Geçen birini böyle ikna etmişti arkadaş genelden girdi 60 küsür puan anca aldı, kavgalık oldular bu yorumu yazan kişiyle.O yüzden siz verdiği bilgiye inanmayın.Mental falan şart değil.
KULAVUZU AÇIN OKUYUN SADECE ÖZÜR GURUBU ZİHİNSEL İŞARETLİ İSE OLMAZ ÖRNEK BEN ŞİZOFRENİ HASTASIYIM RUHSAL YAZIYOR ÖZÜR GURUBUM BAŞKA ARKADAŞTA ŞİZOFRENİ ONKİ ZİHİNSEL YAZIYOR O TAMAMEN HASTANENİN HATASI
BUYRUN KULAVUZ
Sınavda 4 engel grubu vardır
.1) Genel engelliler *2) Görme engelliler3) İşitme engelliler4) Zihinsel engelliler***Ortopedik, Ruhsal ve Duygusal, Süreğen (kronik) Hastalıklara Sahip Engelliler, YaygınGelişimsel Bozukluğu Olanlar (Otizm Spektrum Bozuklukları (OSB), Asberger, RETT Sendromu,Dezintegratif Bozukluk vb.), Özgül/Özel Öğrenme Güçlüğü Olanlar (Dikkat Eksikliği,Hiperaktivite, disleksi vb. olanlar), Dil ve Konuşma Bozukluğu Olanlar, CP hastası olanlar.** Engelli sağlık kurulu raporunda âZİHİNSEL, RUHSAL, DAVRANIŞSALBOZUKLUKLARâ alanında, Özür Oranları Cetveliâne uygun olarak belirlenmiş Zekâ İşlevbozuklukları (Sınırda mental kapasite (IQ: 70-80), Hafif (IQ: 50-69), Orta (IQ: 35-49), Ağır (IQ:20-34), Çok ağır (IQ: 20ânin altında) vb. zekâ işlev bozukluğu) belirtilmiş adaylar için engel grubualanında âZihinsel engellilerâ yazılmalıdır. Engelli sağlık kurulu raporunda âZİHİNSEL,RUHSAL, DAVRANIŞSAL BOZUKLUKLARâ alanında yukarıda belirtilen zekâ işlevbozuklukları dışında ruhsal, duygusal bozukluklar belirtilmiş adaylar için engel grubu alanındaâGenel engellilerâ yazılacak, engel durumu bilgisi alanında ise âRuhsal ve Duygusalâyazılacaktır.Engel bilgisinde yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunanlar ile bilgilerindeki tutarsızlıklarbulunan adayların yanlış, yanıltıcı bilgilerinin sorumluluğu kendilerine aittir. Bilgilerinde gerçeğeuymayan hususlar tespit edilen adaylar, sınav/yerleştirmeden doğan haklarını kaybedecekler ve budurumdan dolayı bir hak iddia edemeyeceklerdir
BEN MEBTE ÇALIŞIYORUM ŞU AN MEMURUM BAZI AÇIGA ALINMALAR OLUYOR
ADAMIN DİPLAMASI SAHTE MESALA ADAM EMEKLİ OLMUŞ SONRADAN ORTAYA ÇIKMIŞ
ADAMIN EMEKLİLİGİ İPTAL EDİLDİ VE İŞE GİRDİGİ ZAMANDAN BU YANA ALDIGI PARALAR GERİ İSTENDİ CEZA EVİNE DÜŞMEZSE İYİ SAHTEKARLIKTAN
ÇOGU ZATEN ZİHİNSEL OLMAYIP ZİHİNSELDEN GİREN ÇOK EPİLEPSİ HASTASI BİLE ZİHNSELDEN GİRDİ ÇOK YANLIŞLIKLAR OLUYOR BUNLAR BİR ORTAYA ÇIKARSA YANDILAR
ZENDARK DEVE KUŞUSUN SEN DEVE KUŞUNA UÇ DEMİŞLER BEN DEVEYİM DEMİŞ KOŞ DEMİŞLER BEN KUŞUM DEMİŞ
HERKEZ İŞİNE GELDİGİ GİBİ
BUYRUN KULAVUZ SAHTEKARLAR 12 Cİ SAYFAYI OKUYUN
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2016/EKPSS/2016EKPSSKILAVUZ20160513.pdf