Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba arkadaşlar görüyorum herkes evrak aşamalarını takip edebiliyor ben vergi dairesi internet sitesinden sadece ilk imzladığım başvuru evrakının görselini görebiliyorum evis tende sorguladığımda kayıt yok diyor acaba hastahaneden evrakım vergi dairesine gönderilmedimi veya vergi dairesi ankaraya göndermedimi sürekli bunları düşünüp stres yapıyorum aşamaları nasıl takip etmem gerekiyor bana sıfırdan anlatabilirmisiniz hemde bilgisi benim gibi yeterli olmayan arkadaşlara yardımcı olursunuz herkese teşekkürler.
Yardımlarınız rica ediyorum :)

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tayfun476
Tayfun bey. Ben Tekirdağdan başvurdum. Bende eviss ten goremiyorum. Sanirim belli sehirlerde internet uzerinden takip ediliyor. Eger endiseleriniz varsa baavuru yaptiginiz vergi dairesini arayin. Onlar bilgi veriyor. Evraginiz ankaraya ulasti ise ulastigi tarihi soylerler size. Ona gore hareket edersiniz. Ben Corlu vergi dairesinden muracaat ettim. 15 gun sonra aradigimda evragin 3 ocakta ankaraya ulastigini soylediler. Herkese soylendigu gibi 4 ay surer dediler.

Merak eden arkadaşlar bu numaralardan ulaşabilir. Ama ısrarla arayın mutlaka açıyorlar.
0312 415 32 18
0312 415 32 04
0312 415 35 97
Sürekli aradığınızda mutlaka biri açıp size bilgi verecektir.

24 Aralık Ankaraya gidiş hala beklemede dün aradım görüştüm Aralık ayında yığılma olduğu için uzun sürdüğünü 15 gün içinde Aralık ayının biteceğini söylediler bilginiz olsun arkadaşlar 🙊🙈🙈🙊

Sümer35

Pesss artıkkk [emoji86][emoji85][emoji87]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sümer35

yuh diyorum bu kadar mı zor yani.Ayıptır ya insanları neden mağdur ediyorsunuz ? Zaten hayat vurmuş sağlıklı olsak zaten neden böyle birşey yapalım.Ben 15 martta verdim.İşlemi yapan memur 3 ay sonra çıkar dedi.Ben Ankara da olduğum için bizzat yerine müracaat ettim.

Herkese merhaba. 25 Aralık’ta ank ulaşan raporum 8 Nisan itibariyle olumlu olarak sonuçlanmış. Bekleyen herkesin raporu en kısa sürede sonuçlanır inşallah.

24 aralık bekliyor 26 aralık da bekliyor 25 aralık çıkmış karışık bakıyorlar heralde

Arkadaşlar benim deyin aralık 26 benim bekliyorum yanlış oldu

Herkese Hayırlı Akşamlar. Arkadaşlar Ocak 24 de kendim elden Ankara vergi dairesine evraklarımı teslim ettim. Sanırım şurda son 1 ay içinde evrak elime ulaşır. Ama zaman daraldıkça içimde bir sıkıntı kaplamaya başladı. Acaba oran düşermi diye. Hastalıklarım şu şekilde: 30.8 ağır derece uyku apnesinden % 30 , Astım rahatsızlığından %20 oran aldım. Solunum testi Fv:73 Fv1:73 şeklinde ve 1 yıldır bu hastalığıma ilaç raporumla 3 adet ilaç kullanmaktayım. Raporum süresiz, Şimdi bu hastalıklarıma verilen oranlar tahminimce uygun ve kurallara göre verilmiştir diye düşünüyorum. Peki bu oranlarım vergi indirimi almak için teslim ettiğim vergi dairesinde düşme olurmu. Bu konuda bilgisi olan kardeşlerim, abilerim bilgileri varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Hayırlı haberler alacağımız bır günün sabahına günaydın tüm aralıkzadelere 🙈🙈🙈😁😁😁

Murat CAN Kurt

Solunum testinizi inşallah raporunla beraber verdin yoksa eksik evrak olarak dönüyor solunum testini kesin istiyorlar bilginiz olsun...

Umityalcin
Astımın oranı 20 ve 40 çoook ileri derece olmazsa,uyku apnesinin oranını bilmiyorum,ondanda bilmem ne belgesi istiyorlarmış.Biraz içiniz karardı ama malesef sıkıntı çok biliyorsunuz,gerekli tanılar,bulgular rapora yazılıyor ama nafile...

Temennimiz onaylansın kimse madur olmasın herkes hayırlı haberler alsın ama bazı zorlukları sürüyorlar önümüze....

Hayırlı sabahlar olsun inşallah arkadaşlar herkez güzel haberler alır inşallah

Günaydın hayırlı haberler gelsin inşallah..[emoji2969]hepimize

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın arkadaşlar.ankarayı şimdi aradım maalesef daha Aralık ayındalar

Üst Alt