Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

hangi numaradan aradınız, bende 23 ocak ta Tekirdağ dan evrakları verdim

Arkadaşlar merkez sağlık kurulu,sağlık bakanlığından 2uzman hekim,çalışma ve sosyal güvenlik bakangindan1uzman,ve gelir idaresi başkanlığından 1temsilci olmak üzere toplanır ve önce engellige dair hastalıkların doktor, muayene teşhis ve oranına bakıyorlar cetvelle uyumluysa bir sonraki aşamaya geciyo ve kurulun önüne geliyo.biz burdan stres yapıyoruz ama ordaki işleyiş çok farkli.sadece ankarayla kısıtlamaları bizleri mağdur ediyor her ile kurul oluşturmak bu kAdar zormu 4ay bekle dile kolay

Ocak başlasalar Allah'ın izniyle hızlı geçecek.aralık yılın son ayı çok süründü.

Bu ay da ocak raporları sıkıntılı geçecek sanırım 23nisan resmi tatil kurula denk geliyo 1mayıs yine yAtış tatil 19mayıs hafta sonuna denk geliyo ondan sonra ramazan ayına giriyoz.daha hic elleri kalkmaz raporlara bakmaya

Neleri düşünür hale geldik adamlara yalvarcaz dosya bakın diye. güya engelliye hizmet ediyorlar

[FONT=sans-serif]recko59 bu numaradan takip edebilirsin 0312 415 33 15 bazen cevap vermiyolar ısrarla ara[/FONT]

29.01.2019 ankaraya gidiş tarihi süreç uzun olduğu icin CIMER e yazdim dun cevap geldi cevap yazısı yazildi diye sanırım kuruldan çıktı rapor ama içeriğini göremiyorum sabır bu kadar bekledik biraz daha sabır bekleyen arkadaşlar ocaktaki raporlardan birisiydi benim rapor ve 3.cü kez aliyorum emeklilige devam insallah izmir den yazıyorum

Merhaba
Evet (Psg) polisomnografi raporunu istediler.
Fatih Vergi Dairesi Engelli işlemlerine gittim.Bir üst yazı ile Beni Raporu aldığım Haydarpaşa Numune Hast. sevk ettiler.
Hastanede rapor kayıt servisine kaydettikten sonra Dr. görüştüm eski raporuma bağlı ölçüm polisomnografi sini göndereceklerini söylediler.
*Elden vermiyorlar posta ile kendileri gönderecekler.
şimdi yeniden bekleme süreci...

Slm evis ailesi 😚herkese gunaydin hayirli sabahlar neşeniz keyfiniz bol olsun inşallah herkesin gönlünden aklından geçen sonuçları en kısa sürede alırsınız

Günaydın arkadaşlar hayırlı hafta sonları haftaya yeni heycanlara inşallah

04.01.2019 Ankara da olan raporum 08.04.2019 tarihinde '' raporunuz eksik bulundu '' ifadesi ile istanbula gönderilmiş ve 12.04.2019 tarihinde EVİSS de görünmüştür. vergi dairesini aradığımda ,tekrar hastahaneye sevk istenmiş , ankara ya giden raporum zaten hakem hastahane raporu itiraz sonrası 3. hastahane olarak hakem hastahaneden alınmış rapor şaka gibiler ya, vergi dairesinde ki memur dilekçe yazarak ankara ya gönderilm dedi, hakem hastahane öncesi rapor aldığım hastahanenin kayıtlarını sanırım görmediler, saçma sapan hatalar yüzünden aylarca bekle sonra tekrar onların hatası yüzünden vakit kaybetmeye ve beklemeye devam et, umarım sizlerin başına bu tip bir durum gelmez haziran 2018 den bu yana uğraşıyorum , hakem hastahane raporum %63 oranlı Allah hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim bunlara

https://m.sgkrehberi.com/haber/default.aspx?id=204523
Bugün açıklanan karar ile 20.02.2019 sonrası alınan yeni mevzuatlı ve eski formatlı raporlar, bütün kurumlar tarafından geçersiz sayılacak ve sadece evrak şeklinde yapılacak değişikle raporlar yenilenecek.
Ben aldığım raporu 25.03.2019 tarihinde vergi indirim için gönderdim.
Size göre sonuç ne olur? Giden evraklar için ek evrak gönderebiliyormuyuz? Bilgisi olan varsa sevimirim.

İnternet vergi dairesine e-Devlet şifresiyle girerek oradan dilekçelerim kısmında evraklarınızı görebilirsiniz.

Hoppala yani bizim raporları şimdi sgk kabul etmeyecek mi bizi bunlar mağdur mu edecekler bizdeki şansa bak tam kuruldan çıkma aşamasındaki rapor iptal öyle mi?

Sıkıntı 20.02.2019-04.03.2019 arasında çıkan raporlardamış. Benimde aksi 04.03.2019 da müracaat olan rapor.

Sweden mobilden yükleyeceğiz.

İyi akşamlar herkese bende 5/2/2019 da almıştım bu uygulamaya giriyormu acaba

Rapor 42 sürekli olarak

Azdavay sen yırttın kardeş, sweden dilekçelerime ulaştım. Evraklarımı görebiliyorum ama sorgulaya basınca işleminiz sonlandı diyor.

Anladım bende dilekçe no yok sadece Ankara’yı aradığımda evrak no verildi onunla da hiç birşey göremiyorum

Büyük mükellefler vergi dairesinden kendim gönderdim hayırlısı bakalım

İnternet vergi dairesine e-Devlet şifresiyle girerek oradan dilekçelerim kısmında evraklarınızı görebilirsiniz.

Sorgula yapmayı dene, bakalım ne yazacak.

Senin sayfan orası, dilekçelerim kısmında, nosu filan herşey yazıyor. Noyu nerde istiyor onu anlamadım.

Bende girdim dilekce no istiyor en az 14 hsneli olmalidir yaziyor siz nasil giriyorsunuz anlamadim

internet vergi dairesi ekranı ile interaktif vergi dairesi farklıdır.Doğru olan İnteraktif vergi dairesi.Ona göre girin arkadaşlar.

Lila79

Googleye gelir idaresi başkanlığı e devlet şifeesiyle giriş altta dilekçelerim dökümanlar vs yazıyor ona tıklayınca çıkıyor belgeler vergi dairesine başvuru yaparken verilen belgeler size gönderilen belgeler onları görüyorsunuz sadece...

İnteraktif vergi dairesine giriyorsunuz değil mi? İnternet vergi dairesi değil! Yanlış anlaşılma olmasın.
Umityalcin

Sorgulama yok değil mi? Hata veriyor orası çünkü

Üst Alt