporumu seker kalp kol kısıtlığı felan toplam 45 verildi .daha sonra böyle bir hakkım olduğunu öğrenince bende bu raporla basvurumu yaptım cahillik işte ne bileyim ben genel anlamda otobüsten yararlanayım ve diğer sosyal haklardan yararlanayım diye almıştım bilemedim işte bu kadar önemli olduğunu..birde kuruldakiler nasıl böyle şey yaparlar insanları süründürmekten başka bişey değil şimdi onca emek yazık günah yaa

Bende bireysel başvuru yaptım hatta raporum çıkar çıkmaz serbest dolaşım kartını engelli kimlik kartımı aldım.

Psikiyatri hastalarının raporları genellikle olumsuz dönüyor nedendir bilinmez

denizmm çalıştığın işyerinden göndermedinmi vergi indirimini vergi dairesi araciligiyla

Benim sürekli raporum ama bakalım mecbur beklemekten başka fayda yok..

Bende bireysel başvuru yaptım hatta raporum çıkar çıkmaz serbest dolaşım kartını engelli kimlik kartımı aldım.
Aynenn sonradan öğrendim böyle emekli hakkım olduğunu deneyeyim dedim hatta çalışmıyordum çok şükür ihtiyacımda yok ama işe girdim sırf kalan günlerimi tamamlayayım diye [emoji849]

Üst Alt