Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Ankara telefonu bile acmiyor 59 ile biten numara bu nasil bir iş baska bir numara bilen varmi yada ulasabilen

Arkadaşlar listede onaylanan kişilerin raporu onaydan geçmişmi yani herhangi bir sıkıntı yok yoksa benim öyle anladım

49serkan

Arkadaşlar artık e devletten de engelli vergi indirimine başvuru yapılabiliyor.E devlette gib sayfasında engelli vergi indirimi başvurusu yapıldığında eğer bir işyerinde çalışılıyorsa otomatik olarak o işyerindeki sgk kaydı sorgulaması yapılıp ilgili vergi dairesine dilekçe otomatik olarak düşüyor. Kişi sadece 15 gün için de o vergi dairesine engelli sağlık kurulu raporunu vermesi yaterli başvuru için

Artık hiç umudum kalmadı benim benim evrak 12 ci aya kadar gelmez ankarayla görüştüm bügün hep aynı laflar onay bekliyor diyor bu Ankara'daki memurlara hakkımı helal etmiyorum allahtan bulsunlar bu haslığı onlarada versin ondan sonra anlarlar halimizden

49serkan

Aileden biri gitse söylerler bence. Dosya numaran var nasılsa.
Hakikaten seninkinin şimdiye gelmesi lazımdı.
Gönder birini , bir kurcalasın bakalım.

serkan abi bende aradım 59 94 biten numarayı emine hanım eksik evraktan bekliyor olabilir dedi diğere eksik evrak olsaydı mutlaka dönüş yapılırdı dedi emine hanım araştıracak beni arayacakmış bekliyoruz

pala dayı şu ankaraya bi ulaş ağırlığını koy artık

49serkan

ewet abi

raporun 1 yılı bitti abi şimdi bide eksik evratan dönerse vay halimize işin yoksa sil baştan tekrar başla

Raporumuz onaylanıp vergi dairsene gitmiş inşallah sizlerde güzel haber alırsınız arkadaslar

güngör57

Az kaldı. Bedir'le , kral Faruk'u çağıracam yakında. Gidip basacaz mekanı. Alacaz akıllarını.😎

Teşekkürler bir senedir uğraşıyoruz eksik evraktan geri dönmüştü allah yar ve yardımcınız olsun

güngör57

Yoo. Sizleri mevzuya bulaştırmam. Sizleri toplayıp balıkçıya gidecez inşallah. Hele şu mevzu çözülsün.👍

selam arkadaşlar en son kimlerin geldi
iyi haberler gelir inşallah

güngör57

Sorma ya. Ben de 2 senedir ağzıma sürmedim. Doktor da " sakın içme, damarlar açılana kadar ! " diyor devamlı.
İlginç bir şekilde ben de bu tarz takılmaya alıştım.

P_A_L_A

hiç içme pala zararlı içki 🚬 bende sadece sigara var
49serkan
serkan abi bu istanbul vergi dairesi bi işe yaramıyo diğer iller sonuç isteğinde bulunuyor ivd sonuç gelmesini bekliyo nasıl bir iş

Tanıdığımın 22 Aralık giden %58 SÜREKLİ Raporu eksik evraktan dolayı red gelmiş aradığımızda onay bekliyor dediler bugün evise eksik evrak yazıyor neden bu kadar beklettiler evrak eksik ise anlamadık telefonda eksik evrakdan gelenler baştan sıraya girmiyor dedi tahris numarası ile devam ediliyor dendi

güngör57

Arkadaşım eksik evrak hastalıkla ilgili değil benim görüşüm çünkü hastaneye rapor almak için gittiğinde kurul bütün tahlillerin yapıyor ve 9 tane hekim onaylayıp gönderiyor. Mesala hipertansiyon için hastaneler farklı oran veriyor %10 ve %20.hastane kalp için ritim ve yavaş akıma oran veriyor Ankara kabul etmiyor. Ya hastaneler mevzuatı bilmiyor yada Ankara ama arada olan sana oluyor saygılar.

Üst Alt