Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Herkese merhaba bugün kurul var ankara yı bugün arayan varmı ocak ayına başlamışlar mı acaba bilgisi olan paylaşabilir mi?

Artık başlasınlar Ocak ayına......İçimiz meraktan.Baharda uyanmış kelebekler gibi...

@SerkanP
Sanırım haftaya ocak başlar..[emoji849]

@Sümer35
Şaka gibi yaaa ne biçim ayy bu aralık bir bitiremedilerr [emoji20][emoji20][emoji20]

muratayhan2018

Ne kadar zamanda sonuçlandırıyorlar yine üç aymı.Sizede aynı şey olmuş sanırım,sonuç olumlu olsa yine ehhh dersin,bir pislik çıkartıp 55lik raporu 40ın altına çekerlerse o zaman vah tüh....

Ocak 18ankaraya varış artik sıra gelsin bi zahmet yaa mesai yapsınlar çok yavaşsın ankara çok

İlknur arkadaşım izmir ist gibi yoğun değil ondan sanırım ikimizin vergi indirim sonucu 1 gun arayla oldu evis erken düştü evis düştüğü gün ertesi günü vergi dairesini aradım yarın gel al dediler vergi indirim sonucu evis teki yazılanların aynısı yani hastalık bulguları falan yazmıyor sadece vergi indiriminin çalışılan şirket ismi yazıyor

River plate

Önümüzdeki hafta secim haftasıı [emoji2957] bence bizim ocak biraz daha sarkar gibi geliyor..[emoji849]

Evet sizin izmirden aldiğinizi unuttum.ama kederli303 istanbuldan aldi iki gün sonra.neyseki bana cuma gel dediler bisey farketmiyor.sadece bana baya uzak vatan caddesi tekrar git gel zor geliyor

Benim kide aydından ama eviste bazı şehirler yok maalesef didimdeki vergi dairesi artık beni ezberledi söylediğine göre birtek benimki kalmış 10 ocak bekliyoruz Allah hayırlı haberler nasip etsin

Kederli aylık bağlandım o bizde 1 ay yada üzeri olmustur

istanbulda ki arkadaşlar 3.5 ayı göze alsınlar...benim ankara ya gidiş 1 haziran sonuç gelme 7 eylül dü...hayırlısı olsun herkes için..

Arkadaşlar ankara üzerinde baskıyı artırdım hergun Ariyacam işim gücüm yok. Seçim için nüfus müdürlükleri hafta sonu açık mis.ama bize gelince hafta sonunu bırak hafta içide 3gün boş
Yatıyorlar 4ay bekliyoruz indirim alacağız diye adaletin dibine vurmuşuz

bende raporumu istanbuldan geçen hafta teslim ettim, teslim alan memur 3-4 ay süreceğini söyledi. bu yılda bu kadar yavaş işlemesi (hele ki sağlıkla ilgili bir konunun) gerçekten ilginç.

sağlık olsun, hakkımızda hayırlısı.

@River plate
Umarım cabalarınız boş kalmaz ben aradığım numaraların hiçbiri açmadı teli [emoji15]
O secimmm tabikiii oy için hertürlü kolaylık saglanıyor ama biz daha cok beklerizz sankim birde haftaya secim haftası yaa bilemedim şimdi daha ne kadar bekleriz..

@Volkano80
Maalesef yıl olmuş 2019 ilğinç yanii bu kadar süre..hoş sürenin sonundada bir eksiklik varsa yandık herseye sil baştan [emoji2957]
Allah herkese sabır versin..

arkadaslar ankara bi dert istanbul baska bi dert bu islemler üc asama birinci bekleme ankara iki istanbul üc ssg basvuru bekle bakalım hepsi bitince bu sefer emekli maasını bekle kısacası bekle olmadı yine bekle malesef

Malesef benimki öyle oldu eksik bulgular,emg vs istiyor doktorda çok zaman benimde muayene olduğum dışkapı hastanesi doktoru,kısacası başa döndük....

ankaradan onaylanmıs gecen hafta persembe ama sonucu bi türlü ögrenemedim sanırsın hepsi sır küpü bu iste bazen hani insanın son noktasına gelir ya bizimki tamda bu

ankaradan onaylanmıs gecen hafta persembe ama sonucu bi türlü ögrenemedim sanırsın hepsi sır küpü bu iste bazen hani insanın son noktasına gelir ya bizimki tamda bu
Hayret bişey arkadaşş ne kadarda zorlaştırıyorlar insanın işini..haklısın valla ne desen..[emoji849] ozaman sende haftaya öğrenebilirsin belki vatan dan

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insallah önümüzdeki hafta sonu olabilir belki ocak ayı baslar bugünlerde seninde haberin gelir hayırlısıyla

rist53

Hadi hayırlısı umudumuz bir sonraki hafta..inan bende senin evragının içeriğini çok merak ediyorum..umarım hersey gönlümüzce olur..

Arkadas lar bende en son cuma gunu aradım halen islemde olduğunu soyle diler kagıdın ankaraya gıdıs tarıhı 14 aralık

Merhabalar efendim 12.12.2018 gonderilen
26.03.2019 tarihinde dereceye girdiniz...... aciklama 51
Simdi cvp verebilecek sorum var .01.11.2000 sgk baslangicim askerlik odersem .01.05.1999 geri cekiyor maas konusunda ne kadar fark olur arasinda bilginiz varmi

Kalyon

Çok fazla bisey farketmez şahsi görüşüm o kadar pAra bağlama bence

Merhaba arkadaşlar, Maliyeyi aradım cevap veren olmadı. Bugün görüşen var mı?

Üst Alt