Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ekim 15 ten sonra kimleri kapsıyor anlayamadım o kısmı

15 ekim den sonra başvuranlar mı evrakları 15 ekim den sonra Ankara gidenlere mi faydalancak 15 ekimden önce evraklarımız Ankarada olanlar ne olacak

eger angara bolge sgk lara bu isi devr ederse askerlik 2 aya inecek ulen kardesim biz niye 18 ay safak saymak zorunda kaliyoruz hep

o zaman bizim dosyalar Ankaradan istanbula geri göndersinler Ankara sadece Ankaraların işlerine baksın

ozlmsgr
Bu durum sgk dan emekli olupta kontrol muayenesi olanlar için sadece olabilir mi? Statü gereği sgk'nın vergi indirimi vermeye yetkisi yok. Vergi indirimi alanların hepsi emekli olmuyor.
Yok eğer aşırı yığılmadan dolayı G. İ. B. bölgesel değerlendirme merkezleri kuracaksa bu süper olur.

ben bi istanbuldaki vergi dairesine araycağım açarlarsa inşallah soracağım ne olup bittiğini

aradım açmadılar

49serkan
Serkan kardeş, zaten sağlık bakanlığı onaylamış, kapı gibi raporu muz var. O zaman GİB te direk onaylasa ya sağlık bakanlığına güvenip millete sırf eziyet. Niye sgk nın kontrol edeceğini onaylasın. Direkt rapor onaylansın sistemden.

yaklaşık 4 ay önce İstanbul vergi dairesinde çalışan birine sordum yanımda ankarayla görüştü ankaradaki gibi her ilde birimler açılacak her il kendi evrakını inceleyecek dedi tabi net zamanı olmadığı için yazmamıştım sanırım yavaş yavaş yapacaklar ama biz beklediğimizle kalacaz beklenen gün 255

Arkadaşlar eşimin evrakları 03/12/2019 tarihinde Ankara'ya ulaşmıştı. Yaklaşık 3 aydan beri Ankarayı Aradım düşüremiyordum. Geçen hafta perşembe günü düşürdüm. ve Emine Hanımla görüştüm. Emine Hanım Aralıkların çoğu çıktı deyip telefonumu alıp ilgineceğini söyledi. Ben size gün içinde dönerim dedi.o kadar çok arayan varki yetişemiyorum dedi. Tam ümidimi kesmişken Emine hanım Bugün arayarak evrakın ilgili vergi dairesine gönderildiğini söyledi. Emime hanım o kadar kibar ve insanlıklı bayan ki tüm memurlar onun gibi olsa hiç sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. buradan kasım aralıktan bekleyen arkadaşlar muhakkak emine hanımla görüşmek için yılmadan arasınlar.

Bilgisi olan lütfen yorum yaparsa sevinirim şubat ayında heyete girdim psg raporunu benden almadilar vergi dairesine tarattim eksik evraktan geri gelme olasılığı varmi bi akıl verirseniz sevinirim

muratesesli
Kişisel başvurularda evrakları vergi dairesine kendin veriyorsun. Uyku apnesi için psg ilk yatış raporunu teslim ettiysen ve sisteme taratıp interaktif vergi dairesi dilekçelerim ekinde de görünüyorsa sorun çıkmaz.
Vergi dairesinden sevkli olarak vergi indirimi başvurusu yapanlar için hastanenin rapor ve tüm bulguları gelir idaresi başkanlığına göndermesi gerekiyor.

Vergi indiriminden emeklilik

Merhaba, iyi akşamlar annem emeklilik için heyete girip çıktı ama birşey demediler sonuç sms ile bildirilecek dendi. Tahmini ne zaman dönüş yapılır bide olumsuz olsa orda söylemezlermiydi?

nazli01

olumlu, olumsuz diye birşey yok. Rahatsızlıkların oran olarak karsılıkları var. onemli olan %40 oran alabilmek (minimum)

Merhaba arkadaşlar bende sizleri takip ediyorum benimde raporum Ankara ya varış 11 Aralık,uyku apnesi,ortopedi %45

muratesesli

Bende de aynı durum var ocakta rapor Ankaraya ulaştı PSG sonradan martta izmir vergi dairesei kanalı ile eklettim. Ankarayla son goruşmemde eksik evrağa düşer sonra Mart ayı kontrollerinde PSG raporunuz görülür ve tekrar işleme alınır cevabını aldım.

Günaydın arkadaşlar iyi haber alalım bugün lütfen :cool:

Üst Alt