Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Roman olmuşum, vaybee... [O an]

cokk geçmiş olsun allahım birdaha göstermesin mutlulugun daim olsun inş

geçmiş olsun

geçmiş olsun .anlaşilan o ki acılarla yoğrulmuşsunuz.pek pes etmeye niyetinizde yok .helal olsun.

Öncelıkle cok gecmıs olsun kı bılıyorum gecmıyor
19 yasında kaza yaptım 140kmh la motorsıklet ıle tankere carpmısım bende anlatmak ısterdım ancak kazadan 2 saat oncesı dahıl hıc bırsey hatırlamıyorum
sol tarafım komple haşat olmus :)
2 bayram dogum gunum nısanlımın dogum gunu vs vs. yatarak gectı 20 yasındayım ;)
ama halen gulebılıyorum neysekı gectı cok sukur 7 ayı devırdım sızdekı kırılan bolge bende dagılmıs ama yerınde femus bası falan parcalanmıs
hayatı tehlıkeden amelıyat edememısler etselerde %20 ıyı olr demısler ztn sımdıı kalca protezi var 2 ay oldu takılalı
4 ay o askı bnımde dız altımdaydı ama takıldıgını bılmıyorum tabı yogun bakım ve sonrasındakı 1 ay hemen hemen hayal alemınde yasadım
olsun oda eglencelı :D
gece ustumu acıp anneme bunlar benım mı bozulmus bı tornavıda verın falan gbısınden takıldık ıstee anlatırlar bazen koparım
19 yasında bı sporcusun unı okuyorsun ıy bı hayatın var ve bı anda hersey degısıyor msela artık en agr sporum yuzmek olr
koydu tabı ılk zaman cok dusundurdu ama artık takmıyorum ne yapalım bunda sukur hayatta olmamam gerekırken hayattayım
belkı felc olmam gerekırken %20 bı sakatlıkla devam edecegım anlamıyanda anlamıyacak emınım belkıde bellı bıle olmaz
bu gunlerde fızık tedavıdeyım halen deynek halen tarıfsız acılar yarın kontolumde muhtemelen bas ustune denılecek zmnla ıy olr snrım
hayatımı anlattım yaa ;) ama bn ne yapıyorum sızınde dedıgınız gbı bol bol guluyorum
ne demısler UCURUMUN KENARINDA BİLE OLSAN SIRF HAYATA İNAT GÜLÜMSE saglıcakla kalın umarım artık hep gulersınız :)

Üst Alt