Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bence herkes fatihportakalin Twitter hesabına yazarsa daha etkin olur diye düşünüyorum

Amin serkan kardeşim cümlemize inşallah. Ihbar hattını ve twitter dan da daha önce dende çoğu kez paylaşım yaptım sonuç çıkmadı bugün yeniden twit aticam hakkımızda hayırlısı olsun

Arkadaslar 17.10.2019 tarinde giden raporum 27.05.2020 tarihinde ayni sekilde onaylamis %78 2 yil sureli benim haberim yok bilgi gelmedi bana ankaradan birine sorduttumda oyle bilgim oldu .benim sormak istedigim benim ise girisim 11.07.2005 prim 5408 ssk ya basvurunca emeklilik icin onlar sizi malulen yada engelli emeklisi yapiyolar dimi tekrar malulen emeklilik icin biyere yollamiyolar dimi sonucta raporum vergi ind var yardimci olursaniz sevinirim insallah anlatabilmisimdir

Hayriye67

Öncelikle hayırlı olsun evraklarınızın onaylandığı bilgisine nasıl ulaştınız bi tanıdık vasıtasıyla falan mı?

2005 girişli olduğunuz için %78 oran ile 18 yıl 4000 gün prime tabisiniz.

İşe başlama tarihinden bugüne yıl bazında 15 yıl geçmiş sanırım bi 3 yıl daha var. Ben nette bu bilgileri buldum daha iyi bilenler varsa daha sağlıklı cevap verebilirler.

Gülsem mi ağlasam mı bilemedim;Düşünsenize adam a habere yazmış,yazılacak en son kanala.Bize her şey müstahak başka sözüm yok..

A habere göre herşey gül gülistanlık ekonomi co k iyi türkiye uçuşa geçiyor devlet daireleri harika calışıyor

Erz 25 biz Kasım ayından sonuç alamadık daha ne aralıgı kardeşim

Bu ay sonu na kadar Kasım ve aralıklar patır patır gelecek inşallah

Arkadaşlar şimdi aldığım bilgiye göre Ekim yeni bitmiş Kasım ayına başlamışlar kesin bilgi

Star a ve fox a bende yazdım. Ayrıca
fox un whatsappınada mesaj olarak bıraktım.

Benim Ocak 26'da gönderildi evraklar. Eylül'de emekli olabilirsem '' mucize '' olacak gibi inanıyorum. :(

Merhaba yeni üyeyim 7 aydır takipteyim
17 Aralıkda raporum Ankaraya gönderildi
Ben birşey sormak istiyorum Raporlar Ankarada hangi maliye gönderiliyor tam olarak yeri nerededir?

20 Ekim 2019 tarihinde %52 süresiz engelli raporumun istanbul vergi dairesine verdim.internetten vergi dairesine baktığımda 31Ekim 2019 tarihinde bakanlığa gönderildi sonuç bekleniyor görünüyor.9 ay oldu ankaradan haber yok.

göksel75 tanidik vasitasiyla.saol darisi basiniza
dereceye gore seneleri ogrendimde benim demek istedigim engelli emeklisi olamiyomusum ya malul emeklilige basvurmak icin beni tekrar heyete gonderip ugrastirirlarmi merak ediyorum sonucta raporum var

20 Ekim 2019 tarihinde %52 süresiz engelli raporumun istanbul vergi dairesine verdim.internetten vergi dairesine baktığımda 31Ekim 2019 tarihinde bakanlığa gönderildi sonuç bekleniyor görünüyor.9 ay oldu ankaradan haber yok.

Nazan arkadasim benimde ekim 17 idi benim cevabim gelmis bilgi veren olmadi sansima sordurttumda otle ogrendim bence basvurdugun vergi dairesine git gelmustir diye dusunuyorum

selamlar arkadaşlar istanbul vd sinden telefonla aldığım bilgiye göre kasım ayının ilk haftası gelmekteymiş hadi hayırlısı diylim :(

Normalde o kadar sürmez eksik evrak mı sizinkisi?

evet şubat 2019 başvuruma cevap ekim'in ilk haftası eksik bilgi diye geldi. eksik bilgiyi de anlamış değilim.
örneğin ilk raporda şöyle yazıyordu: "insüline bağımlı tip1 diabetes mellitus"
eksiklik için gelen yazıda. insülin kullanıp kullanmadığı yazılmamış yazıyor. muhtemelen oyalamanın taktiği olmuş bu.

sa.arkadaşlar ekim aylarının sonu ve kasım ayları gelmeye başlamış gözümüz aydın kesin bilgidir.

Arkadaşlar bu ara kesin bilgidir diye, gidiyor. Bize biraz açıklayıcı bilgi verirseniz kesin bilgiler ile ilgili daha faydalı olacağı kanısındayım.

Üst Alt