Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Aynen interaktif vergi dairesi

İlginç, neyse moralim çok bozuldu. Raporu 25 martta verdim. 29 martta bursa vergi dairesi ankaraya dilekçe ile raporumu yollamış. Şanslıyım ya, kesin rapor geçersiz deyip geri yollarlar, birde sen bi daha heyete gir bakalım derler. Bırakın raporu aldığım hastanede hakem hastanesi. 2 ay geçmez şimdi :(

Arkadaşlar ben interaktif v.d.sitesinden baktığım zaman vergi dairesine verdiğim dilekcem ve hastahane in verdiği rapor gözüküyor. Fakat ben bir aksilik olmasın diye tüm tahlil ve sonuçları vergi dairesine verdim, vergi dairesi ankaraya göndermemiş ola bilir mi. Bizimde eksik evrak diye geri dönmesin. 11.01.2019 gönderim tarihi

Sizler tahlil sonuçlarını görebiliyormusunuz? Benim sadece dilekcem,raporum ve kimlik fotokopim görünüyor

Kardeşim onaylanan rapor vergi dairesinde gözükür benimde gözüküyor süresiz vergi indirimi aldım benimde aynısı gözüküyor

Ben daha Ankaranın onayının bekliyorum. Benim öğrenmek istediğim ankaraya gönderdiğiniz evrakların tümünü sistemde görebiliyormusunuz

İnteraktif vergi dairesinde dilekçeleri altında Gelen Evraklarım diye bir seçenek daha var. Dilekçelerim ve ikisini aynı anda kontrol ederseniz orada da çıkıyor arkadaşlar.

Orada roporun gözükmesi onay bekliyor demekmi

Tüm tahlil ve sonuçlarını vergi dairesine teslim eden var mı?

Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz. Benim korkum vergi dairesi tahlil ve sonuçları mı ankaraya göndermemiş ola bilir mi? Onun için sizinle karşılaştırma yapmak istiyorum. İnteraktif vergi dairesinde dilekçeleri in bölümünde vergi dairesine teslim etmiş olduğunuz tahlil ve sonuçları görebiliyormusunuz. Benim sadece dilekcem, raporum ve kimlik fot. Gözüküyor. Sizinde aynımı

Şükrü baykal play store indirdiğinde sadece sizin dediğiniz gibi gönderdiğimiz dilekçeler çıkıyor normal google den girerek bakarsanız ancak gelen evraklarım sorgulamasını oradan yapabiliyorsunuz

Çok özür diliyorum ama kendimi anlatamıyorum herhalde sizler vergi dairesine teslim etmiş olduğunuz tüm evrakları rapor, sonuç, tahlil hepsini sistemde görebiliyormusunuz

Şükrü Baykal

1- Engelli raporu
2- İl vergi dairesine verilen dilekçe
3- İl vergi dairesine verilen işyeri bildirimi
4- il vergi dairesinin Ankaraya gönderdiği dilekçe
5- Nufus cüzdanı fotolopisi

Bendede aynısı. İlginiz için teşekkür ederim. Peki tahlil ve sonuçları ankara ver. Dairesi ne Göndermemezlik yapmazlar herhalde

Onları göndermiyorlar, kurul gerekli görürse e-nabız sistemi üzerinden size ait tahlil, ilaç ve görüntü sonuçlarına ulaşabilir. Rahat olun.

Şükrü Baykal

Ağustos 2018 itibariyle tüm tetkik ve tahlilleri raporla birlikte istiyorlar,ya da hastane onların hepsini sisteme atmalımıymışki maliye görsün ya da rapora çok detay yazılması gerekiyormuş.

Umityalcin

Ben birini verdiydim ftr yi o gözüküyor nörolojiden eksik evrak olarak geri döndü.

Şükrü Baykal

Canım abim, tahlillerle o kurulun işi yok arkadaşın yukarıda yazdığı 5 evrak gözüküyor ise sorun olmaz...Ayrı olarak tahlil vs. isterler ise zaten bunu senin rapor aldığın hastaneden isterler veya senden...veya eksik evrak siye geri yollarlar...

kadmaster

Sorun orda işte onların işi olmaz diye bişey yok rapor çok detaylı yazılmazsa istiyorlar varsa tetkikin onlar dönüş yapmadan siz verin alıyor vergi dairesi beni 3 ay geri attı bu yüzden.

Bende uyku Apnesi var ve 1.yatış (Psg) raporu olmadan onay vermiyorlar. birde ankilozan spondilit var vücut kısıtlığı ölümü olmadan eksik evrak diye geri gönderiyor. Üzüldüğüm nokta bunların hepsini düşünerek tüm evraklarımı vergi dairesine ve asıllarını teslim ettim

Şükrü Baykal

Teslim etmekle iyi yapmışsın arkadaşım emin ol geri dönecekti raporun kuşkuların varsa evraklarını verdiğin vergi dairesini ara sor tetkiklerimi size teslim etmiştim Ankaraya gönderdinizmi diye sor için rahat olsun....

Siz yinede sorun göndermedilerse bunları mutlaka gönderebilirmiyiz diye sor,onlar göndermedilerse gerekirse isterler biz sizden isteriz derler inş.göndermiş olsunlar da zaman kaybın olmaz çünkü o belgeleri mutlaka istiyorlar..

Siz yine bir gidip aklınızda kalan soruları sorun, hemde eksik evrak varsa ekleyebilirmiyiz diye sorun? Olmadı Ankara'yı aratırsınız ordan...

Arkadaşlar o zaman çoğumuzun evrağı bu şekilde eksik diye geri dönecek bundan sonra başvuru yapacak arkadaşlar rapor ve detaylarını da ekleyip öyle versinler evraklarını benim eksik diye geri döndü yarın gideceğim başkanlığa bakalım nasıl bir yol söyleyecekler.

Arkadaşlar slm benimde 5 evrak gözüküyor ama vergi dairesine ben diğer herşeyi vermiştim bana o evrakları postayla yollıyacaklarını söylemişlerdi yanlız 5 evrağı tarayıp yollamışlardı bildiğim bu o evraklarda interaktif fen gözüküyor

14/2/2019 yolladım 19/2/2019 da Ankara ya ulaşmış

You tube. de Hüseyin Ervuz yeni egelli yönetmeliği oranları diye yazarsanız, tüm açıklığıyla anlatıyor.

Bu yunetmelik şubatta cikti cok konusuldu siz siz olun calişanlar amiriniz müdurunuzle iyi gecinin ve emeklilik icin muracattalarda da memurla iyi gecinin sgk raporu yenilete bilir haberiniz ilsun ama su var kazanilan haklar geri alinamaz bunuda bilin

Bugün saat 9:30 Ankara’yı aradım 04153397 eksik evrak için Ocak ayına başladık dedi benim 8/3 /2019 daha çok var bekleyen herkese allah sabır versin

şimdi aradım 10 ocak için 1 hafta 10 güne tekrar arayın denildi

Üst Alt