Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

biraz önce vergi dairesine sordum aralık ayı gelmeye devam ediyormuş

Shaky34

benimde 9 ocaktı ama net bilgi alamıyorum. hangi numaradan bilgi aldınız?. bu arada hayırlı olsun

ben başka bir numaradan ulaştım. buradan detaylı bilgi veriyorlarmı

denizmm
Ben sorduğumda kurul 20 ocak raporlarına başlamış

Mertemir
Benimde 9 ocak Ankara varış kuruldan çıkmış yazışmalar bekleniyor.

Numarayı aradım ama açan olmadı sanırım memurlar yorulduu cevap vermekten..sağlık olsun [emoji2969] rabbim konuyu biliyorsun..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az önce Ankara ile görüştüm,eksik evraktan ankaraya 28.02.2019 da tekrar giden dosyam için 1 -1.5 ayı bulur denildi.Özellikle sordum, bu eksik evraktan giden dosyalara bir öncelik tanınmıyormu diye;"maalesef tekrar sıfırdan başlamış kadar sürüyor işlemler "denildi.

bycinaris54

Şaka gibi yaa yazık günah insanların şu sürecine ..zaten 4 ayı böyle bekliyoz olmadı tekrar sil baştan 4 ay daha en az 8 9 ay sürerse bir işlemm yandı bu insanlar

Bende aradım az önce 24 Aralık hala kurulda işlem devam ediyor dediler 🙈🙈🙊🙊🙊

Hekrese merhabalar polisetemià vera kontrol altına olmayan yüzde 40 rapor orani acaba maliyede dusermı 02 12 2109 maliye bakanligina gidiş

Simdi aradim 26 aralik ankaraya variş hala kuruldaymiş bi biteremediler araligi

Arkadaşlar raporum 24.03.2019 tarihinde %30 KAh, %10 HT'den toplamda %40 oranla Ankara Maliye'ye gitti. Sizce oranımımı düşürürler mi? Ve sonucum hangi ay gibi çıkar?

Valla sabah aradığımda kuruldan çıkmış imza ve yazışmalar bekleniyor.
Eksik evrak olsa kuruldan geçmez.
Teslim tarihi 7 ocak ankaraya varış 9 ocak. İl SAKARYA

gyrsun
Eğer oranlarınız yönetmelikteki çizelgeye göre verildiyse düşmez aynı gelir.
Tanıları eksiksiz ve tam yazdırdıysanız sıkıntı yok.

Arkadaşlar 0312 415 32 04 nolu telefondan detaylı bilgi veriyorlar yani bu telefona bakan memur bey ilgiliniyor Evrağınızn hangi aşamada olduğunu anlatıyor. Ama 0312 415 32 18 nolu telefondan geçiştirmek için Evrağınız hala kurulda deyip bırakıyor.

An itibariyle aradım bugün 24 ocaklar kurula girmiş.lakin kurula giren evraklar sonucu 15 günden önce öğrenelimiyor.

Bir tek bana açılmıyor demek bu telefon [emoji36]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnteraktif te işlem sonlandı diyor ama sonuç yok ortada 🤔🤔

Üst Alt