Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun ! gülen yüz, bu dünyanın öteki tarafı var.inşalllah sabreden kulların dan oluruz !alllah sevdiği kullarına dert verirmiş ki,bakalım kulum bana sabır mı edecek yoksa isyan mı edecek!sabrın sonu selamet...
arkadaşlar teşekkür ederim hepimize geçmişler olsun.elbetteki bir sınav hamd olsunki gıkım çıkmıyo bunca şeyin üstünden..geçecek.....tüm iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
öncelikle geçmiş olsun gülen hanım. çok zor bir imtihan bu herkesin okuyup ibret alması gerektiğine inanıyorum. güçlü bir yürek, sabır ve allahın inayetiyle zorlukları yendiniz. allah her daim yardımcınız olsun.
bundan sonraki hayatınızda mutluluk ve başarılar diliyorum. adınız gibi gülenyüzünüz hiç solmasın...
bu trafik canavarı masum insanları bazen öldürüyor bazen sakat bırakıyor....tüm sürücüler bence trafik canavarının azraili olması gerekir bu canavarı öldürmenin olmuyorsa sakat bırakmanın zamanı çok geçtii...lütfen trafik kuralarına uymaya eskisinden çok daha fazla özen gösterelim çok daha dikkatli araç kullanalım....belki birgün bu canavarı öldürebiliriz...geçmiş olsun
Gerçekten çok zor günler geçirmişsiniz. Artık hepsi geride kalmış. Ama azminize ve yaşama sevincinize hayran kaldım. Eminimki bundan sonra herşey güzel olacak. Eşinizle birlikte size mutlu bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.
Çok geçmiş olsun Yaşama bu kadar bağlı olmanı kutluyorum ne kadar hoş çünkü hayat güzel nefes almak yaşamak çok güzel ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN MÜCADELE DEVAM.
Paylaşım için tşkler.
bukadar zorluklara karşı nasıl dayanıyorsunuz? çok sabırlısınız maşallah...İnşallah bundan sonraki yaşamınız sizi mutlu etsin..Miraç kandilinizi kutlarım...
çok geçmiş olsun gülen...
çoğumuzun basından kısmen böle olaylar geçmiştir.
belki ben senin kadar kısa süre toparlayamadım ama sonuçta alışıyoruz.
ve artık ameliyat sonrası oluşan enfeksiyona biri dur demeli.....
ostemyelit vb cerrahi operasyon sonrası oluşan enfektelerin yaşamımız üzerindeki olumsuz etkileri ve bıktırıcı tedavi evreleri hayatımızın büyük bölümünü etkilior....
sağlık kurumları lütfen biraz daha dezenfekte bir ortam.......