Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Remisyonda yenileyen depresif bozukluğu olan kişilere yeni cetvelde verilen oran?

vergi indirimi onaylandımı vergi indirimi için aldıysan rapor emekli olabilirsin ama kontrol şartı koyabilirler şu anda son zamanda emeklilik için piskolojiden giden yok bekliyoruz biri gitsede bizde son durmu ögrensek

Vergi indirimi aldım . Oda süresiz . Kontrol koyabilir mi sgk

Psikoz ve travma sonrası stres bozukluğu sürekli ..raporum. Vergi indirimimde sürekli

Sesler duyorum kendimi kesiyorum 10 yildir bu hastalıkla cebellesiyorum 1 ay hastanede de yattim

Ssk kontrole gönderse sureli verse raporu engelli emekliligim iptal mi olcak

bende aynı durumdayım senle bekleyip görecegiz bunca sene düzelmedik şimdi siz düzeldiniz diyecek halleri yok kontrol versede 1yıl verir sonra süresiz rapora çevirir sıkıntı olmaz rahat ol emeklilige kadar kapat konuyu tedavine devam et sıkıntı olmaz işallah

Merhaba açık ve net bilgi için teşekkürler. 24 yıllık bipolarım ancak sosyal ve hukuki haklarım hakkındaki bilgilere yeni yeni bu sayfa hakkında erişebiliyorum.

Bunca senedir benim devlet hastahanelerine gitmem sakıncalı görüldü ve devlet kayıtlarında emare olabilecek birkaç şey dışında ilaç raporu dahil hiç bir şey yok. En son 2010'da çalışmayı denemiş ve hastalanmıştım, hatta hastalığımın seyri baya değişti/ağırlaştı. Çalışamıyorum. SSK primlerimi dışarıdan ödüyorum. Malulen emekli maaşı isteyecek durumda mıyım bilmemekle birlikte, engelli kotası ile iş hayatına geri dönmeyi deneyebilirim en azından.

Her halükarda psikososyal engelli kimliği ve raporuna ihtiyacım var. Psikososyal engelli kimliği ve raporu için ne tür adımlar izlemem gerektiğine dair bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi? Aktif kriz döneminde değilken devletin gerekli gördüğü kanıtları nasıl biriktirebilirim, x devlet hastahanesine gidip 1 sene boyunca ilaç raporu yazdırmak yeterli olacak mıdır? Rapor için devlet hastahanesine başvurduğumda özel doktorumun sağlayacağı bir belge yardımcı olur mu? %40 engelli raporuna ulaşmayı denemek için 1-2 sene hakikaten hasta olduğuma dair belge toplamakla geçecek sanırım ve bunu İstanbul dışında da sürdürebilmem gerekiyor.

Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim...

İşbaşvurularinda ve vergi indiriminde bu derece dikkate alınmaz okb için gecerlimi

2018 yılında iki yıl süreli yineleyen depresyondan %40 rapor oranımla emekli oldum temmuz ayında kontrol muayenesine girdim bu kez yineleyen depresyona %20 verdiler raporum şu anda Ankara maliye de 2019 yönetmeliğinde oranlar değişmiş acaba Ankara oranımı eski rapora göre düzenler mi yardımcı olursanız sevinirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

serchar

Yüzde 40 psikyatri engelli raporum ile vergi indirimi aldım skinti yok 👍

Üst Alt