Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

20/02/2020 ilk başvuru 4 ay daha s7rer heralde

Romatoid artit hastaligim 69 süresis rapor gönderildi bakalım nasıl gelecek

Tarum66 çukurambar gelir idaresi başkanlığına gideceksin- çukurambar da

Bende dün verdim %50 ama vergi dairesindeki arkadaş 8 ay sürer dedi daha Kasım ayındakilere bakıyorlarmış bekleyeceğiz artık.

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu gün bir hafta sonunda İstanbul vatan a ulaştım kasım ayları gelmeye başlamış bayağı hızlandılar dediler ama hadi hayırlısı bakalım haftaya gideli 13 ay olacak

sa arkadaşlar az önce ank ilk defa düşürdüm kasımın sonlarındayız dediler yazılmayı bekleyen 6000 evrak kalmış bu hafta sonuna kadar bitecek dediler hayırlısı inş

Merhaba,
08.10.2019 tarihinde mükellef dosyam İZMİR vergi dairesinde oluşturuldu.
29.11.2019 tarihinde Maliye Bakanlığına yazı gönderildi,cevap bekleniyor.
Evet EVİS ekranında 8 aydır yukarıdaki yazıyı görmekteyim.
Arkadaşlar sizler gibi halen beklemekteyim.
Hepimize sabır diliyorum.
Sağlıcakla kalın.

klein kardeşim muhtemelen sizin evraklar ekim ayı kuruldan çıkmış yazı yazılmayı bekliyor önümüzdeki haftaya kadar evise düşer çünkü şuan kasımın sonundayız dediler 6000 evrak var yazı yazılmayı bekleyen evrak var dediler ekim ayı tek tük yazıldı dediler ist vergi dairesini bir ara derim
49serkan rica ederim kardeşim

Anlaşılan kurul memurlardan önde gidiyor.yazım işleri yüzünden bekliyor bu millet.yani aralıgı kurul bitirmek üzere ama memurlar kasımi bitirecek .budur anladigım

49serkan

49Serkan bey daha öncede yazmıştım, yazım işini bana versinler 1 hafta da tertemiz olur. İşlerine geldimi hafta sonu mesai yapıyorlar. 2 hafta mesai yapsalar mağdur kimse kalmaz, bu kadar net....

Ben insanların bu kdr vicdansiz olduguna inanmiyorum.evrak işlerinin bu insafiyete birakıldiğinı sanmiyorum.eger dedigin gibiyse insallah bizim durumumuza rabbim onlarida düsursun derim

Arkadaşlar söylenecek çok şey var ama silivri şimdi çok sıcaktır çekilmez .

Düşünsene devlet bu engellilerin işlerini yavas yavas yapın dermi.bence bu sorumlulugu almaz.yine ordaki senin benim gibi halktan olusan memurlarda ihale kalıyor.yani yine kendi kendimizi öpmüş oluyoruz.ki öpülürde bu kadar sulu öpülmez.bi kulagımin arkası kaldı öpülmedik.hayatim boyunca hep öpüldüm.hep anami sordular kimse babami sormadi.yani bu isin ucunda pislikte olsa üzülmem alışkınım opülmeye.

Burda zengin olupta bu islerle ugrasani görmedim duymadim.ugrasmazda zaten.olan hep mazluma oluyor.hep ezilen yenilen kullanılan gariban oluyor.ne zamn degisecek bu devran diyorsun 50yasina geliyosun yine ayni.üstüne bide felek vuruyor ordanda umudun kalmiyor.bitik bi sekilde bekliyosun.ailenin önemini bu durumda anliyosun.Allah kimseyi ailesiz birakmasin.

Serkan kardeşim sakin ol yapacak hiçbir şey yok bekleyip göreceğiz bizim devletimiz ne zaman sosyal bir devlet olursa o zaman insanımız hakkını tam alır bizim devletimiz gözümüze bakıyor ölselerde kurtulsak diye

aydın44

Aydın 7ayi gecti calısamiyorum.6aydirda bunu bekliyorum babam yasamiyo.kardeslerim yardim ediyor.nasil olcak .benim hicbiseye inancim kalmadi .son umut bu işlerdi onuda en iyi bilenlerdensin

Serkan kardeşim sonuna kadar haklısın görüyoruz işte bir insanın 4/5 yerden en yüksek maaşları aldığını onlardan sana bana sıra gelirmi hırsız arsız dolmuş devletin tüm kurumlarına hak etmeden devletin tek kuruşunu yiyenler kan kussunlar ne diyelim başka

güngör57 vallahi dostum ne diyeyim artık hepimizin beklemekten başka çaresi yok.SAOLASIN verdiğin bilgi için.Allah hepimiz için hayırlısını versin tez zamanda.

Selam herkese.bende sonu 59 ile biten telefon numarasından Ankara ya ulaştım.28 ekim de İzmir’den %50 Oranla gitmişti.(hastalığım kalp) Daha yazım aşamasındaymış önümüzdeki haftaya kadar ekimi ve kasımın ilk haftasını bitirmeyi hedefliyorlarmış ancak oranı görebildi(daha önceki aramalarımda gözükmüyordu) sürekli %50 ile onaylandığını söyledi.Bilginize arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar biraz evvel 0312 415 32 59 nolu telefondan Emine hanım ile görüştüm Kasım ayının sonu önümüz hafta biter dedi benim rapor 17/12/2020 de Ankara'ya gitmiş bana rapirunuzun elinize ulaşması 20 25 gün sürer dedi ona göre hesaplayin

Üst Alt