Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Endereren

bana bak len enderen senin akil oyunlarini bir cebime sokar diger cebimden cikarir sana yediririm.Yedikden sonrada aynada kendini maymuna donmus olarak gorursun.kadinin soyismine siçayim.kim bilir lan burda onu aylardir tasakmi ceviriyoruz burda cektirgit asabimizi oynatma

boy 183 kilo 90 yas 44 guvenyorsanda mahluk kelimesini agzina sokarim senin

Down Kızlı Baba

Kusura bakma birşey soracağım 18 yaş altı çocuğundan faydalanıyorum derken nasıl yani anlamadim biraz daha açık anlatırsan sevinirim yani agayle bireylerinden birisi engelli onun sayesinde mi vergi indiriminden faydalaniyorsun öğrenmek isterim böyle bir durum bizim ailedede var ondan sordum

Koca oglan

Evet 18 yaş altı engelli çocuğu olanlar da vergi indiriminden faydalanıyormuş bende 3 gün önce öğrenip çocuğun raporunu vergi dairesi verdim işyerinden çalışıyor kağıdı ve SGK dan çocuğun sizin SGK nızdan faydalandığına dair bir çıktı istiyorlar.

nissaca

Sizin Can'ımı sıkılıyor koskoca insanlarsınız buradan insanlar bir bilgi alabilimiyim diye uğraşıyor sizler çocuk gibi birbirinize laf söylüyorsunuz yakıştıramadım

Hayırlı cumalar inşallah bu gün Kasım aralik Ocak Şubat Ayları sonuçları gelir amin cuma günü öyle bir saat vardirki o saatte yapılan dualar geri dönmez kabul olur

Günayyydııınnnn vietnam.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi Ankaraya ulaştım ve raporumun %42 olarak onaylandığını öğrendim. Ancak Henüz İzmire gitmediği için evis te göremiyorum.t<elefondayken online olarak imzaladı müdür.Şimdi evis e düşmesini bekleyeceğim ama süreli süresiz diye sormayı unuttu Emine hanım eğer oran düşmediyse geldiği gibi çıkmıştır dedi.
Rapor tarihi Ankaraya varış 29 Ocak 2020
Uyku apnesi % 35
Hiper tansiyon % 10

Evis te gördükten sonra rapor aldığım andan onay anına kadar tüm detayları paylaşacağım aynı rahatsızlıktan bekleyen arkadaşlarıma yrdımcı olması amacıyla.
Benim gibi aylardır haber bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler gelmesi dileklerimle

Not: Polimiğe fazla girmek istemiyorum ama Ankara ya sadece telefonlardan ulaşmaya çalışın bence. Kişilerin sosyal medya hesaplarından ya da farklı biçimlerde ulaşarak bilgi almanız cok zor

Hayırlı olsun artichoke. Hayırlara vesile olsun.siz takip ettiğim kadarıyla uyku apnesi raporunu sonradan göndermistiniz.insallah süresiz o naylanır..bekleyen herkese sabırlar

11 eylul 2020 de vergi indirimi raporumu sgk ya verdim dün emeklilik servisine kaldırılmış rapor daha maaş alamadım 14.gün gelişme olursa yazacağım herkesin raporunun tez zamanda gelmesi dileğimle

Sonucu gelen ve emeklilik işlemlerini başlatan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah
Ankara'ya telefonla ulaşan arkadaşlar Ankara'nın yoğunluğundan dolayı her il kendi dosyasına bakacak olayını sorabilirler mi bi tekrar?

Mert009 , Ekim ayının ilk 10 günü içinde SMS ile bilgi gelecek sana. Aynı zamanda e devlette emeklilik bilgisi ve ödeme kısmında maaş günün belli olacak. Eğer hizmet birleştirme vb. gibi uzun işler yoksa 17-26 Ekim arasında bir maaş günün olacak. Bu tarihte ilk maaşın belirttiği bankaya gelecek. Öncesindede 1 ekimden belirlenmiş maaş gününe kadarki gün sayısına denk gelen birikmiş tutar yatacak.
@artichoke
Hayırlısı olsun. Gözünaydın.

Engel sorun mu?

Emine hanımın bilgisi yok bu konuda ya da net olmadan söylemiyor. Bu konularda çok hassas yani net olarak görmeden hiçbir şey söylemiyor Emine hanım.
Kuruldan cok evrak çıktığını da iletti ama kuruldan çıktıktan sonra yazım aşaması 1 hafta imza aşaması da 1 hafta sürüyormuş yani Eylülün ilk haftası kuruldan çıkan evrağın yazılıp onaylanması eylül sonu. Sonra bağlı bulunan vergi dairesine gidiyor burada da yoğunluğa göre 2 gün ile 1 hafta arasında Evis e düşüyormuş.

artichoke

ben bitürlü düşüremiyorum ankara vergi dairesinin telefonlarını nasıl düşürüyosunuz

Sabah 9:30 ile 10:30 ögleden sonra 14:30 ıle 15:30 tum görüşmelerim bu saatler arasında oldu

Arkadaşlar ankarayla şimdi görmüştüm Şubat ayı kurula gidiyormuş aralik acak ayı imza ve gönderim aşamasında imiş her il kedisi onayliyakmis artık dedim öyle bişi yok dedi yani bekliyecez artık

Üst Alt