Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

muratk907
İşverene hitaben yazılmış bir belge ama size vermesi gerekir, fotokopisi onun için yeterli.
İşleyiş derken, emekli mi olacaksınız ?
Eğer şimdi emekli olmuyorsanız sizin yapacağınız bir şey yok.
İşveren maaşınıza vergi indirimi uygulayacak hepsi bu.

yok çalışmaya devam ediyorum. Sadece başka bir şeye lazım olursa diye elimde belge filan olması için sordum. Şirketten mi alacağım vergi dairesinden mi.

Ufukalp

Hoşgeldin başkan 4,5 ay oldu hala sonuç yok
En son aradığımda evrak kuruldan çıkmış dendi bana. Eksik evraklar ile ilgili bilgi almak istedim Fakat şöyle bir bilgi verildi. Eğer Evrağınızda eksik varsa 4 ay bekletmezler 1-2 ay içinde geri yollarlar. Kuruldan geçtiğine göre Evrağınızda eksik yok dendi. Doğrumu bu bilgi acaba Ufukalp başkan.

Shaky34
Kısmen doğru olsa da kesinlikle öyle olur da diyemiyorum.
Çünkü;
Olması gereken asli evraklarda sorun ve eksiklik olur, evet bu kurul öncesi o kadar beklemeden gönderilir.
Ama asli evraklarda bir eksiklik olmayıp kurula girdiği halde burada doktorların tam ikna olmadığı durumlar ortaya çıkabilir.
Örneğin tanı ile tetkik uyumsuzdur, tekrar tetkik yapılıp gönderilmesi istenebilir.
Artık eskisi gibi red veya kabul değil, ara kararlarla bir sürü sonuç çıkıyor, tahmin bile edemez olduk.

Ufukalp

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.
Yani ankarayı aradığımda memur bey o şekilde cevap vermişti tereddütte kaldım o yüzden sormak istedim çünkü senin engin bilgi ve tecrübelerinden dolayı sormak istedim. Tekrar teşekkür ederim. 🙏🙏🙏

Mesela şimdi %60 sürekli vergi indirimini aldık. 3 yıl sonrada engelli emekliliğimiz geldi diyelim. Tekrar vergi indirimi gibi bir başvuru yapacakmıyız yoksa iş yerine gelen bu evrağı sgk ya vermemiz yetecek mi? Tşk.

İşyeri calışma belgesi. Hastane heyet raporu. Kimlik fotokopisi. İmzalı kaşeli sigorta giriş bildirgesi.

Arkadaşlar yarın ocak raporları sevindirici haber versinler artik gelsin bi zahmet

@bycinar54 benimde eksik evrağı 8/3/2019 gönderdim verdiğin bilgi için teşekkürler hangi numaradan aradın

Ben aradığımda artık ocak ayına başladıklarını söylemişti memur arkadaş..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese Günaydın arkadaşlar inşallah güzel bir gün ve güzel haberler almak dileğiyle Ocak ayları artık sonuçlanmaya başlasın.

Benim 16 ocak sanki hiç zaman gecmiyor bahar geldi şehrimize [emoji2969] ama evimize henüz bahar gelmedi..[emoji86][emoji85][emoji87]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm

Öncelikle hayırlı olsun benimde eski şehrime bahar geldi. İnşallah bugün bir sonuç alsakta bizlerinde içine bahar gelse 🙏🙏🙏

Shaky34

Şükür [emoji4] inşallah hayırlı haberlerimizide alırız tek tek [emoji2969] inan ki hem kendim hemde sizler için dua ediyorum çabalarımızın karşılığını alalım diye

Şimdi aradım özellikle evrağımın hangi aşamada olduğunu sorduğumda. Evrakların 20 ocağa kadar olanları kuruldan çıktı bunların içinde Aralık ayından kalanlarda var ama kuruldan çıktı yazım aşamasında diye bilgi verildi arkadaşlar.
0312 415 32 04 nolu telden bilgi aldım Allah razı olsun memur beye hiç kırmadan üzmeden bilgi verdi.

Shaky34

[emoji122][emoji122] yazıdan ne zaman cıkar acaba kaç güne belli olurr [emoji849] offff allahımm sen büyüksünnn

Arkadaşlar herkese merhaba benim anladığım kadarıyla ocak ayından olumlu sonuçlanan arkadaşlar 1 mayısa yetişemiyecek yani haziran ayına kalır onun için bence aceleye gerek yok hepimiz hazirana kaldık bu evraklar ay sonuna kadar vergi dairesine yetişmeyecek gibi geliyor bana

24 nisan

Yazı çok önemli değilde acaba kurulda geçtikmi kaldık mı meselesi daha önemli ona göre hareket ederiz diye düşünüyorum zaman kaybı olmaması için ..1 hazıranda gec arkadaş neymiş bu yazıda bu kadar uzun sürüyor anlamış değilim yanii

ibrahimhuzeyfe

bir arkadaşın paylaşımında görmüştüm oran yoktu ama dereceye girdiniz diye yazılıyordu evisin sonuç ekranında..

denizmm sivasta eviss yok malesef benim oran % 75 aynı olursa sıkıntı yok ama 5 puan artıp % 80 olursa hem vergi indirimi hemde emeklilikte faydası olacak

Üst Alt