Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hayırlı cumalar arkadaşlar ankarada kurul hangi günler bilen varmı bilgi verebilirmi

merhabalar ;

eviss:04.01.2019 bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor,

aradım sırada denildi,1 hafta 10 gün sonra tekrar aramam istendi.

Bende onu sormuştum işte miktarı bu sene kaç tl bağlıyorlar diye üç aşağı,beş yukarı geneli aynı oluyor...

Arkadaşlar an itibarıyle ankara aradım 18ocak ankaraya varış raporum için kurulda dendi 10gün sonra tekrar arayacakmışız kocaelinden başvuru yapıldı

16 ocakda benimdii demek sıra bizlere geldiii [emoji122][emoji122]bizede bahar gelsin artıkkk

Tahminimce karışık bakıyorlar aralık tayız diyecekler diye aklım çıktı inşallah en kısa zamanda herkesinki hayırlı sonuclanir

Hadi hayırlısıı peşpeşe emekli olalım inşallahhh [emoji122]

Henüz Ocak gönderisine cevap alan yok herhalde!benim 31 Ocak Ankara varış mayıstan önce çıkmaz sanırsam

Kurulda denmesi sıra sizin evrağa geldi anlamında değil Ankara'ya varan tüm evraklara kurulda deniliyor

Benim 25 Aralık. Kurulda sırada. Bi bitmedi anlamadım!!
25 Aralık a bakmayan Ankara Nisan evraklarına 15 günden önce başlayamaz.haftada iki gün bakmakla 20000 evrak .beklemeye devam Allah tüm bekleyen bizlere kolaylık versin

Yaa ben yalnışmı anladım hay allah ocak başladı sanıyprum bendee [emoji22]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence eskilere ve eksik evraktan dolayı geri gönderilenlere öncelik veriliyor. fırsat kalırsada ocak tan bakıyorlardır.

tahminen 4 ocak ta giden rapor mayıs başı sonlanır.

inşaallah bizimki evrak dolayısıyla geri gönderilmez.

Aralıkkk dert ayı oldu bizeee ne bitmez işmiş yahuuu

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm arkadaslar bende aralık 2018 bekleyenlerdendim mart 5de kuruldan çıktı 15 inde dilekçeyi verdim emeklilik için sizin pskloji Nizip anlıyorum herkese sabır ve yolun sonunda mutluluk diliyorum evt bahar duygusu havasında herkesin beklentisi karşılanır inş brokrasi boledir yani hastanede 2 günde biten sağlık kontrolleri bizde aymaz kamu kurumu salla basın al maaşın sözü kamuya verilmeli patent li kamu personeli hastanenin verdiği oran dışına çıkamayan bir mali kurum ama millet sefaleti dibine kadar yaşasın

Simdi ankarayi aradim aralik 26 ankaraya varis kurulda oldugu söylendi

Bende aradım şimdi bir ümit 24 Aralık daha sonuç yok🙈🙈😪

Tahminimce Nisan 15 ten önce Ocak ayına baßlanmaz

Dolayısıyla benim ki gibi Ocak sonu raporlar Mayıs 15 gibi sonuçlanır diye tahmin ediyorum.

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah bir an önce güzel sonuçlar alıp yüzümüz gülsün gari 🙊🙊🙊

ERSİN 'CAN

İnşallah gönderilmez bitmiş işi başa dönderiyor, bekle bekle bekle, her yer bekletmekle görevlendirilmiş sanki...

Merhaba ben mart 22 tarihinde tip 1 olarak heyetten rapor aldım iş yerine ulaşması ne kadar zaman alır yardımcı olursanız sevinirim birde rapor oranını düşürüldüğü söyleniyor doğruluk payı nedir yardımcı olursanz minettar kalırım

Üst Alt