Turan yılmaz arkadaşım bir şeyler yazmışsın da bende düşüncelerimi söyleyim dedim daha da yazmayacam zaten bende çünkü ne desek boş
Hastane olayını demişsin ya, ben hastaneye önceden de gidiyordum şimdi de gidiyorum ve değişen hiç bir şey yok, ayrıca benim çevremde durumu iyi olmasına rağmen ayağına kadar sağlık ekibini getiren var, bu işler paraya bakıyor, git hastaneye ameliyat olacan misal, paralıyı mı öne alıyor yoksa seni ileriki günlere mi atıyor gör bunu, bu gerçeği değiştiremezsiniz, kimde para varsa rahat odur, bu konuda ülkemizde eşitlik yok, şimdi dicen ki eskiden de eşitlik yoktu ben çok eskiyi bilmem, ama hala eşitlik olmadığını biliyorum..Ayrıca durumu iyi olmasına rağmen akpden yardım alanda var yine çevremde gıda ve kömür yardımı, bunları elemesi lazım madem hakla yapıyor bu işi..(!)(!)
Ben maaş falan alamıyorum bana vermediler, gelip bakmadılar bile aylar geçti, ben bu raporu bile zor aldım, tamam verme ama iş başvurusuna gittiğimde sen engellisin rapor al öyle gel diyorlardı..
Ayrıca bir toplumda engelli kesim özeldir bence ve en çok onların lehine bir şeyler yapılması lazım, çünkü herkes engelli adayı, yarın bir gün bana da lazım olur hesabında, yok ama bizim ülkemizde yapılan bir şey büyütülüyor da büyütülüyor, bu kadar basit kandığımız için ses ettiğimizde bizi çokta ciddiye almıyorlar işte, isteseler bizi anında yerleştirirler isteseler geriden gelen insanlara yol açabilirler ama yapmıyorlar işte, bu yapılan ücretsiz olayları falan lütuf değil haktır, misal alamadığım o maaşta benim hakkımdır..
Yollar köprüler demişsin, dediğim gibi yapması gereken görevleri yapmak başarı değildir, bunlar yapılması gerekenlerdi, yapıldı ancak soru tüm bunların yapılması için gerekli kaynaklar nereden sağlandı, tabiki özelleştirmeler!! Dış borç için verilen tavizler, bunları yaparken başımız ağrımasın diye kan üzerine yapılan pazarlıklar, vee okyanus ötesi emirler, göremedikleriniz bunlar, aslında ben eminim hepimizden iyi görüyorsunuz da işte sizde de savunmak görev haline gelmiş..
[FONT=Verdana]
[/FONT]Ayrıca madem yolsuzluk çıktı ortaya neden incelettirmedi Turan en çok merak ettiğim şey bu, niye herkesin görev yeri değişti, neden arkasına twitter ve youtubeyi kapatma derdine girdi, neden montaj diyip geçiştirip üstünü kapattı, neden o adamları her şey ortadayken serbest bıraktırdı, bana bunların cevabını verebilir misin cidden çok merak ettiğim için soruyorum hangi akpliye sorsam cevap veremedi hep geçiştirdi de..
Yukarıda da dedim, gidişatımız kötü, bdplilerin tehditkar konuşmalarını hiç dikkate almıyorsunuz sanırım, apoyla ilgili olan olaylar, bu Türkiye'nin büyük sorunlarından sadece biri, ama bu konuda sessiz ve tepkisizsiniz, anlayamadığım bu.. Ama yok sizin için yol köprü o kadar
neyse selametle daha da yazmıyorum