.Herkese Hayırlı Akşamlar. Arkadaşlar Ocak 24 de kendim elden Ankara vergi dairesine evraklarımı teslim ettim. Sanırım şurda son 1 ay içinde evrak elime ulaşır. Ama zaman daraldıkça içimde bir sıkıntı kaplamaya başladı. Acaba oran düşermi diye. Hastalıklarım şu şekilde: 30.8 ağır derece uyku apnesinden % 30 , Astım rahatsızlığından %20 oran aldım. Solunum testi Fv:73 Fv1:73 şeklinde ve 1 yıldır bu hastalığıma ilaç raporumla 3 adet ilaç kullanmaktayım. Raporum süresiz, Şimdi bu hastalıklarıma verilen oranlar tahminimce uygun ve kurallara göre verilmiştir diye düşünüyorum. Peki bu oranlarım vergi indirimi almak için teslim ettiğim vergi dairesinde düşme olurmu. Bu konuda bilgisi olan kardeşlerim, abilerim bilgileri varsa bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Arkadaşım merhaba olumlu düşün olumlu olsun ankaraya gönderilen raporların hemen hemen tamamı aynı şekilde onaylanıp öyle geliyor.. İçini ferah tut mutlaka oranları düşürmeyecekler...
Sevgili Arkadaşlar Herkese Merhaba Ankarayı aradım ve her aradığımda da şu soruyu soruyorum `hangi aya bakılıyor' diye ama belli bir ay yok karışık bakılıyor. Ayrıca benim gibi 8 ocakta maliyeye ulaşan arkadaşımın raporu 2 hafta önce olumlu olarak onaylandı.. Maksimum 4 ay sürer diye düşünüyorum. İnşallah herkesin hepimizin raporları olumlu sonuçlanır ve vergi indirimi kazanabiliriz. Herkese bol şanslar **