Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

River plate

Ben aldım sürekli raporumu evet haklısın oranın evrakları hep geri dönüyormuş. Ama sağolsunlar evrak işlemde bir abi ile tanıştım o özellikle uyardı beni. Heyet için hangi bölüme gidersen git oran vermeseler bile bilgisayara işlet. Oran verilen hastalıktada oranı ve hastalık tanısını bilgisayara işlet yoks çok gidip gelirsin dedi. Allah razı olsun bende hepsini hallettim ve kontrolde ettirdim inşallah bir aksilik çıkmaz.

Düşün işte benim ordaki doktorlar mal demek istiyo bunu sana söylemesine bile gerek yok ama türkiye burası.herşey olabilir git gel sürün umrunda değil kimsenin

Neyseki bitti raporu verelide 4 ay oldu bakalım şimdi sonuç bekliyorum.

mimihlya

Anladım sağlık olsun coğu gitti azı kaldı..güle güle büyüt yavrunu..inşallah hakkımızı alırız [emoji4]
Bu arada Basınız sağolsun annecinin mekanı cennet olsun..

Hayirli sabahlar bugun aralik bitmesi dileklerimle saygilar guzel insanlar

Arkadaşlar Ankara ile şimdi görüştüm şuanda Aralık sonu ve ocak ayına bakılmaya başlanmış bilginiz olsun.

mayıs sonuna kadar ocak anca biter heralde. ben mart ortası bekliyordum hala ses yok. 9 ocak beklemedeyim

Shaky34

[emoji122][emoji122] hadii inşallahhh 2019 başlasın artıkkk yettiii yaaa

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mayıs sonuna kadar ocak anca biter heralde. ben mart ortası bekliyordum hala ses yok. 9 ocak beklemedeyim

Benimde ankaraya 9 ocakta varış memur şuanda Aralık sonu ve ocak karışık akılıyor ocak ayınada geçildi dedi. Üstüne basa basa tam 4 ay oldu dedim Ankarada evrağım. Memur beyde bu ay mutlaka çıkar merak etmeyin dedi.

Shaky34

[emoji122][emoji122] hadii inşallahhh 2019 başlasın artıkkk yettiii yaaa

Yani ocak ayına başlanmış aralıktan kalan dosyalarda bakılıyor dendi.

İnş ocak ayı raporlarına geçer ve bizlere sevindirici haberler verirler

Ocak raporu onaylananlar burada paylaşsın gelişmeleri

İşte yüzdük yüzdük sonuna geldik tek korkum evsik verak gelmesi. Derlerya insanın başına korktuğu gelir diye. Çünkü bireysel başvuru yaptım.
AMA şöyle bir duyum daha aldım eksik evrak olursa bu kadar uzun beklenmiyormuş. Ankaraya giden evraklar önce kontrol edilip kayıt alınıyormuş. Evrak kayıtta kontroller yapıldığında eksik evrak varsa geri gönderiliyormuş diye duydum.
Yani eksik evrak olan raporları 3 yada 4 ay bekletmeden 1 kaç ay içinde geri yolluyorlarmış. Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem.

Shaky34

Umarım gelmez ama gelirsede 1 ayda tamamlanıyprsa iii bunada razıyız

Hadi hayırlısı aralık bitsin aralık 26 bekliyorum

kadmaster 10 ocak benim kurluda dendi geçen hafta dün çok aradım cevap veren olmadı ya da denk gelmdedi

ozlmasgr

İyi oldu bu en azından yakın tarihli bizim gibi olanlar birbirlerini takip etsinlerde, biri çıkıp diğeri çıkmayınca araştırabiliriz... :)

İstanbul "10.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi ."
Hayırlısı Hepimiz için.

Biraz önce aradım aralıktan kalanlar varmış bu ay sonuna doğru anca çıkar dedi arkadaş lar 18ocak ankaraya varış benimki

Bende tekrar aradım şimdi farklı bir numaradan kurulda olduğunu söyledi memur bey.
Ayrıca birşey sormak istiyorum dedim sağolsun ilgilendi. Nazik ve açıklamalı cevap verdi
Sorum şuydu.
GERİ GÖNDERİLEN EVRAKLAR EKSİK EVRAK DİYE NEDEN DOLAYI GÖNDERİLİYOR?
Memur beyin cevabı
2018 AĞUSTOS AYINDAN İTİBAREN BÜTÜN HASTANELERİN BAŞHEKİMLİĞİNE TEBLİGAT GÖNDERİLDİ. ENGELLİ RAPORLARINDA HANGİ HASTALIĞA AİT BİR BULGU VAR İSE YADA YOK İSE. HEM RAPORA HEM BİLGİSAYARA İŞLEMELERİ KONUSUNDAKİ BİR YAZIYDI.
MALESEFKİ ÇOĞU ÇOĞU HASTANELERDE DOKTORLAR BU UYGULAMAYI YA UNUTUYOR YADA YAZMIYORLAR.
RAPORDAKİ ORANLARIN YÜZDELİKLERİ VE TANILARI DETAYLI YAZILMADIYSA EKSİK EVRAK OLARAK GERİ GÖNDERİLİYOR.
Diye bilgi.

Bunu kimse bilemez ki ne yaptılar isledilermi yoksa islemedilermi belli olur zaten

0312 415 33 15

Bende tekrar aradım şimdi farklı bir numaradan kurulda olduğunu söyledi memur bey.
Ayrıca birşey sormak istiyorum dedim sağolsun ilgilendi. Nazik ve açıklamalı cevap verdi
Sorum şuydu.
GERİ GÖNDERİLEN EVRAKLAR EKSİK EVRAK DİYE NEDEN DOLAYI GÖNDERİLİYOR?
Memur beyin cevabı
2018 AĞUSTOS AYINDAN İTİBAREN BÜTÜN HASTANELERİN BAŞHEKİMLİĞİNE TEBLİGAT GÖNDERİLDİ. ENGELLİ RAPORLARINDA HANGİ HASTALIĞA AİT BİR BULGU VAR İSE YADA YOK İSE. HEM RAPORA HEM BİLGİSAYARA İŞLEMELERİ KONUSUNDAKİ BİR YAZIYDI.
MALESEFKİ ÇOĞU ÇOĞU HASTANELERDE DOKTORLAR BU UYGULAMAYI YA UNUTUYOR YADA YAZMIYORLAR.
RAPORDAKİ ORANLARIN YÜZDELİKLERİ VE TANILARI DETAYLI YAZILMADIYSA EKSİK EVRAK OLARAK GERİ GÖNDERİLİYOR.
Diye bilgi.
Haydaaa ozaman benimde dönebilir demek hafif işitme oran verilmemişti öyle boş bırakıldı [emoji36][emoji36][emoji36] dönerse bundan döner ozaman [emoji87][emoji86][emoji85]

Üst Alt