Benim engelim ortopedik, 2016 nın 11. ayında rapor aldım ötv ve mtvden muaftır diye otomatik vites araç kullanır ibaresini eklememişler... araç bayiisine gittim bir kaç model aracın test sürüşünü yaptım. bide rapora bakın sıkıntı varmı diye gösterdim. otomatik vites araç kullanır ibaresi olmadığı için bayi ekletip gelin dedi, vergi dairesine gittim raporumu gösterdim kabul etmediler illa otomatik vites araç kullanır ibaresi eklenecek dendi. oradan raporu veren hastaneye gittim. sağlık kurulu müdürüyle görüştüm şu eksik ibareyi ekliyin dedim olmaz diyor eklenmiyormuş... vs yeniden sağlık kuruluna girmem gerekiyormuş. Baş hekime çıktım onlada görüştüm eksik ibare eklenmiyormuş mıy mıy diye uzattı lafı... neyse geçen hafta yeniden ötv başvurusu yaptım 200 lirada para verdim. sağlık kurulundaki cahil memurların hatasını ben çektim. halen raporum çıkacak diye beklemedeyim. Bu arada araçlarada zam gelmiş. 91900 liralık araç 94700 lira olmuş. sövsek mi dövsek mi. hem paramızdan olduk hem zamanımızdan....