Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

erol_krglmz mutlaka cimere yazın öyle saçmalıkmı olurmuş bu ara herkeste aynı gibi sonuç eksik evrakla dönence kaçıncı kişi bu anlamadığım enabız diye bişey var açıp baksınlar zaten hepsi kayıtlı mutlaka CİMERE yazın

ocak ayı raporlarını beklerken geldiğimiz hale bak inşallah eksik evrak çıkmaz diye paranoya yapmaya başladık sanki beklediğimiz süre yetmiyor hastalıklarımız yetmiyor insanda ne umut bırakıyorlar ne kafa

evet cimere yazacağım oran ve raporda mutabık kalamamışlar gittiğim hastahane şişli etfal ve raporu gayet detaylı hazırlamışlar, rapor detaylı değilmiş ankaranın söylemi , vergi dairesine dilekçe vereceğim ve hastahaneden tetkikleri isteyeceğim verirlerse detaylı bir dosya hazırlayarak vergi dairesine vereceğim, ilk hastahane eyüp devlet hastahanesi aman ha arkadaşlar kesinlikle gitmeyin bu hastahaneye rapor aşamasında itiraz ettim koyduğunuz tanıyı puanlamamışsınız diye biz puan vermiştiriz diyerek dinlemediler bile , hastalık tanısı var puan yok ve sonuç %37 , itiraz sonrası sağlık müdürlüğü kağıthane devlet hastahanesine yönlendirdi. ordaki doktor ve personel titiz ve ilgiliydi %70 lere yakın bir puan çıktı fark böyle olunca hakem hastahane Şişli etfal hastahanesi oradan aldığım rapor %62 ve ankaranın cevabı rapor tam anlaşılır değil , hakem hastahanenin hakemide varmış demekki okmeydanı devlet hstahanesine yönlendirilmişim, istanbulda hastahane çok en az 10 sene oyalar beni bu arada zaten normal emekli olurum , devlet bulmuş işin kolayını

erol_krglmz
Neden 4. Hastane Erol bey
Surekli zorlukmu cikariyorlar. Zaten muayene edip tani koyan oran veren hekim tahlil tetkik gibi objektif veriler ile bu engelli raporunu heyet ile karar verip onaylayarak veriyor. Moral bozmaktan baska birsey degil yaptiklari.

Raporu onaylanan arkadaş var mı? Bende korkmaya başladım şimdi. Hani yargıtay kararı vardı?

mimihlya yıldırmaya çalışıyorlar sanırm, zaten az kaldı bende lanet olsun size deyip vazgeçme safhasındayım, yönetmelik değişikliği sonrası sürece dahil etmeye çalışıyorlar sanırım insanları

Hay Allah yaaa😭
Eyup teki hata yuzunden demekki.
Insallah en kisa zamanda hayirli haberler alirsiniz

Bende;
Primer tansiyon (2017 de anjio oldum) + hipofiz adenom (prolaktinomi ve hormon düşüklüğü) : %50
Akıcı konuşma bozukluğu : %20
Hastanemde hakem hastanesi

Toplamda %60 sürekli, bakalım Ankaradan ne gelecek. :(

Kesinlikle oyle dusunmeyin. Bu sizin hakkiniz. Hakkinizi sonuna kadar arayin. Yok oyle pes etmek.

Evraklarımı vergi dairesine vereli 15 gün oldu ama evis'te hiçbirşey görünmüyor.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erol_krglmz

Yanlış bilmiyorsam 2019 raporlarında tekrar hastane sevki ya da eksik evrak gerekçesi ile raporlar geri dönecek bana öyle geliyor birde benimki 2018 kasım raporu ama eksik evraktan döndü maksat sanırım süreci uzatmak yıldırmak bu insanlara engel olmak siz ne düşünürsünüz...

Evet galiba süreci uzatmak

Allah yardımcımız olsun

Devlet kendi verdiği Rapor a güvenmiyorsa biz ne yapabiliriz anlayamadım

Interaktif vergi dairesine girdim fakat oradan nasıl ilerleyecegimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar bugün evise baktım 28 aralıkta ankarada olan evragım eviste soyle yazıyor.başvurunuzun durumu aşağıda yeralmaktadır.

İşyerinize / Çalıştığınız yer Vergi Dairesine / Malmüdürlüğüne bilgi verildi.bu ne anlama geliyor

selo_selo07

Merhaba sonuç vergi dairesine ve iş yerinize mail ortamında paylaşılmış evrağın gönderilmek üzere kargoya hazırlanıyor veya kargoya verilmiş geliyor demek istiyorlar..

Arkadaslar 48 oranlı raporum aynen onaylanmıştır.Allahıma cok sukurler olsun.kurban kesecegim.25 aralıkta veegi dairesine teslim.bekleyen sabırla bekleyen herkese duaları istedikleri nasip etmesi dilegiyle.Allaha emanet olun

Hayırlı olsun selo bey

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlısı olsun inşallah darısı biz bekleyenlerin başına Ankaraya gidiş 24 Aralık 🙊🙊🙈🙈

Evet arkadaşlar an itibari ile ankarayı aradım ve soracağım soruları detaylı olarak sordum. Şuanda evrağım kuruldan çıkmış yazışmalar bekleniyor en geç 15 içinde bilgi gelir dedi. Ve özellikle tarih sordum kurul 20 ocak evraklarına başlanmış. Yani memurun söylediği kuruldan geçen evraklar 15 gün yazılması sürüyor. Benim 9 ocak ankaraya varış.

Ve ayrıca eksik evrak konusunda da sordum. Eksik evrak zaten kuruldan geçmez size geri döner.
Eksik evrak nasıl oluyor diye sorduğumda
Buradaki kuruldaki doktorlar gereken incelemeyi yapıp tanıyı detaylı ve tam yazılmışmı ayrıca yönetmeliğe uygun oran verilmişmi ona göre yanlış bir durum varsa detaylı rapor yada grafiği ister dedi.
AMA sizinkisine baktığımda kuruldan geçmiş ve imzada bekliyor.
Hayırlısıyla bekliyoruz inşallah.
Birşey daha interaktif Vergi dairesi için sordum orada görebilirsiniz takip edebilir iyi diye memur dedi belli olmaz bazıları görünür bazıları görünmez.

Üst Alt