Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

tamer01 Hayırlı olsun bugün büyük mükelefleri bende aradım kasımın 25 tekrar arayin dedi rapor gidiş tarihi 25.01.2019 rapor 2 .defa gidiyor ilk rapor 24.07.2019 gitti eksik evrak diye geri geldi 12.12.2019 hastaneden tekrar rapor gonderdiler 25.01.2019 ankaraya 15 ay oldu bekliyoruz ilginç olan tamer01 aramizda 5 gün var ayni vergi dairesinden göndermişiz onun sonuclanmis ankara neye göre gönderiyor sonuçlar anlamadim tekrardan hayirli olsun tamer01

Son düzenleme:
sonucu gelen arkadaşlara hayırlı olsun, bekleyenlerede Allah'ım sabırlar versin

ne grubu bu kardesim bugün üye olmuşsun buraya link atıyorsun bilgi veriyorsun bilmediğiniz tanımadığınız kişilerin attığı linklere itibar etmeyin altın dan her sey çıkabilir dikkatli olun arkadaş lar

bugün de vazifem olan Ankara'yı 22 kez aradım, ve yine her zamanki gibi açan olmadı :)

Kimse kimseyi çarpmıyor arkadaşım bu grup Şubat ayında bu forum da kuruldu geriye dönük bakarsanız görebilirsiniz sabah ben paylaştım linki belki faydalanırsınız diye katılıp katılmamak size kalmış grupta herkes seviyeli bir şekilde bilgi paylaşımında bulunuyor yanlış yapan yamuk yapanı zaten tutmuyoruz orada

03124153124 nolu telefonu deneyin dün çok çabuk cevap aldım ben

ender eren hiç güleceğim yoktu siz beni güldürdünüz allah ta tüm bekleyenleri güldürsün 😂

Arkadaşlar şimdi ankayla görüştüm kuruldan çıktığını kuruldan onaylandığını şuan müdürde imzadaymış ama müdürden imzadan çıkmadığı için memurlar sisteme girmediği için göremiyormuş pazartesi müdürün imzasından kesin çıkarmış

6 Aralık 2019 tarihinde İzmir vergi dairesinden giden %57 süresiz raporumun az önce Ankara'dan bir ahbabımın bildirmesi üzerine 5 Ekim 2020 tarihinde 2 yıl süreli onaylanarak İzmir vergi dairesine geldiğini öğrendim.Vergi dairesindeki personel esnek çalışma nedeni ile yerinde olmadığından şu anda şefin gelmesini bekliyorum evrağı teslim alabilmek için.(An itibari ile "16:35" evrağı aldım )

Ağır OSAS
Tirod
Kolestrol
Aritmi,PFO kapama ve AF den toplamda %57 engel oranım var süresiz raporlu.

Arkadaşlar merhaba,
Tam 11 ay beklemeden sonra dün vergi indirim yazım süreli olarak %54 oran ile 05.11.2020 de bitiş olmak üzere geldi.Rahatsızlıklarım kronikleşmiş yaygın anksiyete,ankilozan spondilit,bel ve boyun fıtıkları,skolyoz.Bugün çalışmakta olduğum iş yerimden çıkış yazısını aldım.Sgk ya emeklilik için başvuru yaptım.Durumu benim gibi raporu bitmeye yakın olanlar mutlaka sgk da işlemlerinizi yaptırın.Yoksa süre az kaldığı için tekrar her şey sil baştan oluyor.Muhtemelen emekli maaşı alamadan maaşım kesilecek fakat kontrol muayenesini sgk isteyecek.O yüzden nacizane tavsiyem hemen başvurunuzu yapmanız.
Sonuçlardan hepinizi haberdar ederim.
Herkese tez vakit iyi haberler almanızı dilerim.Sağlıcakla kalın...

Otosan41 hayırlı olsun sımdı ankaraya tlf actım herkes tlf acıyor bıde ben denıyeyeım dedım 2cı aramamda tlfn acıldı ılkekz aradıgımı soyledım sıstemden baktı mart 3 kurulda henuz oran goremıyorum dedı hepsubukadar.. saat 16:45

Slm dostlar, biraz önce Eskişehir verg.da. den geldim.Durumumu sormak icin aralık ayının raporlarının geldiğini belirtti. (05.02.2020 başvuru 10.02.2020 Ank. varış) benim raporumun gelmesinin 2 ayı bulacağını söyledi. Kimse magdur olanı düşünmüyor herkes kendi keyfinde. Keyifleri yetecekte bizim işler olacak Dereye su gelinceye kadar kurbağanın gözü patlarmış

Üst Alt