müslimanlar ben kendimden örnek vereyim cebim hiç parayla dolmadı 2 defa maluliyet için 1 defa meslek hastalığı için müracat ettim kabul edilmedi şimdi 3 yıllığına malulen emekli oldum bu konun arpla türkle kürtle ne alakası var bir hükümetin icraatlarını beğenmiyor olabilirsiniz ama ırkçılık yapan bizden değildir der HZ PEYGAMBER HATTA ırkçılık üzerine ayet inmiştir biz islamiyeti arap için falan sevmedik ALLAH için sevdik
Ey insanlar, sizi, bir erkekle bir kadından yarattık. Birbirinizle tanışmanız için milletlere ve kabilelere ayırdık. Allah indinde en üstününüz, takvada en ileri olanınızdır.) [Hucurat 13
[FONT=Arial] Hadis-i şeriflerde de buyuruldu ki:[/FONT]
(Allahü teâlâ, cahiliyet övünmelerini sizden kaldırdı. Hepiniz Âdem aleyhisselamın evlatlarısınız. Âdem ise topraktan yaratıldı.) [Tirmizi]
(Müslümanlar kardeştir. Takva hali hariç, kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur.) [Taberani, Ebu Nuaym]
benimde bu hükümetin beğenmediğim bir çok yanı var al tbmm yasa yapıyor belediyeler yasayı takmıyor en basiti buna dur diyecek nerde mesela yukarlarda örnek verdiğim hastane ve ilaç alımında yeşilkartlı ve engelli bireyin çalışan bir kişiyle aynı kefede tutulması ama yaptığı güzel işinede güzel demek lazım ha bana sorarsan 100/100lük 1 dilimde benim bu hükümetin icrattlarını beğendiğim dilim 20 yi geçmez ama konun islamiyele ırkçılıkla bir alakası olmamalı kürtler niye toprak istiyor diye sormuşsun onu buradan değil gücün yetiyorsa tbmm nin randevu sayfası var oradan randevu alarak bizzat tbbmm ye sor