Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkese Hayırlı Akşamlar. Arkadaşlar Ocak 24 de kendim elden Ankara vergi dairesine evraklarımı teslim ettim. Sanırım şurda son 1 ay içinde evrak elime ulaşır. Ama zaman daraldıkça içimde bir sıkıntı kaplamaya başladı. Acaba oran düşermi diye. Hastalıklarım şu şekilde: 30.8 ağır derece uyku apnesinden % 30 , Astım rahatsızlığından %20 oran aldım. Solunum testi Fv:73 Fv1:73 şeklinde ve 1 yıldır bu hastalığıma ilaç raporumla 3 adet ilaç kullanmaktayım. Raporum süresiz, Şimdi bu hastalıklarıma verilen oranlar tahminimce uygun ve kurallara göre verilmiştir diye düşünüyorum. Peki bu oranlarım vergi indirimi almak için teslim ettiğim vergi dairesinde düşme olurmu. Bu konuda bilgisi olan kardeşlerim, abilerim bilgileri varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
.

Arkadaşım merhaba olumlu düşün olumlu olsun ankaraya gönderilen raporların hemen hemen tamamı aynı şekilde onaylanıp öyle geliyor.. İçini ferah tut mutlaka oranları düşürmeyecekler...

Sevgili Arkadaşlar Herkese Merhaba Ankarayı aradım ve her aradığımda da şu soruyu soruyorum `hangi aya bakılıyor' diye ama belli bir ay yok karışık bakılıyor. Ayrıca benim gibi 8 ocakta maliyeye ulaşan arkadaşımın raporu 2 hafta önce olumlu olarak onaylandı.. Maksimum 4 ay sürer diye düşünüyorum. İnşallah herkesin hepimizin raporları olumlu sonuçlanır ve vergi indirimi kazanabiliriz. Herkese bol şanslar 🙋*♂️🙋*♂️

İNŞALLAH dediğiniz gibi aynen onaylanır. Evrak olarak hepsiniz teslim etmiştim. Uyku apnesi ile ilgili polisomnografi raporunu. Astım ile ilgili solunum testini teslim ettim. Yalnız sadece Astım hastalığımla kullandığım ilacın raporunu vermedim.

Son düzenleme:
Ranger76

Yuhhh diyorumm başka bişey diyemiyorum artık...

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım bu telefon numaralarını bi ben düşüremiyorum ısrarla aramama rağmen yine cevap veren olmadı denemeye devam

Şimdi aradım ben sağlık kurulunda sıradaymış ve bana dosya numasıda verdiler 0312 415 35 97 nolu numarayı açıyorlar.

Benim 16 ocak [emoji86][emoji85][emoji87]

Şuan itibariyle görüştüm ocak â yeni başladık bu ay içinde sonuçlanır dedi.18ocak ankaraya varış

Ocak cılar haftaya sonuclanmaya başlıyacak herkes e hayırlı haberler dilerim ilk defa araliktayiz demediler buda bi sevindirici gelişme

Şimdi 0312 415 32 04 nolu numarayı da açtılar. 01-15 ocak dosyaları kuruldan çıkmış doktor heyetine girecekmiş çok şükür Aralık ayı bitti dediler. İnşallah herkes için hayırlı olur arkadaşlar.

Benim 16 ocak [emoji86][emoji85][emoji87]

Gözün aydın ocak ayına başlanmış bir kısmı kuruldan çıkmış doktor heyetine geçmiş bile.

Benim 24 Aralık aradım şimdi hala işlemde sonuçlanmamış dediler 🙈🙈🙈🙈

Şimdi farklı bir numara dan daha aradım ocak ayına başlandığını büyük ihtimalle sizin rapor kuruldan çıkmıştır yazım aşamasındadır dediler 15 gün içinde sonuç alırsınız dediler kuruldan sonra yazıma gidiyormuş bilgisayara o zaman düşüyormuş o şekilde görülebilyormuş yani Bi 15 gün daha beklemeye devam 🙈🙈🙈🙈🙈😤😤😤😤

Shaky34

Çok saoll..Şükürler olsun en azından ocak başlandı yaa [emoji2969] rabbim büyükk birde hayırlı haberlerimiz gelse yeterr çoğu gitti azı kaldııı

Benim 24 Aralık aradım şimdi hala işlemde sonuçlanmamış dediler 🙈🙈🙈🙈

Seninde kuruldan çıkmıştır sonuç bekliyordur arkadaşım çünkü Aralık ayını bitirdik dediler.

Şimdi farklı bir numara dan daha aradım ocak ayına başlandığını büyük ihtimalle sizin rapor kuruldan çıkmıştır yazım aşamasındadır dediler 15 gün içinde sonuç alırsınız dediler kuruldan sonra yazıma gidiyormuş bilgisayara o zaman düşüyormuş o şekilde görülebilyormuş yani Bi 15 gün daha beklemeye devam 🙈🙈🙈🙈🙈😤😤😤😤

Evet yazışmalar filan 15 gün sürüyor hayırlı olsun

Shaky34 evet aynen öyle Aralık ayı kurulda bitmiş sadece yazışmaları beklıyoruz hayırlısı ile

Bende aradım banada dediler aralık 26 daha sonuçlanmamış akışda dedi 🤒

Miko34 sqanırım hepimize ayrı fikir beyan ediliyor benim 10 ocak 10-15 güne sonuçlanır dendi

Miko34

Evrağınız kuruldan çıkmıştır doktor heyetine gider size dosya numarası verildiyse kuruldan çıkmış demektir sadece doktor heyeti imzası bekliyor.

Bana özellikle söyledi memur kuruldan çıkan dosyaya numara verilir ve bana ilk gönderdiğim numaradan farklı bir dosya numarası verildi.
Kuruldan çıktı doktor heyetinde diye. Ankaraya giden dosya numaram 4 ile başlıyordu kuruldan çıkan dosya numaram 9 ile başlıyor

Evet bana da dosya numarası verildi ama daha sonuçlanmamış akışda dedi

Aynen Shaky34 evis te görünen numaradan farklı bir dosya numarası verdiler bana da kuruldan çıkmış iş yazıya kalmış yazı yazılmadığı için de bilgisayarda görünmüyor birde şöyle bir durum var benim daha önce sürekli aradığım numaradan bana sizde kurulun numarası yok mu orayı arayın ordan daha detaylı bilgi alırsınız dediler o aradığım numaradan da farklı dosya numarası verildı eviste görünen numara vergi dairesinin gönderdiği dosya numarasıymış diğeri Ankara nın verdiği numara yani demek istediğim şu aradığımız bir sürü farklı numaralar var ya hepsi Maliye bakanliğı ama birimleri farklı sanırsam o yüzden hep farklı cevaplar alıyoruz sanırım 🙈

Sümer35

En net cevabı 32 17 ve 18den burası direk o birime bağlanıyor ama bunlarada cevap almak güç oluyor....

Ben çok sukur emekli oldum arkadaslarim.rabbim sizlere de nasip etsin insaalllah

Gün yaklaştıkça stres cogaliyo oran dusecekmi onaylancakmi ister istemez bi bitse de çıksak şu girdaptan

Üst Alt