Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Direne direne kazanacağız :) bildirim yapan arkadaşlara teşekkürler.

Arkadaşlar ben adana vergi dairesiyle şimdi görüştüm. Bayana sordum benim evrak 6.ayda ankaraya gönderilmiş. Ne zamana gelir diye sordum. Anca 2021 mart ayına belki gelir dedi daha 1.aylar geliyor ona göre sen düşün diyor.

Birde her il kendi heyetini kuracakmış dedim öyle birşey yok diyor biz daha ankarayı bir araya getiremiyoruz tüm Türkiye de böyle bir kurul mümkün değil diyor. Yani Ankara yı beklemeye devam.

Ben 11 eylülde gaziantep maliyeye evrakalarımı memur bana enaz 6 / 7 ay sürerdedi
Anladığım kadarıyla 2020 de başvurular çok uzun sürüyor
2019 yapılan başvuru başvuru yorumlarını okudum 3 ile 4 ay sürmüş
2020 de yapılan müracatlar tahminimce 7 / 9 / 12 ay gibi sürer gibi
Memur bana son aldığın raporu getir dedi Ama benim raporum 2022 maaş için yazıyor ANKARADA Bir sorun çıkarmı
Memura 2022 raporumu gösterdim bir sorun olmaz dedi
raporum yeni ben sgk işçisyim ben 2022 maaşı almıyorum yalnızca rapor yenilemede 2022 maşı yazıyor
2022 RAPORU İLE MÜRACAT EDEN ARKADAŞ VARMI ANKARADA SORUN ÇIKARMI

savcılı
Almış olduğun rapordaki engelli, 2022, vergi indirimi, engelli kartı vb. Ne yazdığının önemi yok. %40 üzeri olması yeterli.
Yeni yönetmelikle alınan engelli raporları tek örnek olacak ve ne amaçla kullanmak gerekiyorsa orada üzerindeki ibareye bakılmaksızın kullanılacak.

Arkadaşlar Ankara'yı düşüren Ler hemen bilet alın şans topu falan oynayın çok şanslısınız keşke bende ulaşa bilsem okadar çok şey soracağım ama ulaşamıyorum

Günayyydııınnnn vietnam.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi Ankaraya ulaştım ve raporumun %42 olarak onaylandığını öğrendim. Ancak Henüz İzmire gitmediği için evis te göremiyorum.t<elefondayken online olarak imzaladı müdür.Şimdi evis e düşmesini bekleyeceğim ama süreli süresiz diye sormayı unuttu Emine hanım eğer oran düşmediyse geldiği gibi çıkmıştır dedi.
Rapor tarihi Ankaraya varış 29 Ocak 2020
Uyku apnesi % 35
Hiper tansiyon % 10

Evis te gördükten sonra rapor aldığım andan onay anına kadar tüm detayları paylaşacağım aynı rahatsızlıktan bekleyen arkadaşlarıma yrdımcı olması amacıyla.
Benim gibi aylardır haber bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler gelmesi dileklerimle

Not: Polimiğe fazla girmek istemiyorum ama Ankara ya sadece telefonlardan ulaşmaya çalışın bence. Kişilerin sosyal medya hesaplarından ya da farklı biçimlerde ulaşarak bilgi almanız cok zor

dostum hayırlı uğurlu olsun
benim 20 ocak istanbul v.d.
20 sinden 29 ocagami atlanildi acaba
bu ay yada diğer ay gelir ins

Düştü zorla herşeyi sordum kafama takllan kendin kapattım tli çokta güzel ilgilendi dosyamada baktı

Dostum eğer hastalığınla ilgili doktorun izinde falan değilse muhtemelen senin de onaylandı ve imzaya çıktı. Benimki biraz şans oldu Ankarayı düşürdüğümde evrak müdürün önüne gitmiş bir dakika bekletebilirmiyim dedi müdürü aradı ben de duyuyorum bu arada ismimi söyledi ve müdür önünde olduğunu imzalayacağını söyledi.Yani henüz evis e düşmedi evrağım tamamen tesadüfen öğrendim.

Günayyydııınnnn vietnam.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi Ankaraya ulaştım ve raporumun %42 olarak onaylandığını öğrendim. Ancak Henüz İzmire gitmediği için evis te göremiyorum.t<elefondayken online olarak imzaladı müdür.Şimdi evis e düşmesini bekleyeceğim ama süreli süresiz diye sormayı unuttu Emine hanım eğer oran düşmediyse geldiği gibi çıkmıştır dedi.
Rapor tarihi Ankaraya varış 29 Ocak 2020
Uyku apnesi % 35
Hiper tansiyon % 10

Evis te gördükten sonra rapor aldığım andan onay anına kadar tüm detayları paylaşacağım aynı rahatsızlıktan bekleyen arkadaşlarıma yrdımcı olması amacıyla.
Benim gibi aylardır haber bekleyen tüm arkadaşlarıma hayırlı haberler gelmesi dileklerimle

Not: Polimiğe fazla girmek istemiyorum ama Ankara ya sadece telefonlardan ulaşmaya çalışın bence. Kişilerin sosyal medya hesaplarından ya da farklı biçimlerde ulaşarak bilgi almanız cok zor

Hayırlı olsun. uyku apnesi için eksik evrak muhabbeti oldu mu sizde

Ben PSG raporunu 2.5 ay sonra eklettirmiştim ilk gönderdiğim rapora yani martta göndermiştim. Ankara ile görüştüğümde eğer psg istenirse Marttaki raporlarla değerlendirilirsiniz demişlerdi Sanırım gerek duymadılar PSG raporuna. Ama şöyle bir durum var ben 2011 den beri cihaz kullanıyorum ve raporuma Suat seren göğüs hastalıkları hastanesinden
2011 de yapılan psg ölçüm oranım yazılmış ve bu tarihten beri cihaz kullandığım ve sürekli olarak kontrol edildiğim not düşülmüş.
İnanırmısın evis te görmeden hala cok sevinemiyorum evis te gördükten sonra tüm detayları paylaşacağım

artichoke

anladım gecmiş olsun. bende de aynı rahatsızlık var ve %35 oran vermişlerdi ancak bende psg raporu vb. bir şey göndermedim, daha doğrusu istenmediği için göndermedim. Hayırlısı bakalım, benimkisi 25 ocak 2020.

Bunlar nasıl iş yapıyor anlamadım emekli etmemek için her yolu deniyorlar iki yıllık gelen raporuma bir yıllık yazıp göndermişler şimdide evrağın düzeltilmesini bekliyorum zaten on ayımı yediler nasıl bir sistem bu ya

Hiç bir düzenin, sıralamanın, algoritmanın olmadığı, insanları mağdur eden, tanıdığı olanın işinin hemen halledilği, çalışanların neye hizmet ettiğini bilmedikleri saçma sapan bir sistem.

Bunlar hâlâ 1990'lar düzeniyle işliyor. Kim mağdur olmuş, umurlarında bile değil.
Kafalar yıllardır aynı: " salla başı al maaşı, alırım avantamı bakarım keyfime".
Haram zıkkım olsun bunların kursağından geçenlere.

Vergi dairesine gittiği tarih ile emeklilik maaşı baz alınsaydı 2 ayda gelirdi kağıtlar Devlet kuruş hesabı yapma politikasına girmiş Pandemi bahane kamu sektöründeki yatış şahane Telefonu açan kisi pandemi var işler yavaş diyor Kardeşim şuan oradasın çalışanlarda orada değişmeli çalışıyorsun iyi güzel günde 50 dosya çıkartmak yerine 100 çıkart zaten oteki gün ise gelmiceksin bana deseler gel bedava çalış gidip çalışırım yemin ederim insanların işlerini hallederim orada mağdur bırakmam kimseyi

atilla3500 Merhaba 1 yil sureli rapor almistim Kasimda bitiyor emekli oldum kontrol muayesine basvurduktan sonra maliye merkez saglik kurulu raporunu beklerken bir iste calisabiliyormuyuz ?Calisamazsiniz diye bir yorum yazmistiniz.

eninde sonunda Ankara'dan sonuçlar gelirde örseleniyoruz zamanımız boşa gidiyor
Sanırım sistem bu ötele ötele ötele mümkün olduğunca ötele

49serkan

Hamam iyi fikir 😂 sana katılıyorum bizim gibi 70 yılında doğanlar gerçekten çok bahtsız. Sanırım bu lanet üzerimizde yaslanıp gidicez 🥴 ama ne olursa olsun bizim kuşak tüm olumsuzluklara karşı dayanıklı kardeşim sen canını sıkma bu hafta senin sonuç salı günü gelecekmiş öyle söylediler 😉

Hiç bir düzenin, sıralamanın, algoritmanın olmadığı, insanları mağdur eden, tanıdığı olanın işinin hemen halledilği, çalışanların neye hizmet ettiğini bilmedikleri saçma sapan bir sistem.

Bunlar hâlâ 1990'lar düzeniyle işliyor. Kim mağdur olmuş, umurlarında bile değil.
Kafalar yıllardır aynı: " salla başı al maaşı, alırım avantamı bakarım keyfime".
Haram zıkkım olsun bunların kursağından geçenlere.

Torpil olduğunu düşünmüyorum.

Captan gusto
Yanlış okumuşsun😀 ben çalışabilirsiniz diyenlerdenim. Vergi indirimi ile emekli olmuş kişiler sgpd primi ile çalışabilir. Maaşları kesilmez.
Malülen emekli olanlar tekrar çalışmaya başlarsa maaşı kesilir, emekliliği iptal olur.
Vergi indirimi ile emekliliğin, normal emeklilikten uygulama bazında farkı yoktur.
Ben 25 şubat 2020 de emekli dilekçesi verdim. 26 şubat 2020 de sgpd ile işe girişim yapıldı. Herhangi bir sorun olmuyor.

Ulaşmadik vallahi bu haftada bitti Gelecek haftadan umudumda kalmadi

49serkan Ne yazalım baba ?
İki satır yazı yazıyoruz ! Ne kişiliğiniz kalıyor, ne haysiyetimiz.
Linç geliyor hemen. Dolayısıyla boşver burada paylaşmayı
Dışarıda buluşur dertleşiriz isteyen herkesle.
Sosyal medya çok tehlikeli. 🤣🤣

Bu hafta bütün Aralık ayları bitiyor size güzel bilgi vereyim sonucunuzu kesin öğreneceksiniz ama vergi dairesinden imzadan ne zaman çıkar bilemem herkesin hakkında hayırlısı olsun

Üst Alt