Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Miyako

Arkadaşım senin eksik evrak ve rahatsızlığın neydi. Eksik evragi nasıl tamamladın.arkadaslar yazmıştı eksik evrak sıraya girmiyor hemen cevaplaniyor diye

yahu ben neden gerimoyurm evis'e acaba. kimlik numaramı rapor numaramı yazıyorum aynı ekran geri geliyor.

Dostlar merhabalar.
Aranızda en kıdemli benim sanırım.
2019 Nisan ayından beri bekliyorum.
2 defa eksik bilgi diye geri geldi.
Son gönderim 26 Şubat 2020.
Yani diyeceğim o ki halinize şükredin ;-)
03f73e3352986a8ea1dd855632b8a868.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sanırım şimdi cosdüm. bende büyük mükaflleflere bağlıyım. o sebeple sanırım. evse girememem

@Endereren ayni sorun bende de var verilen dosyo numarasininson 5 hanesini giriyorum ayni ekran cikiyor

Ercanuzel

Bana nöroloji den geldi aynı hastaneye gittim evrakları tamamlayın gondertin çünkü evrak Ankara'ya ulaştığı tarihi sayiyolar

Günaydın arkadaşlar Adana'dan galiba herkes daha yatıyor

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş sen hangi ilde oturuyorsun çünkü bu evis her ilde yok.once TC sonra isim soy isim sonra rapor numaran hemen altta sosorgula diyor

Merhaba, Hep aynı şeyler eksik dosyayı tamamladım tekrar gönderdim sanırım 1 senede daha bekleyeceğım, Tabi'ki 1 sene bekleyip tekrar'dan eksik dosya demezler ise :)

BAŞVURU DURUMUNUZ
23.06.2020 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
22.08.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

En son ne zaman onay haberi aldık. Savsakladı bu Ankara yine işleri geçen haftaa bi ara arka arkaya onaylar gelince sevinmiştim.

Arkadaşlar bende Cimer'e yazdım sizlerde lütfen yazın sesimizi çıkaralım

Engelli Vergi indirimi hakkında bilgi almak istiyorum.
27.07.2020 tarihinde Yalova vergi dairesine başvuru yaptığım yazının Ankara'ya gönderildiği ve oradan onaylanıp tekrar geleceği yönünde geri bildirim aldım
sistemde göremiyorum başvurumun durumunu Engelli indirimi bekleyen çok sayıda arkadaş 1 senedir raporlarının Ankara'dan gelmediği yönünde formlara yazıyor süreç nereden takip ediliyor yönlendirme rica ediyorum. teşekkürler,

form linki 1000 lerce bekleyen var.
https://www.engelliler.biz/forum/sa...sureci-nereden-ve-nasil-takip-edebilirim.html

Erdem Merhaba, bende heves ile yazdım Cimer'e hemde 3 kez ama boş iş hep aynı yazı, hep kopyala yapıştır gibi.

Özet:Bekleminizi Rica ederiz. 1 yıl bekledim eksik belge var dediler tamamladım sanki 1 sene'dir beklemiyormuşum gibi eksik belgeleri gönderdigim tarih ile yazmışlar tam bi '' Ali cengiz oyunu'' :)

2019'dan beri bekliyorum 2021 olacak, benim zaten acelem yok ,virüs var tamam diyoruz ama 2019'da gönderdigim dosya eksik olarak belirtip tekrar gönderince o günden baz almaları çakallık sadece insanları aptal yerine koymaları kanın'a dokunuyor.

Ankara bugün açmıyor sanırım kurul günü olduğu için.
Cimer e yazılan şikayetler ilgili bakanlığın birimine iletiliyor.Burada cimer den sorumlu bir memur var ve o memur engelli birimine aktarıyor bu şikayeti ve oradan gelen cevabı alıp cimer e yüklüyor.Yani 1000000 tane şikayet yazsanız 10000000 tane aynı cevabı alacağız.Çimer denen sistem vay efendım bunların hepsıne aynı cevabı yazdın demez sadece cevaplandımı cevaplanmadımı ona bakar.
O sebeple cimer çözüm değil malesef.

Aramızda hiç Avukat yok mu? ya da tanıdığı birisi dilekçe yazsak bakanlığa, hepimiz imzalasak mağduriyetimizi gidermeleri için

Böyle saçma bir şey olabilrmi ya ankaraynan şimdi yine konuştum eksik evraktan bilgi istemiş olabilir diyorlar şimdide ne dedikleri belli değil

aralık ve ocak ayı bitti dediler. ama sorgulama yaptığımızda hala bir bilgi yok. eksik evrak mı onaylandı mı? hiç bilmiyoruz. bilsek ona gore tedbir alırız. ben anlamadım bu işi.

Selam arkadaşlar bu gün evrağı onaylanan arkadaşlar varmı 49sekan senin eli kulağında az kaldı demedi deme

Hayati çakmak

bir arkadas aradığını ve aralık ocak aylarının çıktığını soylemisti. ama olumlu veya olumsuz haber veren olmadı birkaç kisi dısında

Üst Alt